Gå til innhold

PlayStation VR - Generell diskusjon


LarZen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, nå er jo oppløsningen i VR rimelig kjip.

Så det blir jo mest for noen kjappe opplevelser.

Tror jeg foretrekker å se Avatar knivskarpt i 2D på en stor tv, enn i kjipere oppløsing og 3D.

Det beste hadde jo vært begge deler, men her må man ta et valg.

Ja skal nok si  meg enig med deg der både ang oppløsning og Avatar. Men skal testes så snart uppdaten er tilgjengelig.

Lenke til kommentar

VR er nå i hus. Spilt i noen timer, men blir fort veldig svimmel og kvalm. Noen tips? Gjelder spesielt Robinson the journey spillet.

Hørt mange reagere slik på det spillet. Finnes mange bra spill som ikke fremkaller svimmelhet og kvalme. Deriblant Headmaster, Batman Arkham VR, og ikke minst Werewolves Within som er et fantastisk multiplayerspill til VR.

Lenke til kommentar

Det samme med "The Vanishing of Ethan Carter  VR" med full motion enabled i VR.

 

Årsaken er at bevegelsene blir unaturlig raske ift. hva hjernen vår er vant til. Når vi beveger oss driver vi ikke å kasters hodet sideveis  på noen få millisekunder eller så fort vi hodet eller kroppen klarer for den saks skyld, vi har en mer rolig og avbalansert bevegelse.

Med nevnte spill satt til VR motion var det ikke noe problem i det hele tatt.

 

Spill som er bygget for VR tar hensyn til slike bevegelsesmønstre som hjernen kjenner igjen mens spill som har fått patchet inn VR støtte ofte ikke har tatt slike hensyn.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Blir ikke dette som en omvendt sjøsyke? Der et balangseorgan i øret registrerer bevegelser som man ikke ser.

Korrekt. Vi klarer å kompansere for / tolere dette ved lav hastighet/frekvens på bevegelsene men når de blir mange og raske så får man problemet.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

For å forhåpentligvis få litt mer liv i de ulike VR trådene her på forumet så tar jeg meg friheten til å poste linkene til de andre her slik at vi kan få litt gjennomtrekk av brukere  ;)

 

Virtual Reality

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1711291&page=1

 

Oculus

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1566770&page=1

 

Vive

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1711992&page=1

 

 

Istedenfor å krangle om hvilket VR sett som er det "beste" så burde vi tre opp av skyttergravene og heller glede oss over at VR nå er en greie. Jeg reklamerte også litt for de ulike VR trådene her på forumet på Reddit i går og fikk bra oppmerksomhet blant flere Norske og Skandinaviske brukere. Så nå håper jeg at vi får et friskt pust av nye engasjerte virtuelle sjeler inn hit for å få litt mer fart i trådene  :)

 

Hadde en irriterende diskusjon om VR med et troll her forleden på forumet og det fikk meg til å tenke litt, kanskje trollet hadde et poeng med at VR er en flopp og en meningsløs gimmick, at det vil feile slik 3D TV blablabla.. Vel det er jo en viss sjanse for at det kan skje ja men det er ikke noe vi ønsker, ihvertfall de av oss som ser potensialet i teknologien, gleder oss over den og har det gøy med spillene. Så hvis jeg kan gjøre en liten forskjell for å holde liv i en teknologi jeg digger så er det verdt det.

 

Virtuell Virkelighet!  :D

 
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har hvertfall aldri vært i nærheten av en så heftig spillopplevelse som i VR. Problemet mitt akkurat nå er at jeg har blitt litt (for) gammel og da sær ift hvilke spill jeg liker. Derfor er et begrenset utvalg enda mer begrenset. Men å spille Eve. V i VR sammen med joystick var rett og slett mind blowing! Gleder meg til Ace Combat. Og hylte høyt av RE7, noe jeg sikkert ikke har gjort pga spill på 25 år!

VR har definitivt kommet for å bli for min del! Men det vil selfølgelig ikke si at andre spill (feks Wildlands) ikke kommer til å bli kjøpt...

Lenke til kommentar

Spørsmål til dere som har PSVR?

 

Kan man ikke trekke masken helt inntil ansiktet slik at det ikke kommer noe lys fra utsiden inn?

 

Jeg testet PSVR i forrige veke, skrev en liten omtale på Virtual Reality tråden på forumet. En av tingene som forbauset meg var at jeg ikke greide å trekke masken nærmere øynene. Den slapp inn veldig mye lys rundt på sidene. Er dette normalt eller var det bare jeg og instruktøren som hjalp meg med å feste den på plass som ikke hadde skjønt noe?

 

Rakk bare å teste den i 15-20 minutter med en unndervannsopplvelse og EVE valkyrie. 

Endret av Enceladus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...