Gå til innhold

"Asus ROG Swift PG278Q G-Sync" -tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Takker for svar. Da blir dilemmaet om jeg lar det være, eller sender skjermen I retur til Dustin...

 

Jeg ventet bare 2 mnd på penger fra døstin, så jeg sier lykke til  :tease:

 

 

Er dette engangstilfelle eller det vanlig? Sendte inn grafikkortet mitt på reklamasjon der for en liten uke siden. satser på at det ikke skal ta så veldig lang tid  :ph34r:

 

Dustin har vel hatt/har omleggingsproblemer såvidt jeg vet. Har jo gått en del mnd, så kanskje det er litt bedring i leiern...

Problemet mitt er bare at det er grusomt å sitte igjen med 1 skjerm i mere enn noen dager  :scared:  Man blir fort vant og kravstor på hardware  :fun:

Lenke til kommentar

Hei

 

 

Jeg vurderer å kjøpe Asus ROG Swift PG278Q G-Sync, og hva tenker dere om den?

 

Som dere vet så har jeg High-End pc nå (bilde), og jeg syns jeg må også oppgradere skjermen som jeg ikke har gjord. Har en 3 år gammel skjerm som jeg ønsker å bytte ut. Den skjermen jeg har nå er Asus VG278HE som er lillebror til Asus ROG Swift. Er det vært bytte ut min skjerm mot ROG Swift som koster 7.000kr? Til dere som har G-Sync skjerm og åsen er G-Sync

Lenke til kommentar

Som flere andre har jeg fått problemer med min ROG Swift.

Nesten hele skjermen ble blurry, kun ei stripe på venstre side var skarp.

 

Bilde av menyen på venstre side

post-40440-0-99092000-1431548803_thumb.jpg

 

Her er menyen på høyre side, annenhver linje med piksler er forskjøvet 1 piksel vertikalt.

post-40440-0-68203900-1431548812_thumb.jpg

 

 

Skjermen er sendt i retur til Komplett

Lenke til kommentar

Jeg gikk selv fra Asus VG278HE til Swift skjermen, verdt hver krone, dog ga jeg kun 5.500,- for min, fra demo kurven hos komplett.

Slår jeg av G-sync'n føler jeg nesten spillet er uspillbart en stund.

 

Har dog hatt trøbbel med siste Nvidia GPU driver(350.12) Dvs G-sync indicatoren lyser hele tiden og ikke alltid G-sync slo seg på når spill starter(C3, BF4, Hardline). Gikk tilbake til 347.88 og alt virker slik det skal igjenn.

Virker som flere har hatt samme problemer som meg med siste driver.

Lenke til kommentar

Jeg gikk selv fra Asus VG278HE til Swift skjermen, verdt hver krone, dog ga jeg kun 5.500,- for min, fra demo kurven hos komplett.

Slår jeg av G-sync'n føler jeg nesten spillet er uspillbart en stund.

 

Har bestilt Asus ROG Swift og jeg tror jeg for den imora  :) Som sakt jeg går selv fra Asus VG278HE.

 

Asus ROG Swift selger f**n meg i bøtter og span ser jeg herregud!! Komplett hadde 50+ forrige uke nå har de bare 22 igjen. Har fulgt med lagerstatus hos komplett ang denne skjermen og på 4 uker har de solgt rundt 200stk bare komplett.no alene! Jeg så på dustin home lagerstatus og forrige uke så hadde de 20 nå har de kun 6 stk igjen. Jeg har bestilt min fra Dustin home. Denne skjermen er het og har en ekstremt stor etterspørsel!

Endret av ASUSGutt
Lenke til kommentar

Såklart, det er den beste spillskjemen i dag, tross trøbbel med den.

 

Jeg har også hørt at en del folk som har hatt trøbbel med denne skjermen, men produsent ASUS så på saken fixet dette og kommet nytt versjon av denne modellen så jeg tror det er bare folk som kjøpte når den skjermen kom på marked som kan ha noen problemer med den.

 

Til dere som har tenkt til å kjøpe denne skjermen kjøp riktig versjon av ROG SWIFT: Her kan du se hvilken du skal kjøpe. Den til høyre er trukket tilbake.

 

90LM00U0-B013L0 er den nye versjon av ROG SWIFT. Den gammle produsentens varenr kan ha en del trøbbel og det kan henne det er en fortsatt noen butikker som selger den selv om jeg tror ASUS har trukket den tilbake. 

 

 

Jeg henter min fra ROG SWIFT fra posten nå og kommer tilbakemelding om min konklusjon om hva jeg syns om denne skjermen som gaming verden er gal etter :)

Endret av ASUSGutt
Lenke til kommentar

Har brukt denne skjermen i 7 dager nå og jeg må si denne skjermen er helt fantastisk!!

 

Jeg hadde Asus VG278HE som er lillebror til PG278QE og jeg må på hånd på hjerte si at denne skjermen er som om jeg hadde 10 år gammel skjerm før hvis man sammenligner med PG278QE mot VG278HE som kom i 2012!

 

Desgin, bildekvalitet, 1ms, bedre spillopplevelse pga G-Sync og WQHD. WQHD er helt konge omg! Husker dere iPhone 3g mot iPhone 4 som fikk Retina Display sån føles det og det er natt og dag. WQHD gjør at game eller sitte på nette osv gjør fantastisk pga bilde blir så klar, fint og sykt skarp! 

 

Jeg angrer ikke et sekund at jeg kjøpte denne skjermen! Til dere som bruker mye tid foran pcen om det er jobb, skole, game eller nett så sier jeg bare løp å kjøp denne skjermen dere kommer IKKE til å angre!!!!

Endret av ASUSGutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...