Gå til innhold

Klokketråden — Diskusjon og kjøpetips!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

I og med at det er speditør som forsikrer pakker vil jeg tro at de forholder seg til det som er oppgitt av verdi. Samme som om man forsikrer innboet sitt for en tusenlapp - ingen bryr seg om hva det egentlig var verdt.

 

Man kan ikke få i både pose og sekk.

 

Om du har en annen form for kjøpsforsikring (kredittkort f.eks) stiller det seg selvsagt annerledes, da det da vil være kjøpesummen som danner basis for forsikringen.

 

Ved en eventuell forsikringssak vil man se hva verdien på det aktuelle objektet er når forsikringssaken gjennomføres.

 

For eksempel: Jeg var uheldig og ødela en gps jeg hadde kjøpt til 600 på elkjøp. Jeg ringte forsikringsselskapet og fortalte hva som hadde skjedd og hva jeg kjøpte denne GPSen for ett halvt år tidligere. Da fikk jeg beskjed om å finne ny pris på denne GPSen og sende den inn til dem. Jeg fikk beskjed at denne GPSen ikke var på tilbud lengre (naturligvis, det var 6-12 måneder etter kjøpet) og at den nå kostet 1250. Sistnevnte beløp var også det jeg mottok.

Lenke til kommentar

Jeg har en Seiko SNZF17K1, som er rimelig lik den du ser på der, og er lite imponert over holdbarheten på glasset. Dette går sikkert igjen på det aller meste i en så lav prisklasse, men nå har jeg bestemt meg for å teste en Mako. Alphaene synes jeg blir alt for like kopier. Stort sett faller det hele ned på hvilken av de du foretrekker rent utseendemessig.

Lenke til kommentar

Whoa there... Hva legger du egentlig i "fint bruk"? Anledninger hvor du bruker dress? Da er i så fall en diver ikke akkurat den mest korrekte klokken, med tanke på at det er en sportsklokke.

 

Av de i posten din ville jeg fjernet de fra Alpha, men bortsett fra det hadde jeg hatt vanskelig for å bestemme meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg vil ha en Hager Commando.

 

Har forsåvidt en sort Mako. Fornøyd med den.

 

Ein 1000-lapp her og ein 1000-lapp der til Sub homages vert fort mykje pengar! Kva med å spara opp pengar til ein 16610/14060/1680/5513 med ei gong i staden? Det heiter seg at "alle vegar fører til Rom", men i klokkekontekst fører alle vegar til Rolex :yes: I mellomtida er Seiko 007/009 ei heilgod erstatning for meg iallefall.

 

Edit: divers på skinn ser rart ut. :hmm:

Endret av Frigata
Lenke til kommentar

Nå må vi ikke ta helt over styr her, det er tydelig at Znaky ikke har den interessen for klokker som mange av oss andre har. Det er jo klart at en diver som en Orient Mako kan brukes til dress uten at 99,999% legger merke til at det er en sportsklokke, mest trolig vil han få en god del positive kommentarer. En diver kan også brukes uformelt med t-skjorte og jeans, så den er ganske allsidig. Hvis jeg var deg ville jeg investert i en Orient eller Hager. Ved en senere anledning ville jeg derimot investert i en litt penere klokke.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Dude, han spurte om en klokke til fint bruk. En diver er ikke en klokke til fint bruk uansett hvordan man ser på det. Den informasjonen er det greit at han har når han skal treffe et valg, og så får han gjøre som han vil ut i fra sine egne behov. For alt du vet kan han ha 10 uformelle klokker fra før.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...