Gå til innhold

Donald Duck for ødeleggelse av den hvite rase


Anbefalte innlegg

8. Mars: Ødeleggelse av morsrollen og familien.



Alt skal ødelegges, men først og fremst morsrollen og familien.



33. grads frimurer Walt Disney, hvis figurer vi er lært opp til å elske, tegnet fra 1948 kun unormale familier hvor mor er borte, som i dagens barnehager hvor mor har prioritert jobb foran sitt barn. Jødemakten ville ha magasinet Donald Duck opp som nr 1 propagandamedium i Europa og slik ble det. Selvsagt. Det som vi læres opp til å elske, vær obs.



Mor er borte.



Studer linken fra 2Q11:



http://www.helpfreetheearth.com/news10_media2.html



Donald fostrer opp brorens tre barn (helt uvanlig), ingen mor. Dolly fostrer opp søsterens tre barn, ingen mor. Den hvite mann (Storeulv) er en tufs og holdes på matta av Lilleulv, ingen mor. Tre små griser bor sammen, ingen mor.



Mor er borte.



Jødemakten innførte fra 1965 i JewSA og 1968 i Europa politikken med masseinnvandring av muslimer og ikke-kristne til Europa for denne verdensdelens destabilisering. Tilsvarende ville de aldri fått til i Kina eller Japan. Hvite kvinner skulle ta lang utdannelse og «realisere» seg selv, ikke stifte familie, ikke få barn. Dvs den hvite rases utdøen. Det er enklere å fjerne den hvite rase ved at denne ikke formerer seg, heller enn å bombe den bort.



60 millioner hvite barn i Europa er blitt abortert bort etter 2. verdenskrig. Viktig del av folkegruppens politikk for oss hvite. Hovedmulvarp i Norge for tilintetgjøring av oss var jødiske Berthold Grûnfeldt:



http://no.wikipedia.org/wiki/Berthold_Gr%C3%BCnfeld



Det ufødte, hvite barn trenger ikke lenger observere at mor er borte. Både barn og mor er borte.


Hvis du er en slik en som ikke klarer å ha et stabilt forhold med en kvinne eller er i et parforhold uten barn eller med kun ett, tenk over hvilken folkegruppe som kan inkassere suksessen.


Brother Nath avdekker den jødiske konspirasjon i detalj:



http://www.realjewnews.com/?p=50



Man ønsker å destabilisere og ødelegge alle fungerende land. Det Rothschild-imperiet ikke klarer å ødelegge på rot, i ånden, bombes. Det mest velfungerende land i Afrika, Libya, ble bombet tilbake til steinalderen sommeren 2011 med 80 000 døde.



Massefordummingen av den hvite ånd startet etter Jødemaktens seier i 2. verdenskrig og eksporten av JewSAs underholdningskultur.



Sammenlign dagens TV med Kontrapunkt fra NRK i 1971. Jeg slukte hele programmet (57 minutter) uten å klare å gå i fra, en åpenbaring for mitt indre, hungeren etter kvalitet og åndelig føde var så stor. Det var som å få bord på BAR Tjuvholmen og dens retter fremfor fortsatt Pizza Grandiosa:



https://www.youtube.com/watch?v=MRTiBfJPP54



Kunnskapsrike, verdige mennesker man hadde rundt seg tidligere finnes ikke lenger. Musikerne i programmet minner meg om de planteetende dinosaurer, godmodige storheter som bare levde for sin musikk eller for sitt gress, de måtte jo spise hele tiden. Begge paralleller døde ut, minner finnes likevel, og legg merke til det interessante forhold: Barn elsker dinosauruser.



Kol Nidrefolkets viktigste årlige høytidsdag er feiringen av Purim day, dagen da de utryddet den nordiske rases elite i Iran, 75 000. Denne dagen er deres største høytidsdag hvert år, med skuespill og fest, til minne om deres massedrap i Iran, ariernes land, på den hvite rases elite. Slik de kunne gjenta i 1944-1946.



https://www.youtube.com/watch?v=7cb3jXsVzOc



Det er derfor de samme dag hadde startskuddet for den nordiske rases vellykkede utryddelse i Tsar-Russland, februarrevolusjonen 1917. Purim Day.



De prøvde det samme to ganger tidligere, februarrevolusjonen 1848 og februarrevolusjonen 1905, men mislyktes. Begge på Purim Day.



Det er derfor de to Kol Nidre-kvinnene Rosa Luxemburg og Clara Zetkin på vegne av Illuminati i 1911 fikk vedtatt akkurat 8. mars – Purim day – som de lettlurte protestantenes «kvinnedag», som et verktøy for ødeleggelse av den tyske familien og bane vei for en Kol Nidreledet revolusjon i landet, som de klarte å gjennomføre i 1918.



Purim day falt på 8. mars i 1917, som i 1905 og 1848 (russisk kalender er 14 dager etter vår), og derfor startet Grand Orientleder Aaron Kürbis symbolsk «februarrevolusjonen» på vegne av Kol Nidre-bankfamiliene denne dagen med målsetning utslettelse av den russiske genetiske adel (det slemme russiske ikke-jødiske utbyttende borgerskap).



Dette klarte de langt på vei, 66 millioner russere med nordisk avstamning døde i Gulag fra 1917-1960 uten at de Kol Nidre-kontrollerte vestlige land omtalte dette med et ord i sine medier og uten at de løftet en finger.



Den hvite rases genetiske adel er snart utryddet, men fortsatt ikke helt borte.


Magnus Carlsen: Har han en mor, har noen noengang sett henne? Kom han med storken?


Martin Ødegård: Har noen før i dagens DB sett hans mor?



I begge tilfelle er mor borte, kun far finnes. Hadde Walt Disney og Jødemaktens underavdeling, Frimureriet, fått bestemt ville det ikke vært deres far, men deres onkel, som de reiste rundt med. Som et unntak vises i dagens DB Martin Ødegårds ariske mor. Hvilken utstråling av kvalitet fra våre forfedre, de gamle grekere, hvor hun må hates av våre ødeleggere:



http://www.dagbladet.no/2015/01/23/sport/fotball/martin_odegaard/real_madrid/37330265/



Hvis man leter etter en dag i året for å finne når et antall hvite kan bli drept i en større aksjon, finn først ut hvilken dag Purim Day er dette året. Kun blod fra hvite teller for dem, det er oss de hater intenst. I 2015 er Purim Day 4. eller 5. mars. Hvis NATO-angrepet på Russland skjer i år, kan det utmerket godt komme 4./5. mars. De følger sin tidligere suksessdato for sine største aksjoner.



For the Big picture:



http://www.nyhetsspeilet.no/2013/06/verdens-ledende-bankfamilier-krig-as/


Endret av Harald1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Grunnen til hvorfor Donald ikke er faren til Ole, Dole og Doffen, hvorfor Skrue ikke er faren til Donald, hvorfor Dolly har tre nieser i stedet for døtre osv, er fordi ingen i Andeby har sex, og spesielt ikke uten å være gift først. Så hadde Ole, Dole og Doffen vært sønnene til Donald, ville det betydd at Donald har hatt sex med Dolly utenfor ekteskap, og fått barn med henne. Det var strengt fy-fy på den tiden.

 

Dette har heldigvis endret seg litt, kanskje mest takket være Don Rosa. Han viste livet til Skrue i stor detalj, så vi fikk vite at moren til Ole, Dole og Doffen er Della Duck, selv om hun ble nevnt som moren deres allerede i 1937. Ole, Dole og Doffen var rimelig pøbelunger på den tiden, så de fikk faren sin sendt på sykehus, og Della sendte dem til Donald (tvillingbroren sin) for å la ham ta seg av dem. Da Donald fylte 80 år fikk vi en annen historie der Della var en astronaut som skulle på et farlig oppdrag, og hun sendte derfor Ole, Dole og Doffen til Donald for sikkerhetsskyld. Vi vet dermed svært godt hvem moren til Ole, Dole og Doffen er, men ikke hvem faren er.

 

http://no.wikipedia.org/wiki/Duck-familien

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Duck_family_(Disney)#Della_Duck

 

Videre har vi jo andre verdenskrig. Disney-selskapet slet økonomisk, og den amerikanske hæren trengte propoganda. Resultatet ble en rekke korte filmer med Donald som verver seg til hæren, drømmer at han er nazist og så videre. Alle disse kan lett finnes på youtube.

 

Så for å gjøre en lang post litt kortere: Fail. :p

  • Liker 5
Lenke til kommentar

 

Med å avslutte med en link til Nyhetsspeilet bekreftet du at ingenting av det du skriver kan tas seriøst.

Hjelper ikke å blande tegneserier for barn, politikk, fremtidig terror, frimureri og jøder heller.

Før TS gjør noe så alvorlig som å blande inn Donald Duck med politikk, jøder o.l. må ha sette seg ned å lese Jon Gisles bok Donaldismen. I donaldismen har man onkelsystemet; man får ikke barn, men nevøer.

Lenke til kommentar

Før TS gjør noe så alvorlig som å blande inn Donald Duck med politikk, jøder o.l. må ha sette seg ned å lese Jon Gisles bok Donaldismen. I donaldismen har man onkelsystemet; man får ikke barn, men nevøer.

Uansett hvordan jeg snur og vender på det blir det litt feil at jeg har sex og søsteren min blir gravid... :p

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

 

Før TS gjør noe så alvorlig som å blande inn Donald Duck med politikk, jøder o.l. må ha sette seg ned å lese Jon Gisles bok Donaldismen. I donaldismen har man onkelsystemet; man får ikke barn, men nevøer.

Uansett hvordan jeg snur og vender på det blir det litt feil at jeg har sex og søsteren min blir gravid... :p

 

jaime_lannister_approves.gif

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...