Gå til innhold

Nexus 6P - Googles nye toppmodell er nå tilgjengelig fra Google Store


Peppep

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mail fra Google angående 4G+: "Da har vi fått bekreftet fra våre ingeniører at Nexus 6P støtter 4G+, men det vil kun synes som 4G på enheten. Enheten har dessverre ingen 4G+ ikon innebygget, men du vil fortsatt ha 4G+ dekning når dette er tilgjengelig."

 

EDIT: Nytt svar: "Dette er selvfølgelig noe som arbeides på i skrivende stund. Om eller når denne oppdateringen blir implementert, er det nok vanskelig å si, til og med for ingeniørene. Vi får håpe det kommer på en oppdatering i nærmeste fremtid. Jeg kan dessverre ikke garantere noe."

Endret av Nystad97
Lenke til kommentar

For de av dere som ønsker å oppdatere til den nyeste Android versjonen (6.0.1 (MMB29P)), kan denne lastes ned enten som factory image eller som OTA URL nå. Fikk forøvrig skjermbeskytteren fra intelliARMOR i dag, og jeg er veldig fornøyd med den så langt! En bra glassfølelse og en perfekt passform sammen med dekselet mitt! Kan anbefales på det sterkeste! Bruker du kupongkoden "WDG20" sparer du også 20%!  :)

Lenke til kommentar

Da har jeg brukt denne mobilen siden romjulen (sølv, 128 gb) og jeg er ganske fornøyd. Jeg opplever dog to ting med mobilen og/eller Marshmallow som irriterer meg en del til tider:

 

- Ustabil batteritid, enkelte dager opplever jeg veldig bra batteritid og den sover fint når den ligger i ro på pulten på jobb eller om natten. Så kommer det dager der den mister 15-20%++ i løpet av en natt mens den ligger i ro. Jeg har en del apper installert og dette er noe som irriterer meg veldig med Android mot iOs, at jeg må begynne å lete etter hva som holder mobilen våken. iPhone 6S Plus'en min sover fint hver natt og jeg mister normalt mellom 1 til 3% tilnærmet uten unntak. Ifølge batterioversikten til mobilen er det Google Play Services eller Android system som dreper batteriet når den sluker 15-20% i løpet av natten.

 

- Google-kontoen slutter å synkronisere seg automatisk med pushvarsling slik at jeg mister varsel om innkommende eposter o.l. Dette opplevde jeg innimellom med andre modeller med Lollipop også så det er nok ikke unikt for denne modellen, men det er likevel irriterende og jeg har ikke funnet en løsning.

 

Det positive med mobilen er god byggekvalitet, fin skjerm, bra kamera og veldig kjapp fingeravtrykkleser. Jeg veksler daglig mellom iPhone 6S Plus'en og denne uten å klare å bestemme meg for hvilken jeg liker best. :)

Lenke til kommentar

Lenge siden dere har restartet? Flere som skriver at minnelekasjen som startet ved lollipop(eller var det enda før?) fortsatt ikke er rettet

 

 

Jeg restarter når jeg opplever at den begynner å sluke batteri mens den er i standby (flere ganger i uken) men det er uansett ikke bra nok at man ikke klarer å lage noe som fungerer mer stabilt enn dette. Fint og flott med et mer åpent operativsystem enn iOs men da bør det samtidig kunne være smart nok til å ta kontroll over bakgrunnsaktivitet som begynner å spise av batteriet slik Doze er ment å gjøre. 

 

Jeg ser på Android Lollipop som Google sitt Windows Vista-moment (minnelekkasjer, "mobilradio aktiv"-bug´en osv) og håper virkelig Marshmallow retter opp mye av disse feilene. Er uansett spennende å ha en Nexus-modell som får siste nytt av Google sitt os fortløpende fremfor å måtte vente på at en OEM skal få ut fingeren og oppgradere med sitt egen skin slik at når oppgraderingen endelig kommer så er det allerede en godt utdatert versjon.

Lenke til kommentar

Lenge siden dere har restartet? Flere som skriver at minnelekasjen som startet ved lollipop(eller var det enda før?) fortsatt ikke er rettet

 

Nei er bare 500 timer siden forrige restart. Det mener jeg er svært lite, og en telefon bør kunne være påslått flere tusen timer før en omstart er nødvendig.

Lenke til kommentar

Har nå testet to case'r til 6P, en billig og gjennomsiktig kina-TPU, o en Spigen rugged armour. Mye bedre kvalitet på spigen sin, men den er dog litt tykk og bygger ganske mye ut på størrelsen, mens den billige nesten ikke bygget ut noe. Men den billige ble fort glatt av fett og skitt, så tror det blir spigen som vinner duellen. Men kan lett anbefale folk å teste de billige (alle er nok lik) fra ebay, koster jo nesten ingenting.

 

Har også fått testet Spigen tempered glass og så langt er det veldig bra, fikk ikke satt den på helt perfekt, men begge høyttalerne er iallefall ikke dekket. En bitteliten del av en kant vil ikke lime seg fast, men tror ikke det vil bli et problem.

 

Så, spigen kan anbefales, veldig høy kvalitet på produktene deres!

Lenke til kommentar

 

Lenge siden dere har restartet? Flere som skriver at minnelekasjen som startet ved lollipop(eller var det enda før?) fortsatt ikke er rettet

 

Nei er bare 500 timer siden forrige restart. Det mener jeg er svært lite, og en telefon bør kunne være påslått flere tusen timer før en omstart er nødvendig.

 

 

Jeg kom ikke med den kommentaren der fordi jeg mener et operativsystem bør omstartes jevnlig..

Lenke til kommentar

Som nevnt tidligere har jeg Spigen Thin fit. Denne sitter godt og bygger lite og kan anbefales for de som ser etter slikt. Man mister selvsagt litt av det ekslusive med deksel, men tror jeg lar det sitte på første året da det er svindyrt å bytte glass.

Har sett litt på den, kjøpte du fra Spigen.com eller spigen sin store på Ebay? Synd at frakten er meir enn sjølve varen..

Lenke til kommentar

Har ikke hatt noen uforutsette problemer med min så langt, ikke noe lagg og ikke så mye som en eneste force close. Eneste jeg per i dag ikke er veldig fornøyd med er kamera appen. Kameraet tar fantastiske bilder, men appen er treg og dårlig. Tar en evighet å starte opp.

Lenke til kommentar

Alle telefoner går egentlig under dette spørsmålet, men siden Nexus 6P er telefonen jeg skal kjøpe så spør jeg her!

 

Har lest at batteriet i Nexusen bare holder til ca 300 oppladninger eller noe slikt. Hva skjer etter et års bruk når batteriet er finito? Må jeg få et godkjent verksted for mobiltelefoner til å bytte batteriet for meg? Eller få de til å sende telefonen til Japan, og betale 5000 kroner for hele prosessen. Eller kan jeg faktisk bytte batteriet selv og fortsatt ha garanti på telefonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...