Jump to content

Mr D

Medlemmer
 • Content Count

  7229
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Mr D last won the day on July 30 2014

Mr D had the most liked content!

Community Reputation

2054 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

26334 profile views
 1. Den vil passe til alt mellom 200x200 og 600x400, så 300x200 vil funke.
 2. Du skulle fått inn mange flere kanaler (som er låst). Mulige feilkilder: Dårlig antenne, unøyaktig/feil retning på antenne, dårlig kabel, dårlig kontakt kabel/antenne, dårlig/"kresen" mottaker. Avstand er ikke en god måleenhet, det som er viktig er signalstyrke. Det er forskjellig styrke på senderne, og stor forskjell på fri sikt eller fjell eller større bygninger som står i veien. Bruks dekningskartet til RiksTV for å finne beste sender og retningen til den: https://www.rikstv.no/dekning
 3. Ja, Andersson er Netonnet sitt eget merke. Andersson CEG 1.0 kaffekvern er egentlig ikke en kaffe-KVERN i ordets rette betydning, men en kaffebønne-HAKKER. Den har ikke kvern, men to skarpe kniver som i en blender. Folk som setter pris på kaffe styrer laaaangt unna slike "kaffekverner".
 4. Power har to egne merker på hvitevarer. Point skal være bra kvalitet og skal konkurrere med rimeligere modeller fra kjente merker. De har Senz som er "billigmerke". Det som selges av Point oppvaskmaskiner nå er produsert av Vestel som er en stor produsent som produserer for mange merker.
 5. Løsningen er å finne en lydplanke med analog lydinngang, og koble til audio out med egnet kabel/adapter.
 6. Da har jeg fått påfyll med Moderna etter 2 doser Pfizer, og kjente mindre bivirkninger enn på de to første. Kjente ingenting samme ettermiddag/kveld. Dagen etter var det litt vondt i armen og følte meg slapp og kald. Neste dag kjente jeg litt om morgenen, men var helt pigg i løpet av dagen.
 7. Er dette et seriøst forsikringsselskap? På nettsiden står det at forsikringen dekker skjerm, totalskade og tyveri, men i vilkårene dekker de bare knust skjerm. I vilkårene står det også at skade må meldes via app. Det er jo enkelt når telefonen er skadet...
 8. Høres ut som plasseringen er problemet, ikke ruteren. Plasser den unna metall, elektronikk, strømforsyninger o.l. For god rekkevidde må rutere og andre former for radiosendere plasseres høyt og fritt.
 9. Har hatt denne løsningen i en del år hjemme, og det har funka utmerket. Forsøkte først å ha to forskjellige nett, og det funka ikke bra.
 10. Du kan sette samme navn (SSID) og passord på nettverkene. Varierer litt hvor godt noen klienter skifter, men blir det ene signalet svakt nok så går det ofte ganske bra.
 11. Hvis lekkasjesikringen (float sensor) har slått ut og maskinen funker igjen etter å ha tømt bunnen for vann, så betyr det at det er/var innvendig lekkasje i maskinen. Er du heldig så skyldes det «coaster» som lå i maskinen. Bør holde litt oppsyn med maskinen, og hvis det samme skjer igjen må/bør maskinen undersøkes av tekniker.
 12. I Oslo får man en lapp på ruta på førerdøra med varsel om fjerning med 14 dagers frist. Lånt tilfeldig bilde på nett:
 13. Takk for svar. Da stemmer min første tanke da jeg så den: En simpel/dårlig skjermbeskytter.
 14. Dette er kanskje et dumt spørsmål, men... Har nylig fått en ny S20 FE 5G i hus. På skjermen sitter det som ser ut som skjermbeskytter når den ble pakket ut. Den er litt mindre enn selve skjermen, men passer til bildeområdet og har hull til frontkamera. Men det virker litt mye plastaktig og mykt. Er dette en skjermbeskytter eller er det bare beskyttelseplast som skal fjernes?
 15. https://motor.no/elbil/derfor-har-ikke-nye-biler-rustfrie-bremseskiver/192051 :
×
×
 • Create New...