Gå til innhold

Premier League, Arsenal - Stoke City, lørdag 12.september 16:00


Anbefalte innlegg

2015/2016 - Premier League - Serierunde 5
 
 
post-228041-0-34071000-1442022404_thumb.pngpost-228041-0-97024800-1442022399_thumb.png
Emirates Stadium, London.
12.09 Kl 16:00
Sendes ikke på norsk tv.
Dommer: Jonathan Moss
 
Endelig er landslagspausen over og PL i gang igjen. Arsenal og Stoke møter hverandre i den 5.serierunden på The Emirates. Arsenal har åpnet sesongen med 7 poeng, 2 seiere, uavgjort og tap. Stoke har åpnet sesongen med 2 uavgjortsresultater og 2 tap. Fjorårets kamp mellom Arsenal og Stoke på The Emirates endte 3-0 til Arsenal(Koscielny, Sánchez x2), og historisk sett har Arsenal hatt veldig god kontroll på Stoke på hjemmebane. De har slått Stoke alle 7 ganger i Premier League historien på hjemmebane, og med 13 hjemmeseire på rad mot Stoke og ingen Stoke seier på Highbury eller The Emirates siden 1981 kan man si at Arsenal er favoritter. 
 
Beklager dårlig video(skru ned lyd på forhånd) 
 
Arsenal
 
Seier i sist serierunde og 2 clean sheets på rad lover godt defensivt for Arsenal, men å score mål har Arsenal slitt med i en god stund nå. Spesielt på The Emirates. Arsenal scoret 4 mot West Brom i siste serierunde i forrige sesong, men forruten den kampen har Arsenal gått målløs i 5 av de 6 siste kampene på The Emirates. Det er viktig at Arsenal finner fram hjemmeformen sin snarest mulig. 
 
Ingen nye skadeavbrekk, og kun setbacks på kjeksene Wilshere og Welbeck betyr at troppen er så og si skadefri. Midtstopper-duoen Koscielny og Mertesacker er begge friske og starter trolig sammen i midtforsvaret. Ôzil er tilbake fra en kneskade, mens eneste bekymringen er hvordan Wenger komponerer laget. Giroud starter trolig da Stoke kommer til å legge seg veldig dypt og det blir lite rom for Walcott å boltre seg i. 
 
Lagoppstilling:
Čech
Bellerín-Gabriel-Koscielny-Monreal
Le Coq - Cazorla
Ramsey - Özil - Sánchez
Walcott
 
 
 
Stoke:
 
Med to poeng på 4 kamper har ikke Stoke sanket poengene de har ønsket å sanke så langt, og til tross for at Arsenal borte skal bli en tøff kamp for Stoke bør de helst få med seg noe fra denne kampen. Når de fortsetter å vise dårlig disiplin, som borte mot West Brom i forrige serierunde der de skaffet seg to røde kort på en halv time, kan det derimot bli vanskelig. Stoke har ikke vunnet på bortebane på sine 7 siste Premier League bortekamper med 4 uavgjort og 3 tap. 
 
Charlie Adam er heldigvis suspendert og kommer ikke til å forsøke å drepe Sánchez. Shawcross er skadet så han får heller ikke prøve å drepe Ramsey igjen.  Affellay er suspendert, og Mame Biram Diouf, Arnautovic, Glen Johnson og John Walters er alle tvilsomme og kommer til testes helt fram til kampstart om de kan starte. 
 
Lagoppstilling: 
Butland
Bardsley- Muniesa - Cameron - Pieters
Van Ginkel- Whelan
Arnautović - Shaqiri - Joselu
Diouf
 
 
____________________________________________________________________________________________________________________________
  • Hvordan bør Wenger komponere laget?
  • Bør Giroud eller Walcott spille spiss? 
  • Skal både Giroud og Walcott benkes og Sánchez få sjansen på topp? 
  • Hvilken Stoke-spiller prøver å drepe en Arsenal-spiller, og hvilken Arsenal-spiller blir det? 
  • Hvilken taktisk tilnærming bør Stoke ha? 
  • Hva skal til for at Arsenal klarer å vinne fortjent og overbevise deg?
  • Kampresultat?
(Om folk trenger stream kan jeg fikse det før kickoff) 
Endret av Corporal Jenkinson
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Godt jobbet Korporal!

Tror vi vinner 1-0. Takk og lov Charlie Adam ikke spiller mot oss.. den fyren skulle ikke fått lov å spille fotball.

Walcott bør selvfølgelig starte på kanten, men vi vet alle at dèt ikke blir å skje. Blir vel samme mølja som vi har levert de siste kampene.. Stå utenfor 16-meteren uten å få ballen i mål. Får håpe på Stoke scorer selvmål elns.

 

 

Jeg har forøvrig fire forskjellige sider som legger ut linker til streams. Et par av dem har Acestream-linker som gir bedre kvalitet hvis man laster ned programmet Acestream. Hvis man er heldig er det streams med engelsk kommentator også. Bare å si ifra hvis noen trenger.

Lenke til kommentar

 

Stinker 0-0 av denne. Evt 0-1 tap. Ser ikke for meg at vi putter. Stoke vet nøyaktig hva de må for å nøytralisere Arsenal

Derfor de ikke har vunnet borte mot arsenal på 30 år. Clever

 

 

De pleier å løse det godt på hjemmebane. Når vi i tillegg ikke klarer å skape en dritt foran mål om dagen så blir det enkelt for de. 

 

Det er en ting som heter uavgjort forøvrig. 85% sjanse for U i dag vil jeg si. 

Lenke til kommentar

 

 

Stinker 0-0 av denne. Evt 0-1 tap. Ser ikke for meg at vi putter. Stoke vet nøyaktig hva de må for å nøytralisere Arsenal

Derfor de ikke har vunnet borte mot arsenal på 30 år. Clever

 

 

De pleier å løse det godt på hjemmebane. Når vi i tillegg ikke klarer å skape en dritt foran mål om dagen så blir det enkelt for de. 

 

Det er en ting som heter uavgjort forøvrig. 85% sjanse for U i dag vil jeg si. 

 

Hvordan skal vi få til å vinne mot Stoke i dag tror du? Uavgjort er jo ikke usannsynlig det, men hva skal til for at vi slår de(er selvsagt en forutsetning at vi scorer flere mål enn de.) 

Lenke til kommentar

Godt spørsmål. Først og fremst må taktikken endres. Vi må bruke høyresiden mer. Hvor kom målet mot Newcastle, Chelsea og siste mot Palace fra? Nettopp.

 

Hvor foregår 90% av spillet vårt? Akkurat, på andre kanten.

 

Ikke bare det, vi spiller for trangt. Alle trekker innover i banen og det blur lett å forsvare seg.

 

Ramsey må benkes.

 

Først da kanskje vi får til noe spill og vinner uten å være avhengige av flaks.

Lenke til kommentar

Enig i at vi må få i gang høyresida. Oxlade-Chamberlain har for dårlig end product, men får vi inn han på høyrekanten kan han og Bellerín skape mange 2 mot 1 situasjoner. Så en heat map for en stund siden av hvor Ramsey beveget seg i løpet av en hel kamp, var mer i midten og på venstresiden enn på høyresiden. Skal prøve å finne den. 

 

 

EDIT : Mot Crystal Palace:

 

 4886139bf6abdd0b160dfea2d12b863f_crop_ex

Endret av Corporal Jenkinson
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...