Jump to content

1814_

Medlemmer
 • Content Count

  774
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

407 :)

Recent Profile Visitors

9600 profile views
 1. På hvilken konto ville dere har kostnadsført en investering i et selskap som har gått konkurs? Sleit med å finne det i kontoplanen Mange takk på forhånd
 2. Han må gjerne fortsette i partiet for min del, kunne ikke brydd meg mindre. Det viktigste fra min synsvinkel er at han straffes for økonomisk kriminalitet.
 3. 1814_

  Barnetrygd til EØS-land

  Gjelder det kontantstøtte også?
 4. 1814_

  Barnetrygd til EØS-land

  Burde kanskje presisert at barnefaren er norsk og bor i Norge.
 5. 1814_

  Barnetrygd til EØS-land

  Barnets far er norsk, bor og jobber i Norge, men moren kommer til å bo i et annet EØS-land i allefall det første leveåret til barnet. Så det betyr at barnet har rett på den ytelsen? (Med fratrekk av eventuell barnetrygd fra det EØS-landet)
 6. Noen som vet om man kan få barnetrygd for et barn som bor i et annet EØS land? Må evt barnet registreres i Norge? Og må man isåfall møte opp fysisk med barnet?
 7. Absolutt. Var i Polen et par uker i sommer og har vært her flere ganger de siste årene. For det meste hyggelige folk her og har ikke hatt noen negative opplevelser. Har til og med vurdert å kjøpe meg en liten leilighet der.
 8. Ville gått for Hellas av middelhavslandene, men da på fastlandet og ikke en av øyene.
 9. 1814_

  Serie A 21/22

  Inter selger unna. Først Hakimi og nå Lukaku. Ikke rart Conte ville vekk.
 10. Bra vinner, selvom selve finalen kunne gått begge veier. Ellers må jeg si at Spania har et spennende lag på gang. Kunne fort vunnet EM også med bedre uttelling på sjansene.
 11. Med karantenehotell i Norge er det uaktuelt, men forsvinner den så tar jeg kanskje turen i Juli.
 12. Ja, de rykker vel ned. De ligger desidert sist på tabellen. 😂😂😂 Forøvrig er det ikke lenge siden Schalke var den tredje største klubben i Tyskland.
 13. Feiginger som ga seg så fort. De kunne holdt litt lenger for å øke andelen av pengepotten i CL. Men tror allerede uefa er på vei til å gi mer til de store. Nå spisset de akkurat Europa league også, og norske lag sendes b.la sendes ned til Conference league
×
×
 • Create New...