Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Skrevet

Tok deg ikke alvorlig heller. Du var bare en jeg kunne skrive til. Jeg har fritidsproblemer også.

Vel noen tok meg alvorlig, bra du ikke følte deg truffet.

 

Problem-problemer-alkohol

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Takk for heads up. Det er billig mat i en halv uke.

Bare hyggelig.

 

Men bør sies at jeg bare har sett reklame for det i Oslo og Akershus. Du bor vel i Bergen, ikke sant?

 

Til gjengjeld er det alle typer Grandiosa. 

Skrevet (endret)

Jeg fikk skrekken på grandis etter pappa sin versjon.

 

Grandis som bunn, toppet med tjukke skiver med røkt kjøttpølse og ett tonn med ost... noen vet ikke hvordan grandis skal spises. Stekt, kjøleskapskald med ketchup på.

Endret av Overmoden 3.0
Skrevet

Grandis er hele tiden til 25kr på REMA sånn hver gang jer er der.

 

Anyhow.

 

 

Legger man inn studiefag under "Kurs" på LinkedIn? Kom over ei jente som hadde gjort det.

Skrevet

Jeg fikk skrekken på grandis etter pappa sin versjon.

 

Grandis som bunn, toppet med tjukke skiver med røkt kjøttpølse og ett tonn med ost... noen vet ikke hvordan grandis skal spises. Stekt, kjøleskapskald med ketchup på.

 

Bestemor hadde alltid ekstra ost på, fordi hun syns det var for lite. Resultatet ble at pizzaen måtte steke en evighet, for at fyllet skulle bli stekt under all osten. Bunnen ble alltid overstekt.

Skrevet (endret)

Man må legge på ekstra ost på slutten av stekinga, ellers blir det bare et hardt ostelokk oppå og "kokt" inni.

 

Det er derfor pizzaost er smuldret opp. Det under må få "puste".

Endret av Bytex

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...