Jump to content

GeirHH

Medlemmer
 • Content Count

  1840
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

155 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13248 profile views
 1. Men nå skal selv forsvarslöse barn måtte stå til rette for sitt kjönn og masse legninger står fritt til å "misjonere" i barnehager og skoler. Et forvirringens samfunn er blitt manipulert hvor media har fungert som en viktig katalysator.
 2. To siste versene av den kanskje beste protestsangen noensinne: The Universal Soldier/Buffy Sainte-Marie But without him how would Hitler have condemned him at Dachau Without him Caesar would have stood alone He's the one who gives his body as a weapon to a war and without him all this killing can't go on He's the universal soldier and he really is to blame His orders come from far away no more They come from him, and you, and me and brothers can't you see this is not the way we put an end to war Finnes en norsk tekst sunget av Lillebjørn Nilsen.
 3. Ukraina kalles også europas kornkammer.
 4. Selv om dette er en to år gammel tråd vil jeg nevne EN SVÆRT VIKTIG ting for alle menn. Hvis du er iferd med å innlede et forhold; vær realistisk, sjekk ut hennes syn på abort og få gjerne ned på papiret dersom hun har et liberalt syn på dette og ikke gir deg noen rettigheter i "saken". Jeg vi si: Uansett syn, få ting skriftlig. Det holder ikke med bare flyktige ord når alt er rosenrødt. Pusekatten endrer seg fort til tiger.
 5. Men hvordan - uten at det blir to innlegg? Nå har det en viss problemstilling da det handler om kjønnspolitikken i Norge.
 6. Det gjør saken litt vanskeligere å foreslå når vi ikke vet ca. hvor du bor. Jeg vet om diverse privatpraktiserende og en er t.o.m. ganske rimelig. Finnes innen en time fra Oslo (kan tipse via Meldinger). Det finnes også noen spesialister med trygderefusjon. Jeg tror noen av disse kan man gå til uten via fastlege. Noen har også telefonkonsultasjon (du får google), disse kan sikkert både hjelpe deg og gi råd om videre hjelp. Så konsultasjonen kostet kr 300 for ca 3 år siden.
 7. PLAN: "Plan har et ekstra fokus på jenter." Men: UNICEF: "Gutter blir også tvunget inn i ekteskap"
 8. Jeg har Telenor bredbånd; alt funker bortsett fra Facebook og Instagram + WhatsApp. PS: Begynner å merke FB-abstinensen allerede Er med i mange intressegrupper.
 9. Hei. Jeg vet ikke om jeg trenger å spørre enklere: Vil en Samsung mobil som fungerer i Norge med 4G-tale (VoLTE) automatisk fungere med dette i Norge - altså når den er kjøpt i England?
 10. De listene er ikke oppdaterte. Jeg har snakket med kundebehandlere og de henviser bare til siden, men jeg traff på ett unntak. Han jobbet på teknisk og ramset opp noen iallfall disse i tillegg: Motorola G7, Cat, Asus, Xiaomi 9 lite, 10 Pro. Husker ikke eksakt når dette var, men du kan vel regne med at nyere modeller av disse også er aktiverte. Vet ikke om de var avhengige av å være kjøpt hos Telenor. Jeg kjøpte iallfall fra nettbutikk en Huawei-modell som ikke var oppført på listen, men den hadde VG-tale (volte) på displayet. Det er noe forvirrende her. Ser at listen ikke har endret seg på lang tid.
 11. Jeg syns nettbanken er/var super, bedre enn Sbanken etter min smak.. Utrolig oversiktlig og lett å bruke. Vet de har spareformer utenom de vanlige. Dette kan du vel sjekke selv, er ikke der selv foreløbig. Jeg har beholdt nettbanken inntil videre, men bruker den ikke pga bankbyttet. Nå må jeg føye til at det heller er Sbanken som er hakket over rause på utlånsbeløp. Obosbanken ligger på linje med andre banker (Sparebank 1 ga meg ingenting), men har en fantastisk lav rente. 1,29 % på rammelån som jeg kunne tatt. Men mye tyder på at de er litt firkantet, ikke forhandlingsvillig. Der er min erfaring at menn er lettere å ha å gjøre med, kvinner har tendens til å være litt redde for å "gå over streken". Kompetansenivået er vanskelig å uttale seg om. PS: Beklager sent svar, det hender jeg kan være borte litt lenge noen ganger.
 12. Ei av de framavlede kvinnene i DnB bedyret "Gi oss en sjanse" som om det kommer til fortsatt å være like gunstig. Det første som skal gjøres er å fjerne navnet noe de ikke gjorde med Postbanken - det er et dårlig tegn. De håper vel at folks hukommelse er dårlig og sakte, men sikkert tygger opp SB. Jeg var veldig fornøyd med Obosbanken inntil det kom til størrelsen på boliglån. De ga meg mindre enn kalkulatoren enda de burde gitt noe mere. Men Sbanken var rausere. Jeg sitter på gjerdet og ser utviklingen an og jammen skal de få høre hva de egentlig har lovt med en slik uttalelse - eller er det bare et "advokatsvar"?
 13. Er det noen operatører som praktiserer dette? Det ser ut som alle nuller ut dette etter neste måned - eller?
 14. Ser tråden er gammel, men det kommer tider. Wiglo - bedre plass, ståhøyde (mer loddrette vegger), men ikke bål i teltet: bergans-wiglo-lt-4-pers-tent-red.webp
×
×
 • Create New...