Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hun snakker for mye - Mistet interessen


Anbefalte innlegg

Jeg har nylig blitt kjent med ei jente som jeg liker veldig godt. Jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk av henne, bortsett fra at hun snakker alt for mye. Jeg får rett og slett vondt i hodet av det.

 

Skravlen går i ett sett. Hun snakker om uinteressante ting som hva venninnen hennes hadde på seg forrige uke, hva hun spiste til frokost i dag, og hvor mange sexpartnere bestemoren hennes har hatt (ja, dere leste riktig).

 

Jeg får knapt tid til å prate, fordi hun avbryter omtrent hele tiden. Hun snakker konstant om seg selv, og det virker ikke som at hun har noen interesse av å høre på det JEG har å si. Det er kun "meg, meg, meg, venninna mi, moren min, bestemoren min"...

 

Jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk av henne. Hun har et fint utseende, vi har mye av de samme interessene, og hun er veldig hyggelig sånn ellers. Men at hun snakker så mye, gjør at det inntrykket trekkes veldig ned. Hvordan klarer jenter å skravle i 8 timer i strekk egentlig?! Og er det en "grei nok" måte å miste interessen for henne på? Jeg har tross alt migrene hver gang hun forlater leiligheten min.

 

 

 

 

 



Anonymous poster hash: f7ff9...a19
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, kjenner meg igjen der; sånn med den skravlinga. Skjønner det bare ikke... Jeg har flere venninner som skravler I ETT, og når jeg endelig kommer til ordet, avbryter de meg i første setning og skravler videre... Joda, koselig å prate... Men å prate i ett over lang tid... Blir sliten av det.

 

Går jo an å spørre henne om dere kan skifte samtaleemne; at du har lyst å snakke litt om noe annet akkurat nå, f.eks. Eller prøve å komme til ordet og snakke om noe annet. Vet ikke om det fungerer, men... Verdt et forsøk kanskje. Jeg har selv prøvd det, men det funket ikke helt med denne personen; hun nikket OK og begynte å bable i ett igjen.

 

Du kan enten bli sammen med henne og rett og slett godta at hun snakker mye, og om seg selv. 

Eller så kan du prøve å ta det opp på en saklig måte.

Eller... Så kan du prøve å finne noen andre som snakker mindre. Hvis det i dine øyne ødelegger så mye av forholdet. :)

Lenke til kommentar

Prøv å distraher henne.

 

Eventuelt som darkness sier. Ta fram en hvetebolle, stapp den i kjeften på henne og si "ta deg en bolle". Deretter kan du si "ikke prat med mat i munnen, det er uhøflig/ekkelt". Fordelen med dette er at du kan time det slik at hun ikke kan snakke når du ønsker å si noe. :p

 

 

Nei, sånn seriøst, det kan være hun er nervøs. Personlig synes jeg det er rart (fordi jeg gjør det stikk motsatte), men noen får munndiaré når de er nervøse.

 

 

når man ser på film kan dette være et stort problem.

Ja... Pleier å ta på pause når det skjer, så de får snakke seg ferdig. :p Endret av AdNauseam
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-376f9

Hvis dere bare er venner, er det fortsatt mulig å backe ut, uten at noen blir såret. Du velger selv dine venner og fiender, men naboene er en gave fra Gud.

 

Jenter er bare sånn. Foreldrene bruker de to første årene på å lære dem å snakke, og angrer resten av livet på det...

Lenke til kommentar

Noen snakker mye når de er nervøse, for å fylle stillheten. Men da avbryter de vel ikke? Et lite mindretall av kvinnfolk skravler som en foss i ett sett. Jeg tror dessverre at hun ikke kan kureres, og du må se etter noen som ikke avbryter.

 

Ofte når jeg er ute og går tur kommer et to stk damer (forskjellige hver gang) og skravler sånn som det der. Total automatikk, null tanke, null innhold, bare høy skravling. Jeg er overbevist over at disse ikke kan endres på.

Lenke til kommentar

Hehe, skjønner problemet - selv om jeg er blitt spart for det mest ekstreme selv.

 

Husker familieterapeuten på "God morgen, Norge" fortalte om en ung mann som kom til henne: Hun snakker hull i hodet på meg? Hva skal jeg gjøre? Den kvinnelige terapeuten (Solveig Vennesland?) ga han hverken tips eller trøst - bare: Hun kommer til å bli enda værre med åra!

 

Har lest at ord/skravling gir kvinnehjernen et "kick" Hvem har ikke opplevd to damer i prat, de kan stå midt i veien og enser ikke omgivelsene - er som i en rus. Mens menns kommunikasjon ofte er beskjedsrelatert så er kvinners ofte prat for pratens skyld.

 

Nei, du får gi noen signaler, hun kan ikke slite deg ut på denne måten. Må da lære og beherske seg hvis det går an. Alle kvinner er - for oss menn - ikke like ille heldigvis.

 

Sannsynligvis vil hun neppe forandre seg no særlig. Vær iallfall forberedt på det.

Endret av Fjellvåken
Lenke til kommentar

Prøv å ta det opp med henne på en eller annen måte. Som flere har nevnt kan det godt hende hun er veldig nervøs eller at hun prøver å være overhyggelig eller pratsom for å unngå kleinhet. Dessverre høres det ut som det har skutt seg litt i foten. Det finnes forøvrig veldig mange slike som prater om seg selv hele tiden! ("Også bare, hun bare, de bare, og alle bare blablabla").

Lenke til kommentar

Den forrige skravle høna jeg kjente. Klarte jeg å få til på en eller annen måte ville bli kjent med meg, og fikk hu til å høre på det jeg har å si... Nå har hu psykiske problemer for at hun nå forstår hvor selvsentrerte mennesker er og kan være... -.- jaja, trur jeg ødela hennes verdensbilde, fint at hun ikke gidder å prate med meg mer xD får ikke akkurat lagt opp mot argumenter på hvorfor mennesker ikke er selvsentrerte jævler....

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...