Gå til innhold

Hvilken bok skulle du ønske ble filmatisert?


tHz

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Foundation-serien fra Isaac Asimov.

 

Forøvrig kan det fort bli en skuffelse når Hollywood radbrekker innholdet i en god bok til å bli et filmatisert manus, det er ikke usannsynlig at man blir skuffet.

De beste filmene er ofte laget av fans som skjønner budskapet i boka og nekter å ofre det for å gjøre det mer publikumsvennlig.

Lenke til kommentar

Ringenes herre ble ganske ok :) 

 

Neuromancer tror jeg ikke noen klarer å gjøre om til film på en bra måte.

Men man skal aldri si aldri :)

 

De fleste andre forslag her har jeg ikke lest, så de er lagt til som lesestoff på kindle utover vinteren :)

Lenke til kommentar

Er nok en del bøker jeg gjerne skulle sett filmatisert.

 

- Heretics/Chapterhouse/Hunters/Sandworms of Dune. Den første trilogien er rimeig bra (Dune, Dune Messiah, Children of Dune), og er laget som to nydelige tv-serier. God Emperor er ganske rar, og foregår noen tusen år senere. Deretter får vi Heretics 1.500 år etter God Emperor. Denne ble etterfølgt av Chapterhouse: Dune, men dessverre døde Frank Herbert før han fikk gjort ferdig den siste boken. Tyve år etter at han døde gjorde sønnen hans ferdig den syvende boken i to deler, basert på notatene hans. (Hunters of Dune og Sandworms of Dune). Fantastisk serie som absolutt burde bli filmatisert.

 

- Nina Wilde/Eddie Chase-serien av Andy McDermott. Her snakker vi en blanding av James Bond og Indiana Jones, med sykt, sykt, sykt mye action. Vi snakker typen "ta en stor lastebil, la to tanks følge etter og bruk tre kapitler i strekk på dette." Eller "vill skyting i en skyskraper? Kjedelig. Vill skyting i en skyskraper som har tatt fyr og holder på å kollapse, mens et stort helikopter fyrer løs fra utsiden? Nå snakker vi." :D

 

- Indiana Jones & The Fate of Atlantis. Sier seg selv. Var opprinnelig et spill, men ble senere tegneseriesert. Med tanke på hvor ræva Crystal Skull var trenger vi absolutt en bra Indy-film som trøst, så hvorfor ikke ta en av de beste historiene noensinne? Jeg setter denne et sted mellom Last Crusade (dritbra) og Temple of Doom ("bare" svært bra.) Men Harrison Ford begynner å dra på årene, så vi trenger Chris Pratt som ny Indy. Hvorfor han? Derfor. ;)

Lenke til kommentar

Johannes' åpenbaring - Jeg er ikke kristen, men jeg vil gjerne ha en grandios filmatisering av Johannes' åpenbaring som det var regissert av Terrence Malick

En ny film av Dune.

Ikke en film, men miniserie av Silmarillion. Om budsjett er et problem, vil jeg heller ha den animert enn begrenset budsjett med OK effekter.

Lenke til kommentar

 

En ny film av Dune.

 

 

Er ikke miniserien (3 DVD-plater) av Dune fra 2000 bra nok?

 

Jeg er enig at den første filmen fra 1984 kan være litt spesiell.

 

Både og. Mini-serien er hele Dune og ca første halvdel av Dune Messiah. Den andre mini-serien er andre halvdel av Dune Messiah og Children of Dune. Hadde gjerne sett alle tre som tre mini-serier. Men for all del, begge seriene er svært bra, så jeg klager ikke. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...