Jump to content

baggiebridges

Medlemmer
 • Content Count

  1052
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

151 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6306 profile views
 1. MSRP har ingen betydning her. Hva som avgjør om 4080 er godt kjøp eller ikke kontra 4090 er den faktiske prisen vi må betale på et gitt tidspunkt og derav dette gitte tidspunktets prisforskjeller som avgjør dette.
 2. Støtter ditt hovedkort og cpu onboard grafikk og ikke trenger kraften fra 2080Ti så er det bare og bruke onboard til reklamasjonen er ferdig behandlet.
 3. Vet ikke hvor du har kjøpt dette HK, men det vil nok påvirke sterkt mulighetene om du får reklamert på dette eller ei. Nok vanskelig og komme noen vei om du ikke har kjøpt et såkalt demokort. For meg ser det ut som pinnene er bøyd ca 180 grader bakover, er det riktig klarer du nok ikke og bøye de tilbake uten at de knekker. Prøv reklamasjon først. Finnes ny socket og få kjøpt, ikke høy vanskelig grad og bytte, men ganske så omstendelig og krever litt utstyr. Har nok ingen hensikt i ditt tilfelle da man ikke vet om HK ellers er skadet, og ditt HK er nok uansett ikke verdt bryderiet. EDIT: Ser ganske snodig ut om det er rett de er bøyd ca 180 grader bakover, kan de aktuelle pinnene være montert feil vei fra produsent? Om de er bøyd 180 grader bakover kan det for meg se ut som det er gjort i 2-4 omganger/berøringer gitt pinnenes plasering i forhold til hverandre eller gjort med vilje
 4. Chromebook eller Chromebox er ypperlig til utskrifter. 1. Kjøp en Chrombasert maskin som kan kjøre mobil tlf apper. Ikke alle utgaver kan det. 2: Ved Chromebox kjøp tilpasset tastatur, med dedikerte snarveier til Chrome, standard tastatur fungerer det og. 3: Kjøp skriver som er satt opp for bruk på chrome, flere skrivere har denne funksjonen. En chrome box som kan ta mobil tlf apper, og en grei skjerm, kan eventuelt meget enkelt styre alle AI funksjoner i hjemmet på oversiktlig og enkelt selv for en tippoldemor Ved en viss alder er lys i tastatur et godt hjelpemiddel. Chromebox/book er et langt bedre alternativ enn Pc eller Mac, intet operativ system og rote seg bort i. Kjøpte chromebox og 24" ips skjerm til min mor, hun hadde protest så mye at hun var mer som en Lemen enn aldrede pensjonist. Etter 1 times bruk skjønte hun ikke hvorfor ikke hun hadde ikke gjort dette 2 år før. Nå får jeg ikke lenger daglige telefoner om hjelp til noe hun har styrt til med med pc`n. Hun hadde diverse pc tidligere og trengte overhodet ikke hjelp, men med alderen krypende på mistet hun litt kontrollen. Mor vill ikke under noen omstendigheter gi fra seg 24"skjerm i bytte mot en 15" eller mindre på en laptop etc. Hun har chromebox`n på en utstikker kjøkken benken og eneste som er synlig er skjerm og tastatur. Chromebox kan gjerne henges bak på en skjerm, hennes er festet under benken med en kabel gjennom gang som også har usb tilkobling etc På chrome løser det alle "problemer" så langt og lukke ned nett leseren/mine filer fanen og starte dem på nytt, ikke mottatt en tlf ang pc hjelp på 4 år. Skal du ha en pc som er like rask som hennes Chromebox + skjerm + tastatur koster det mer Chrome er heller ikke ut-datert ad sikkerhet etter et lite antall år. Chromebox er også ypperlig og henge bak på TV`n og bruke denne som pc skjerm med trådløs mus og tastatur. Da slipper man ofte og bruke briller man ellers kan være avhengig av ved pc bruk.
 5. Skulle demontere vannkjøling og fått fanget noe trykk mellom gpu pumpe pumpe via CPU blokk og en radiator. Tok av slangen mellom gpu og CPU og vannet sprutet over hele pc. Tok ut hk batteri. Tørket og blåste så godt som mulig og sprayet med elektro spray . Demonterte hk og gruppene. Skrudde hk så mye fra hverandre som mulig tørket blåste med hårtørrer og mer elektro spray, samme med gpu. Psu var det minimalt med vann i, fikk ikke skrudd den i fra hverandre , flere runder med hårtørrer og elektro spray. Finner ikke mer fukt nå, men ser ut som EK kjølevæske tørker tregere opp enn vann.. Redd det kan være noe kjølevæske fanget under noe Tenkte jeg skulle ta en runde med hårtørrer senere i dag etter og ha sovet litt. Bør jeg vente noen dager før jeg monterer sakene igjenn? Er det noe annet jeg bør/må gjøre?
 6. @Dejan du få også RTX 3080 innenfor prisen av de korta du har linket til. Om jeg hadde vært i dine sko nå ville jeg trolig gått for et rimelig 3080. Jeg har ett EVGA FTW3 Ultra gaming fine temps og god ytelse. Kjører opptil 2180MHZ og + 1350 på minne. Fikk kjøpt en ubrukt EVGA AIO til denne på finn for 500 kr, temp datt litt. Lansering og tilgjengelighet på 4xxx er vel litt i det Blå. Kjøp hardware når du trenger det, alltid et ny generasjon rundt et hjørne eller 2. Jeg ville ikke kjøpt et brukt 3080 siden det skiller for lite på prisen opp til et nytt. https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=400-HY-1988-B1
 7. Oppdateringen har for meg intrudusert noen hickups jeg ikke hadde før. Men i "nye" Kaleidoscope fikk jeg en del høyere . Virker som jeg også har høyere fps i andre kart også. 1: I kommando vinduet når jeg gir en kommando eller henter ned en hund eller Tanks så ligger kommandovinduet på i flere sekunder før det forsvinner. 2: I etterkantt av ovenfor nevnte problemet kan eks ikke bærbar rakkett lade granat nr 2 eller bruke siktet på våpen i noen minutter etterpå.
 8. Synes som han kanskje han takket nei til tilsvarende kort, noe som komplett har vel krav på og få levere. @OleOst_ Hvilket kort ble du spesifikt tilbudt?
 9. Jeg skrev da vitterlig : " Sjekk også om nettbutikks nettadresse slutter på .com/no om Norsk forbruker lov gjelder. Når eks .com.no så gjelder den ikke så vidt jeg vet.." Forøvrig beklager jeg at det ble OT fra meg i varslings tråden
 10. Men legg også merke til hva det står i overskriften og txt rett under, så hva som er inni pc er vel ganske usikkert. Om den blir kjøpt ville jeg hørt med dem om de kan montere hardware i annet kabinett eller flytte det over til et annet etter ankommet butikken.
 11. 24990.- ACER PREDATOR ORION 5000 PO5-640 (I7/3080) STASJONÆR PC - Power.no Under spesifikasjoner fanen står det: 12900K GeForce RTX 3080 16 GB ram 4000Mhz DDR5 PSU 800watt M.2 SSD 1024GB
 12. Windows 11 1085K @5.2 all cores 16 GB G.Skill Ripjaws V 4400 CL16 XMP1 R23 M-17433 S-1382
 13. PALIT RTX 3080 Ti Gamerock OC 12GB GDDR6X | FINN.no Kr 17.990.- Sist endret 6. feb. 2022 19:56...... Ikke solgt?
 14. LOL ble litt varmt. Så er det også lagt til meg meninger jeg ikke har her, kanskje setningbygning var for elendig eller noen ikke leste alt. Jeg har 10850K. 3080 gpu, 1440p og windows 11 pro, spillet flyter nå bra, "fornøyd" med bilde, lyden er bra og finner fort retningen lyden kommer fra med headsett. Jeg har opplevd at spillet fungerer merkbart bedre på W11 enn W10. Føler også og slå av Crossplay hjalp på opplevelsen. Om noen synes spillet flyter dårlig med W10, bør de kanskje vurdere og oppgradere til W11 nå. Og prøver jeg og spille 2042 på omkring samme oc som jeg kan ha som max oc i BFV og BF1, flyter det ikke bra nok Joda det er ting som "fusker". Men god del av dette er meldt at det skal fikses "snart". Detaljerte resultat lister og statstikker som forteller hvem som er best til ditt og datt er relativt menings løst og er årsak til at mange jukser. Treff statestikk kan være kjekt og ha i forbedrings potensiale øyemed for hvert våpen og "utstyr" . " Ranking" systemet burde mer eller mindre fjernes, forstår det slik at dette skaper mange juksere. Hvis alt skal være som før bør en heller oppfordre EA til og viderutvikle et eldre spill og ikke komme med noe nytt spill. Og være villig til og betale "ny"spill pris for dette årlig eller så. Er nok gode grunner til EA ikke gjør dette. Uten at jeg reletaterer det direkte til 2042: Blir en/delvis usannhet gjentatt ofte nok på nettet blir det fort oppfattet som en etablert og dokumentert sannhet.. Og nei, jeg skjønner ikke hva som er så galt med Spesialist systemet og dens ingame meny at det ødelegger spill opplevelsen, vil gjerne ha det forklart nærmere. Selv om mange oppfatter kartene som dårlig desgnet eller bare ikke liker dem, kan ikke EA lastes hvordan spillerne kartene. For de som mener spilloplevelsen er for dårlig pga tekniske feil og dette skyldes EA/Dice så er det bare og reklamere på spillet for de som har kjøpt spillet gjennom Norsk en "kanal". Har Origin og Steam BF 2042 2 seperate server systemer?
 15. Ja for nå har de utømt mulighetene for og være kritisk til spillet og kan ikke gjenta seg selv eller andre for mange ganger. De som tror disse vil spillets beste er i beste fall naive, de er kun ute etter og bygge egen merkevare, flest klikk samt fylle lommeboka mest mulig. Greit der er feil med spillet, men makan til samlet hylekor er litt komisk. Noen av disse har også oppdaget feil/bugs en kan utnytte til egen fordel. For så og publisere i detaljerer hvordan gjøre dette, disse har nok av egoistiske grunner bidratt til frafallet av spillere ikke i ubetydelig grad. Synes videoen linket til over er ganske interessant visuelt I tillegg blir man nærmest mobbet for og fortsette og spille spillet(også her på forumet) Spillet er langt fra uspillbart, selv om det har feil. Mitt største irritasjons moment teknisk, er hvordan hvordan man entrer spillet, skulle gjerne sett same system som i BF1. Hovedgrunnen til at spillet fungerer dårlig nå, er spillerne selv. Og kritikken kartene får for at de er for store og er for åpent går trolig mest på forståelse av hvordan spille disse kartene og dårlig samarbeid innen vært team og squad. Ikke gjenopplives det i noe særlig grad, sitter heller oppå en død team medlem og skyter på måfå på alt for lag avstand med spesifikt våpen. Dette at man også må gå i 2 minutter skyldes også mangel på samarbeid, når det er 1 eller 2 man i igjen i en squad må man søke beskyttelse lenge nok til at de andre kan "spawne" på seg. Dette gjøres i liten grad og gjør en det først er det "ingen" som spawner på deg. I 99% av kartene jeg har spilt så er forsøk på taktisk samarbeid nytte løst, så da blir også jeg en ensom Ulv, forhåpentligvis ikke en hodeløs en. Så det er ikke kartene som er problemet, men spillerne med tanke på størrelse og åpenhet. I starten av spillet klarer mange ikke en gang og vente til kjøretøyene er fylt opp og andre vil heller løpe i 2 minutter enn og hoppe in et kjøre tøy. Heller forstår ikke de fleste at når et kjøretøy er nådd frem, eller et helikopter at de bør komme seg ut av transport middelet slik at andre kan spawne på en selv eller i transport enheten......Mange måter en kan gjøre dette på. Og i en del av kartene er det også "close quaters" og spille i, ser ofte at det er en del spillere som konsentrerer seg om disse områdene. Hadde man klart og samarbeide hadde man løst dette med at noen spiller på slike områder og andre de mer åpne. Og gi squad ordre i 2042 er som oftest som og snakke ut i natten i en totalt øde ørken. Og når din squad er spredd over alle kartets hjørner uansett ordre gitt....... well....... lykke til Jeg opplever nå ikke så store tekniske feil det det ødelegger spillet for meg, men forståelse de fleste spillerne har for hvordan spille de enkelte kartene er det største problemet nå man ikke tilhører en Clan etc. Scoreboard maset mener jeg også er bare tull, vi er der da ikke for og finkjemme resultat lister, men for og spille og ha det morro. Detaljerte scoreboard er for "posører" , mange hodeløse høns og juksemakere. Andre ting som er viktigere. Spesialister kontra klasse inndelinger, et realt problem? Fordi man kan kombinere våpen i større grad enn i et tradisjonelt BF klasse system? Jeg installerte igjen nettopp BF5, takke meg til 2042 fordi BF5 er oversvømt av ignorante juksere som ikke bekymrer seg for og bli tatt. Er nok liten grunn til slik bekymring.
×
×
 • Create New...