Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenter på tinder og lignende


Anbefalte innlegg

Har i en periode testet tinder, får en del matcher men synes at jentene flest er svært kjedelig eller ikke svarer i det heletatt.

 

Jeg aner ikke hva som foregår i hodene deres når de ikke gidder å snakke en gang.

 

Jeg har satt meg i tanken at grunnen til at de er på tinder er fordi de trenger en selvtillit boost av noe slag.

 

Men hva skal man gjøre i slike situasjoner?

Jeg er en person som mener at et enkelt "hei" er en fin og lettfungerende "icebreaker".

 

Enlighten me please.



Anonymous poster hash: 8965a...9a1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sier du "hei" på den måten, eller er det mer "Hei :)"? Det kan være litt relevant. Og hvis du sliter, kan du prøve et par andre måter å åpne på. Bare å være kreativ. Humor kan funke på mange, mens noen vil være mer på sak.

 

Varierer litt, har de fylt inn noe meningsfult på profilen så svarer jeg noe med hensyn til dette, men nå er det slik at de fleste skriver bare høyden sin av en eller annen grunn...

 

Har selv preiket med flere på Tinder, men det er jo som flere skriver over veldig overfladisk..  Liker man bare de dukkene av ansikt som dukker opp så er det jo mer eller mindre dukker du prater med også..

Du gjer det helt feil (NSFW):

 

 

 

True that.

 

 

Anonymous poster hash: 8965a...9a1

Lenke til kommentar

Damer som er på Tinder og andre nettsteder som f.eks. Decate er kun ute etter oppmerksomhet. For at du skal skille deg ut må du enten se ekstremt bra ut eller være morsom og interessant i hver setning du skriver, noe som blir slitsomt i lengden. Når du innser at disse jentene ikke er i stand til å føre en samtale gir du etterhvert opp og blir lei. For på slike steder finner du VELDIG mange brødhau som bare liker å ta selfies og sminke seg.

 

Mann deg opp og gå ut på gata, se om du ser ei attraktiv dame og prat til henne. Mannfolk her i Norge er pyser hva angår sjekking og dating så jeg tror du blir å finne større suksess i å gå opp til ei jente på gata hvor du komplimenterer utseendet hennes og spør etter nummeret.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Shit. Mye hat her.

 

1. Tinder kan være overfladisk. Deal with it.

2. De samme personene du finner på Tinder finner du også rundt deg ellers.

3. Lær deg å bevege deg videre uten å bære nag eller frustrasjon om noe ikke går din vei.

4. Vær avslappet, ikke prøv for hardt.

5. Invitér på kaffe/øl/biljard/quiz på byen, og ha det morsomt sammen.

 

 

Bonus: Virker litt hardt å kritisere jenter for å være selektive, når gutter over linja virker til å kjøre 'sveip høyre på alt'-taktikken.

Endret av afterall
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Eller så får du prøve ut å være dønn direkte, type "DTF? ;)" eller mer vågale kommentarer. Kom over en screencap serie i går (på Funnyjunk, så om noen henger der og kommer over det, post det gjerne her)  der en fyr skrev den samme meldingen: "You look like a girl who likes to be against a wall and fucked hard" eller noe i den duren, husker ikke riktig ordene nå, og fikk full pott hver gang. Mulig det er fake, men ganske sant at jenter liker rappkjefta gutter.

 

Fant et liknende bilde, men ikke det jeg så: http://imgur.com/a/3rWt7

 

Edit: jeg fant det! http://funnyjunk.com/Tinder+alpha/funny-pictures/5706191/

Endret av Myst
Lenke til kommentar

Du er på et overfladisk kjøttmarked og lurer på hvorfor du blir behandlet som om du var på et overfladisk kjøttmarked ?

 

Beste svaret jeg har hørt!

 

Kvinner helt fra tenåringstadiet higer etter å få oppmerksomhet og benytter tinder (og alle mulige sosiale platformer) for å få det verifisert og vite at de fortsatt er ettertraktet og deilig. Tinder tilbyr dette i form for en quick fix og straight to the point.

 

Litt synd at det er slik det sosiale samfunnet er nå til dags.

Lenke til kommentar

Som kvinne på Tinder skal jeg prøve å svare deg. Tinder er jo underholdende og det er veldig artig å bla gjennom og se hva som dukker opp. "Han er kjekk og ser artig ut"-tenker du og så sveiper du til høyre, for å se om det blir match, eller så matcher du ikke nå, men senere. Eller aldri. 

 

Jeg må virkelig være spesielt interessert for å starte en samtale selv og innimellom gjør jeg det, om ikke de kommer meg i forkjøpet. Andre ganger kjenner jeg det er helt greitt at noen ikke skriver til meg, da kjenner at interessen er litt sånn "whatever".

 

Greia er at det blir så mange samtaler at jeg ikke er gira eller har ork til å følge opp alle, alt ettersom hvordan de utvikler seg. Jeg prøver så godt jeg kan å svare på alle som skriver til meg, men dersom noen skriver "hei", venter jeg ofte egentlig på at vedkommende skal skrive noe mer. Det skal jo ikke så mye til for å skrive eit hei, men da vet man jo samtidig at det kommer til å bli en samtale en må følge videre opp. Jeg tenker som så at om vedkommende ikke skriver så mye mer en hei, hvor interessert er vedkommende da? Derfor, om menn faktisk skriver mer en et hei og klarer i tillegg å knytte/stille spørsmål til noe av det som står i profilen min, så blir jeg automatisk mer gira på å svare, for da føler jeg det er en genuin interesse. Jeg liker ikke når de begynner med kjedlige spørsmål som "hva skjer hos deg", for da får jeg følelsen av at dette er en innholdsløs samtale som bare kommer til å dra ut til det kjedsomlige. Og det gidder jeg ikke, når jeg for å være helt ærlig, har mange andre mer spennende samtale å holde det gående med. Samtidig som man får følelsen at menn drar den typen samtalen på mange andre på Tinder, og man ikke føler seg så veldig spesiel for vedkommende.

 

Så nei, vi er jo ikke bare ute etter oppmerksomhet, vi ønsker faktisk gjerne at dette kan bli en date og utvikle seg til noe. Men husk at vi er på et marked der vi ofte har et bredt utvalg/mange samtaler og da gjelder det å fremstille seg selv interessant og ikke starte samtaler med bare "hei" uten oppfølging eller starte en såkallet innholdsløs samtale. Virk interessert i vedkommende, still litt interessante spørsmål. 

 

Når det er sagt så vil jeg påpeke at jeg også har startet samtaler med menn, der jeg ikke har fått svar. Eller så har jeg faktisk svart noen av de som stiller et spørsmål, men ikke får noe oppfølgingssvar. Jeg tar meg ikke nær av det, fordi jeg vet at på den andre siden sitter det en som sannsynligvis har mange samtaler i gang eller bare ikke tar Tinder så seriøst. Men jeg tenker en må ha litt is i magen og håpe at en eller annen gang utvikler det seg en samtale som er potensiell, opp mot alle de som får en til å ville spy på hele appen. 

 

Skal faktisk på en date i morgen som utviklet seg fra en artig samtale. Det var riktignok ikke på Tinder, men Happn. Det er håp ;)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Mannfolk her i Norge er pyser hva angår sjekking og dating så jeg tror du blir å finne større suksess i å gå opp til ei jente på gata hvor du komplimenterer utseendet hennes og spør etter nummeret.

 

Skulle ønske du hadde rett, men her i Norge er det dessverre mer sannsynlig at purken blir tilkalt, enn noe annet...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

...om menn faktisk skriver mer en et hei og klarer i tillegg å knytte/stille spørsmål til noe av det som står i profilen min, så blir jeg automatisk mer gira på å svare, for da føler jeg det er en genuin interesse. Jeg liker ikke når de begynner med kjedlige spørsmål som "hva skjer hos deg"...

 

Meget bra innlegg.

Jeg er helt enig at hvis man bare skriver 'Hei!' eller 'Hva skjer', så har man nesten diskvalifisert seg selv umiddelbart.

Man må da virkelig kunne vente mer av en åpningsreplikk! Spesielt når man har all verdens tid til å tenke seg om før man skriver...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

...

Hvis du har så mange samtaler at det blir for mye, så kanskje du burde være litt mer selektiv på hvem du sveiper til høyre på? ;)

 

 

Joda, absolutt, skjønner hva du mener. Men nå er det faktisk ikke sånn at jeg kan forutse hvem jeg kommer til å ha samtaler med, hvem jeg kommer til å matche med og såvidere. Ofte blir det sånn at jeg ikke har vært inne på en stund, jeg har da gjerne ingen samtale på gang, så da tar jeg en sveiperunde. Risikerer plutseelig å få match med mange og dette er jo gjerne på tidspunkt de ikke selv er inne på og at de har trykket ja på meg for en stund siden, så da tar det jo gjerne litt tid før noen faktisk skriver til meg, og da kan jeg jo gjerne ha matchet med 10-20 i mellomtiden. Plutselig så skriver samtlige av disse til meg etter en stund, og da har man plutseleig mange samtaler på gang. 

Lenke til kommentar

 

...

Hvis du har så mange samtaler at det blir for mye, så kanskje du burde være litt mer selektiv på hvem du sveiper til høyre på? ;)

 

 

Og forresten er jeg ganske selektiv. Jeg sveiper vel i gjennomsnitt til høyre på 1/10. Rekner med at av disse, så matcher jeg med halvparten. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...