Gå til innhold

Norsk filmbransje vil ha avgift på bredbåndet ditt


Anbefalte innlegg

Jeg tror nå fyren må være feilsitert. Det går ikke an at en person alene er så dum, for å ca. sitere Arthur Arntzen.

 

Hvorfor skal vi forbrukere (det blir jo oss til slutt) holde liv i et produkt som vi ikke etterspør? Eneste botemidlet for filmbransjen er å lage bedre filmer. Denne industrien er vel uansett holdt kunstig i live av staten her i landet, så de fores allerede av avgifter, indirekte.

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan norsk filmbransje bare hoppe å drite i.

Mediebransjen må våkne opp og få hodet ut av et visst sted og innse at de må forandre seg og følge med i tiden og at det ikke nytter og holde forbrukerne tilbake på den forretningsmodellen de mener funker best for dem.

Dette blir bare for trist :(

Endret av Ascubal
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg vil også ha innntekter av en avgift.

 

Jeg skriver så mange fine innlegg her inne og de er sikkert grunnen til at veldig mange må skaffe seg internett. Folk bare må lese dem, lissom. Jeg antar jeg er ansvarlig for en stor del av inntektene til ISP'ene egentlig. Bare rett da at jeg skal ha litt av kaka.

 

Jeg også vil ha, har jo rundet 10k innlegg allerede :green:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Markedet for posesuppe synker, og Toro må stramme inn. Jeg foreslår en ny avgift på ferskvare for å dekke tapet. Jeg mener, butikkene tjener jo penger på mat, og Toro er mat det også.

http://www.bt.no/nyheter/okonomi/Kutter-ansatte-pa-Toro-fabrikken-3188947.html

 

En sak for supperådet (norsk supperåd)

 

">
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

 

 

Fantastisk, da har jeg funnet en kulturskatt, som jeg ikke visste om:

 

 

 

Endret av G
Lenke til kommentar

 

Internett har en så hinsides høy pris for lav fart her til lands i fra før, så dyrere internett, nei takk du.

Bayonette har 1Gbitps for en femhundrelapp :) Får de i hus i 2015/2016 ^^

 

Er ADSL som er ekstremt overpriset.

 

 

Syns nå fiber er i overkant dyrt også, men det at ett lite område mot Oslo kanten får gigabit nett i 2015 er meg lite interessant, jeg bor ikke i nærheten av Oslo grensa.

Lenke til kommentar

Jeg kan ikke økonomien i dette. Men for min del er utvalget blitt dramatisk mindre med streaming enn med fysiske medier.

Hadde jeg lett kunnet kjøpt/leid meg filmen jeg har lyst til å se hadde kanskje inntektene steget istedenfor det begredelige utvalget som eksisterer hos netflix.

Her kan det jo være det finnes andre steder å hente det jeg vil se, men disse kjenner ikke jeg til. Da får de eventuelt markedsføre seg mot meg.

Inntill videre fortsetter jeg nok med en stadig synkende interesse for film.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Norsk lobbybransje hater at Netflix naila det de aldri fikk til i sin panikk-kamp mot moderne teknologi. De tar hevn ved å pålegge abonnementsavgiften for deres produkter helt uten at de trenger levere programvare eller innhold for det de tar seg betalt for.

 

Forbrukerne ender opp med uønskede Wimp-abonnement inkludert i prisen på alt de kjøper, og her skal de altså til og med ha politikerne til å påtvinge oss et Netflix-abonnement for norske innholdsleverandører - helt uten at de trenger lage programvaren eller levere innholdet. Og bra er det, for det har ikke vært produsert noe salgbart innhold i deres kollektive IP-kiste siden Veiviseren i 1987.

 

Der andre må konkurrere på tjenesteleveranse, klarer den norske lobbybransjen å unngå hele problemstillingen med å sende artist-babes på kosetur sammen med til enhver tid sittende kulturminister. Så er det bare å få deres inntekter fjernet totalt fra enhver form for konkurranse eller etterspørsel.

 

De har tapt kampen mot den moderne innholdsskapende verden, og skal pålegge oss et gebyr for å nå det innholdet de sloss mot med all sin makt?

 

Hadde det vært opp til meg, hadde lobbyisme vært kalt for dets mange rette navn; kartellvirksomhet; smørning; udemokratisk påvirkning av offentlige tjenestemenn; og vært forbudt ved lov.

 

Fy for skam. Politikere; gro en ryggrad.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

"Dette blir det aldri noe av" er dessverre feil. Rundt omkring i EU har lobbybransjen klart å få tilsvarende gebyr ikke bare på kassetter og blanke CD'er, men også på harddisker og jeg tror de også fikk det på hele datamaskiner på ett eller annet sted. Spesielt siden TV-lisensen i Sverige og sannsynligvis etterhvert i Norge også vil dekke enheter som kan se på nett-TV, så er det svært mulig at lobbyistenes penger også klarer jobbe inn denne fordelen på siden av TV-lisensen. Kanskje til og med i stedet for TV-lisensen, siden nåværende forsamling foretrekker ikke-statlige løsninger.

 

Bare fordi at logikken brister, betyr det ikke at politikere kan motstå udemokratisk påvirkning.

Endret av tommyb
Lenke til kommentar

 

Jeg vil også ha innntekter av en avgift.

 

Jeg skriver så mange fine innlegg her inne og de er sikkert grunnen til at veldig mange må skaffe seg internett. Folk bare må lese dem, lissom. Jeg antar jeg er ansvarlig for en stor del av inntektene til ISP'ene egentlig. Bare rett da at jeg skal ha litt av kaka.

 

Jeg også vil ha, har jo rundet 10k innlegg allerede :green:

 

 

Dere to har heldigvis gått med på å overføre rettighetene av deres bidrag til nettverket her gjennom deres brukeravtaler, men rent bortsett fra det, så har dere sammen med f.eks. Simen og ATW og en håndfull andre bidratt med langt mer innhold til nettbrukere, enn den kollektive norske lobbybransjen har.

Endret av tommyb
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Det er da ikke vår skyld at filmbransjen ikke klarte å følge med den teknologiske utviklingen! De har da hatt uante distribusjonsmuligheter hvor alle med internett tilgang kunne sett og betalt for innholdet deres, men dette har de ikke klart å utnytte overhodet. Da kan man ikke komme å sutre 10 år for sent...

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...