Jump to content

Crawler123

Medlemmer
 • Content Count

  562
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lanseres vel rett på nyåret, men kommer ikke før til sommeren. ☀
 2. Jeg vet hva som kommer til å skje meg.😳 Når amd lanserer nye kort avbestiller jeg alle rtx bestillinger, men kommer langt bak i AMD køen. Flere får Nvidia kortene sine, siden flere hopper over på amd. Jeg får troa på Nvidia igjen, men havner bakerst i køa på nytt.
 3. Elkjøp har hatt januar som estimert dato i mange uker, og jeg tror de er de eneste som har rett. 😅
 4. Tror ikke du trenger å lete så lenge her inne. Ta meg selv for eksempel. Husk alle snille barn får gpu til jul!
 5. Kjører du 2stk 2080ti i samme kasse? Ja, enig i at det er avhengig av hvor mye hardware en skal ha. Et scenario er jo hva ville du kjøpt om du hadde 20k til disp. 1 maskin og 2 stk 3080/3070 er jo et nærliggende valg.
 6. To gpu i samme system genererer også mer varme, lavere klokk? Behov for flere vifter? Bedre kabinettet? Større og dyrere strømforsyning. Dersom du skulle bygget opp en ny rig, hvordan ville den se ut? PPWatt og PPkr prioritert.
 7. Skjønner. Kjører dere flere gpu i samme system, eller er pcie hastighet fortsatt et tema?
 8. Heisann. Jeg vurderer å starte opp igjen et par maskiner og lurer på hva som er gunstig hardware nå om dagen. (hk, cpu, minne, osv) Planen er å folde med 3000/2000 serien gpus.
 9. Hvordan koser du deg med et skjermkort? Det har jo bare ens oppgave å oppdatere bilder på skjermen din 🙂
 10. Etter gjentatte søk når jeg selv hadde problemer. Vi var flere. Husker du når kjølerene manglet skruer. Det manglet skruehull i kretskortet. Fins på kjøleribber var bøyde. Tannkrem som kjølepasta. Det første og siste kortet jeg hadde fra inno3d som var uten feil eller mangler var 6800 GT. Jeg lurer på hvorfor de prøvde å fraskrive seg garantiretten når kortene ble benyttet til mining. Mulig jeg har fått navnet i vrangstrupen og at kortene er gode nå om dagen!
×
×
 • Create New...