Jump to content

Rigmor Ortiz

Medlemmer
 • Content Count

  822
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Rigmor Ortiz last won the day on November 21 2015

Rigmor Ortiz had the most liked content!

Community Reputation

926 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6215 profile views
 1. Lenge siden jeg kjøpte mobil fra utlandet men da jeg gjorde det så fungerte det helt topp. Så sant den er "unlocked" og det ikke er noe annet som tilsier regionssperrer så skal det være good. Eneste du trenger å bekymre deg for er vel garanti osv. Om det ikke er så nøye så kjør på.
 2. Jeg kjenner egentlig ikke igjen karakteriseringene av gutta. Jeg syns sendingene hittil har vært veldig bra og gutta er on-fire,
 3. Å jesus christ. En ting er at huseier kunne sagt ifra. Det man kan gjøre da er å snakke med huseier om det.. "Hei, kan du bare si ifra neste gang du skal arbeide på huset? Takk :)"
 4. Finnes det noe sted man kan skaffe seg alle sesongene? Er ingen som seeder på tpb.
 5. Noen som har prøvd å bytte glass/skjerm på sin? Knuste min for en tid tilbake og ble dermed tvunget til å bruke en samsung s8. Værste dritten jeg har prøvd, så har bestilt ny skjerm til Maten.
 6. Den er faktisk ganske god. Einar Tørnquist er en mester på tørrvittig humor. Episoden med Jon Brungot er favoritten.
 7. Ville gått for nyeste Gopro Hero 7. Er på tilbud nå, du kan herje med det og mounte det på uendelige mange måter. Tror til og med du kan mounte det til bikkja di hvis du vil. Filmkvaliteten er helt topp syns jeg. Den nye hypersmooth stabiliseringen fungerer faktisk veldig bra.
 8. Kort fortalt tok vinden døra idet jeg var på vei ut av bilen min, og den dunket inni en Toyota Auris 2014 som sto parkert ved siden av meg. Eieren fikk rubbet vekk lakk/skitt fra døra mi, men det gjenstår en ørliten bulk som han har iversatt forsikringssak på. Sjekk ut vedlagt bilde. Det jeg lurer på er hva dette kan komme til å koste for noe. Vil gjerne vite litt på forhånd slik at når jeg har litt referanse når jeg må velge mellom å ta det på forsikringa eller gjøre opp privat. Så, hva er rimelig kostnad på å fikse noe sånt?
 9. TS, det her er ingenting å miste nattesøvn over. Om det var kun et komplement det er snakk om så ser jeg faktisk ikke problemet, til tross for metoo-gribbene og korrupte journalister som prøver å styre samfunnet i retning hvor dette hadde vært "trakassering". Til alle i tråden: Tenk over hva det er vi egentlig driver med her - vi diskuterer om et komplement er trakassering.
 10. For meg høres det ut som det har noe med sexen å gjøre. Etter andre gangen så må hun plutselig dra. Det er godt mulig at hun føler dere bare ikke er kompatible seksuelt, og dermed har besluttet å "trekke seg ut".
×
×
 • Create New...