Jump to content

Mr D

Medlemmer
 • Content Count

  7274
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mr D last won the day on July 30 2014

Mr D had the most liked content!

Community Reputation

2073 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

27126 profile views
 1. Hva med et mini-/mikroanlegg med Spotify Connect? Slipper kabling av telefonen. Haha. Noen sekunder for sent...
 2. Man bør vel ikke stole på selgerne... Servicen fra leverandør er ikke som i før, hverken for Miele eller Asko. Når det gjelder hjemmeservice så har vel Miele egne folk i de største byene, men hvis du bor litt utover i landet så er det samme repreratør/verksted uansett om det er Miele eller Asko, eller andre kjente merker. Miele har fortsatt som filosofi å lage vaskemaskiner som skal tåle 20 års normal bruk, og det er de alene om. Hvis du åpner vaskemaskiner så er det Miele og Asko som kraftigere og mer forseggjorte konstruksjoner enn de andre merkene. Normalt er det Miele som holdert lengst og Asko på andreplass, men det er selvfølgelig avvik og varierende erfaringer. Når Miele og Asko vaskemaskiner svikter litt for tidlig så er det vanligvis elektronikken som går, mens det mekaniske holder. På de fleste andre, og særlig billige maskiner, så ryker ofte oppheng og mekanikk vel så ofte som elektronikk/styring.
 3. Hvis maskinen tar inn vann samtidig som den sentrifugerer, så er det noe riv ruskende galt. Hvis den tar inn vann etter at den har sentrifugert så kan det være riktig da det kan være sentrifugeringer mellom skyllingene. Hvis det er feil i elektronikk/programmer så må/bør det repareres av fagfolk, eller bytte maskin. Miele vaskmaskiner er solide og kan holde ganske lenge så det kan være lønnsomt å reparere, men W 1714 var en rimelig modell så det er kanskje lurest å bytte den ut hvis den svikter.
 4. Har du forsøkt å endre på innstillingen Utvidet dynamisk område? Det gjorde litt forskjell på den ene TV-en min.
 5. En slik elektrisk feil har da ikke noe å gjøre med at det er en oljeovn. Det kan skje med alle typer ovner. Hvis det hadde skjedd med en konvektorovn kunne det vært enda verre da elementet er åpnet og mye mindre areal å fordele varmen på. Men for alle varmeovner fra seriøse produsenter skal det være en temperatursikring som kobler ut før det blir forferdelig varmt.
 6. En lyplanke er en aktiv høyttaler (innebygget forsterker) som er beregnet å koble rett på TV-en. For å bruke receiveren brukes vanlige passive høyttalere.
 7. Skikkelig godt gjort å få bilde fra LP-plater... Har du forsøkt å endre Lydformat for digital utgang i TV-ens meny? (Innstillinger -> Lyd -> Ekspertinnstillinger) Edit: Spørs også på eventuelle innstillinger for innkommende lydformat på HDMI 3 i receiveren.
 8. Står litt om det her, hvorfor man bør bruke AC hele året: https://www.tv2.no/broom/denne-knappen-bor-du-ikke-glemme-selv-om-det-er-vinter/7978831/
 9. Bytte av fastmontert bryter, både utenpåliggende og innfelt, er jobb for fagfolk. Bytte av ledningsbryter kan man gjøre selv. https://www.sikkerhverdag.no/strom/gjor-det-selv/elektrisk-arbeid-dette-kan-du-gjore-selv-av-elektrisk-arbeid/
 10. Ja, fant nå at Ikea har slikt skap i denne høyden. Det er vel ikke så mye ventilasjon mellom bunnen og hylla? Det ser ut som det blir ganske tett når døra lukkes. Vanligvis er det ventilasjonsrist i sokkelen for å få lufting. Når nedre dørfront er 80 cm så har du mange muligheter hvis du vil ha et nytt, større kombiskap. Mulig at det da også passer best ved å beholde hylla i bunnen.
 11. Dette var en sær løsning. Tror ikke det finnes skap i den størrelsen å kjøpe i Norge nå. Men selve skroget og dørfrontene ser ganske normale ut. Det er godt mulig at det kan settes inn et vanlig integrert kombiskap. Da må hylle som skapet nå står på fjernes så det nye kombiskapet settes på bunnen av skapet. Det eneste kritiske er om høyden på dørfronten til frysen er passe høy (ca 70 cm).
 12. https://millheat.zendesk.com/hc/no/articles/360010804379-Driftstatus-
 13. Det var en særdeles ukurant høyde på et integrert skap. Sikker på at du har målt riktig? Hvor høye er dørfrontene? Kan du legge ut bilde som viser hvordan dørfrontene er montert på kombiskapet?
 14. Det skal stå et typeskilt innevendig i kjøledelen, ofte innenfor grønnsakskuffen på venstre side. Her skal det stå merke og modell, som man kan søke opp spesifikasjoner med. Alle vanlige integrert kombiskap er ca 177 cm høye. Oppgitt volum varierer litt, men i praksis er utnyttbar plass omtrent det samme. Hvis det er mer plass i høyden så finnes det noen integrert kombiskap som er ca 193 cm høye, men da må man sjekke om det vil passe med høyden på dørene. F.eks. Grundig og Samsung.
 15. I innlegget du siterer har jeg jo foreslått "problemløser" (nedtrappingsmodul) som en mulig løsning. Men det er langt fra en optimal løsning med en moderne platetopp og stekeovn på samme 25A kurs. Det fungerer greit med enkel bruk i hverdagen, men kjedelig når sikringen går ved større søndagsmiddager, julemiddagen o.l.
×
×
 • Create New...