Gå til innhold

Nystic

Medlemmer
 • Innlegg

  899
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

7 414 profilvisninger

Nystic sine prestasjoner

152

Nettsamfunnsomdømme

 1. Den beste Pixel-telefonen jeg har hatt hva gjelder batteritid; Holder fint en hel dag, og med lett bruk klarer du også to. Så avhenger jo dette naturligvis etter folks bruk, men jeg har ihvertfall ingenting å utsette på det.
 2. Har selv 5G, 4G-tale og WiFi-tale gjennom Talkmore (Telenor-nett) på min Pixel 7 Pro.
 3. Skjønner - bra det ordnet seg med en fornuftig løsning! 😊
 4. Sånn jeg skjønner deg har du sagt opp abonnementet nå? Dersom du er NAF, OBOS, Visma, Agrol eller Norsk Familieøkonom medlem, kan det jo være verdt å se på prisene på nytt; Det billigste ubegrenset data abonnementet koster da 399,- (i tillegg kommer Trumf-bonusen og eventuell ververabatt dersom det er 3 måneder siden du sa opp og du ikke har benyttet deg av ververabatten de siste 12 månedene). Kan jo også være verdt å ta opp pris/produktjusteringen med kundeservice og be om refusjon for perioden det gjaldt.
 5. Hvordan Talkmore-abonnement har du? Ser på nettsiden deres at uten noen form for rabatt, med ubegrenset data og maksimal hastighet betaler man 649,- kr.
 6. Hmm.. Ikke bra i så fall! Fant denne artikkelen som til tross for sin alder fremdeles er relevant. EDIT: Ser av min egen desember-faktura at prisen ikke er justert. Når ble din pris justert? Skal sies at man allikevel med 500,- ververabatt, 20% rabatt gjennom eksempelvis NAF, 4% Trumf-bonus og ved å forhandle seg til inntil 3 GB ekstra data kostnadsfritt, sitter igjen med en svært god pris sammenlignet med de andre aktørene. Men det legitimerer allikevel ikke manglende varsling av eventuelle prisjusteringer.
 7. Er noe usikker på tolkningen av ekomloven i sammenheng med endringen som gjelder bortfall av fri bruk i hele Europa (utenom EU og Storbritannia) ref. meldingen til @GolfRolf (antageligvis dekkes ikke dette av lovtekstens krav til varsling og er bare en kjip nyhet for alle Talkmore-kunder), men hva gjelder justering av pris (og produkt) som du nevner @vidor, skal dette medføre etter § 2-4 at en "Endring i eller opphør av avtale kan tidligst tre i kraft en måned etter at varsel er sendt sluttbruker." Ergo skal man som minimum varsles 1 måned før prisen (/produktet) justeres. Har du i så fall blitt varslet om en slik endring?
 8. Ice har ikke eSIM du kan benytte deg av eller?
 9. Ettersom Pixel Watch kun er tilgjengelig i 1 norsk nettbutikk (ComputerSalg) og det til en dyr pris (ca. 7000,- kr), samt uvisshet om 4G fungerer her til lands, valgte jeg å kjøpe en Fossil Gen 6 til 1695,- og heller vente på en Pixel Watch 2. Andre som har kjøpt Pixel Watch og testet om 4G fungerer?
 10. Støtter ihvertfall 5G, WiFi-tale og 4G-tale på Telenor-nett gjennom Talkmore-abonnement. 😊
 11. Har du spurt ICE? Fungerer utmerket hos Talkmore (Telenor) ihvertfall.
 12. Tar gjerne i mot samme tilbakemeldinger. Sitter på gjerdet og venter på at noen norske nettbutikker skal gråimportere klokken.
 13. Nei, det var prisen jeg betalte totalt. Mye bedre grep enn uten deksel (ikke at det skal så mye til), men fortsatt bittelitt glatt. Det er leppe foran ved skjermen slik at det er dekselet som tar imot ved et eventuelt fall og ikke skjermen. Ellers virker dekselet beskyttende. Hva gjelder slitasje hadde jeg samme deksel på min Pixel 6 Pro i ett år med kun normal slitasje på læret. Læret er jo et naturlig materiale som også slites deretter.
 14. Bestilte fra nettsiden - ble 587,- kroner. Du får også kjøpt den på Google Store (færre farger) til 689,- kroner.
×
×
 • Opprett ny...