Jump to content

1814_

Medlemmer
 • Content Count

  748
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

409 :)

Recent Profile Visitors

9077 profile views
 1. Bald & Bankrupt besøkte noe lignende i Slovakia
 2. 20-25 kr høres sykt billig ut. 48 kr høres mer fornuftig ut og synes heller ikke det er dyrt. Det er to middager det hvis man har tilbehør (f.eks pasta).
 3. BI er bedre enn OsloMet, men 230k er ganske mye penger. Du har NMBU også 30 min fra Oslo. Ville kanskje valgt den før OsloMet.
 4. Kanskje til sommeren. Tror riktignok ikke at mange nok er vaksinert innen sommeren til at ting er som før, men forhåpentligvis er smittetallene lave nok til at land blir grønne.
 5. Jepp. Hjalp ikke. Kanskje jeg bør prøve noe annet enn hdmi, men har ikke vga eller dvi inngang på pcn. Har bare display port og hdmi 1 og 2
 6. mener du der inne? (Se scrshot)
 7. Hei! Jeg tok ut hdmi-kabelen fra min private stasjonære og satte den inn i jobb-pc for å kunne bruke min monitor på jobb-pc, men da jeg satt den tilbake i min stasjonære så fikk jeg opp "hdmi 1 no signal". Den stasjonære var på når jeg dro ut kabelen. Hva kan ha gått galt? Kabelen ser ut til å fortsatt være fungerende, da jeg fortsatt kan bruke den til å koble til min jobb-pc til skjermen.
 8. Inter ligger an til å choke som vanlig, selv med hjelp fra Real Madrid
 9. Muriel! Atalanta videre fra gruppespillet som ifjor. Imponerende.
 10. Århundrets billigste straffe. Godt det ikke ble avgjørende.
 11. Juventus er gruppevinnere på innbyrdes? Barcelona er virkelig patetiske.
 12. Lazio slakta Dortmund. Bra start
 13. Grei skuring for Juventus. Skal endelig Inter komme seg videre fra gruppespillet? 50-50 Muligheter for at Atalanta går videre i år igjen også. Lazio ok trekning også. Alt i alt har alle muligheter til å gå videre.
 14. Men er klassisk Sevilla i Europa dette. Er en grunn til at de går mot sin sjette EL seier.
 15. Hjelper ikke akkurat at denne dommeren dømmer lett frispark
×
×
 • Create New...