Gå til innhold

E3 2015: Microsoft's pressekonferanse


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her ligger alt til rette for en real knockout. Beste line-up i Xbox sin historie, da blir det bra. Utenom Halo/Forza 6 som er det beste innen sine sjangre, så håper jeg på mye nytt, mange store nye exclusives! Ikke remakes! Og heller ikke mye fokus på indie-spill, såklart 1-2 perler kan vises men om de fokuserer mye av konferansen på 5-6 indies da blir jeg skuffet. Men det gjør de nok ikke, siden dette skal bli bra!!

 

57346596.jpg

Endret av Colin.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal bli spennende å se hva Microsoft har på lager om kort tid. Phil Spencer har uten tvil fått opp seila på skuta igjen. MS har underprestert i flere år på E3 (ifølge en nesten samlet presse). Så det hadde vært gøy om dem virkelig slo på stortromma idag og virkelig nailet det.

Lenke til kommentar

Alle dem store nettsidene, er bare å google ivei. Vet det er som å pisse på et strøm gjerde å skrive slikt her for endel. Men går utifra mange er som meg og er mer nøytrale. 

Du også kan bare google i vei. Vet det er som å pisse på et strøm gjerde å skrive slikt her for endel. Men går utifra mange er som meg og er mer nøytrale. :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...