Gå til innhold

Louis van Gaal | Sacked


Latias

  

112 stemmer

  1. 1. Bør LVG sparkes?

    • Spark nå.
    • Evaluer til sommeren. Spark om det ikke blir ligagull.
      0
    • Evaluer til sommeren. Spark om det ikke blir topp 4.
    • Han ba om tre år, la han få tre år.


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+3165

Skadeproblemer i midtforsvaret i starten, samt mangelen på en skikkelig bauta, har ført til at vi kanskje ikke har vært det beste laget rent defensivt nei. Men når vi på 24 kamper har sluppet inn omtrent like mange mål som Chelsea (21 vs 23), så sier det seg selv at det ikke bare er nivåforskjellen DDG/Courtois som har ført til at vi på papiret står ganske likt som dere på den statistikken.

 

Det er fremover på banen vi virkelig sliter. Der er vi latterlig forutsigbare, og mangler både kreativitet og bevegelse. Hvilket fører til at vi så og si aldri klarer å score mål når motstanderlaget står mer etablert/i balanse.

Med den logikken er jo Fraser Foster ligaens beste keeper :hmm:

 

Forøvrig, likte den ene kommentaren som kom fra TV2-studio i går:

Fellaini used to be a midfielder, no he's just a post/pole .

Endret av Slettet+3165
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

IT-Henrik:Poenget mitt var vel strengt tatt det motsatte :) Altså at det ikke akkurat er nivåforskjellen mellom DDG/Courtois som er årsaken til at vi har omtrent like mange baklengsmål som Chelsea, (City og Soton). DDG har selvfølgelig vært utrolig viktig. Men slik jeg ser det så har United fått et ufortjent dårlig rykte defensivt etter de to skrellene vi hadde i august/september mot henholdsvis Dons og Leicester.

 

Igjen: Om en ser på de andre lagene vi skal kjempe om topp 4 med, så er det på helt andre områder enn i selve forsvaret jeg synes vi har de store problemene. Eksempelvis: Samspillet som lag/flyt, kreativitet, uforutsigbarhet, tempo, bevegelse i angrepsspillet, balanse og stabilitet i overgangsspillet (spesielt i 442d), evnen til å snu kamper, osv.

Endret av blured
Lenke til kommentar

Ja, men om man ser på clean sheets så har Chelsea 12, mens United har 7. Så selv om vi har hatt meltdowns i kampene mot Everton og Tottenham (2 kamper hvor slapp inn 10 mål) så er vi langt bedre defensivt enn United sånn sett under ett.

Igjen evner du ikke å se forbi din egen nese. Starten var preget av skader og usikkerhet. Etter det har ting forbedret seg kraftig.

 

De siste 18 kampene har vi sluppet inn 11 mål (mener det var det jeg leste). Forsvaret sitter ganske greit for tiden.

Lenke til kommentar

Hm, så Chelsea og United er like gode defensivt i følge deg? Jeg slår bare i bordet med fakta om antall clean sheets. Jeg er klar over at dere har mye skader (den unnskyldningen har gått igjen og igjen her inn i hele høst), men man snakker uansett om spillere på et høyt nivå som burde prestere bedre.

 

Jeg syntes bare kommentaren om det var en taktikk å slippe motstanderne så lett til var fascinerende.

Lenke til kommentar

Starten var preger av skader og usikkerhet (Starten, starten, starten, starten, starten, starten, starten), ja det var rundt de 10 første kampene (10 første kampene, 10 første kampene, 10 første kampene, 10 første kampene). Dere hentet nok kanskje mange clean sheets da, for da levde vi kun på De Gea!

 

Forstår du? Eller skal jeg forklare det en gang til?

 

Okei, here we go:

- I starten var vi veldig dårlig defensivt og slapp inn en del mål. Etter der har vi tettet igjen og kun sluppet inn 11 mål på de siste 18 kampene - DET ER BEDRE ENN CHELSEA TROR JEG.

 

Poenget er altså :

- Vi spiller ganske bra defensivt, men sliter tungt offensivt. Skjønner du?

Endret av Espp
Lenke til kommentar

Man utd må begynne å spille van gaals filosofi på banen, angrep amgrep angrep. Det er som de ikke gir alt på banen, ja de holder jo ball men det hjelper ikke når man ikke får ballen oppover mot fiendens mål. Manchester hadde respekt for Ferguson, de spilte for å gjøre han stolt, ser ikke den gløden i troppen nå. Det er det samme laget men de har jo mista hue.

Lenke til kommentar

Ta en titt på denne:

http://www1.skysports.com/football/news/29327/9706446/radamel-falcao-will-not-remain-at-manchester-united-after-poor-display-at-west-ham-says-jamie-carragher' (Du trenger VPN eller Hola unblocker - UK)

 

Den forklarer kort og godt hva som er galt med Manchester United, jeg tror det er så lett som det Carragher sier.

 

Kjapp oppsumering:

- Det er dårlig bevegelse på topp. Ingen av spissene jager bakrom eller prøver å skape rom for hverandre. Det er halvhjertet av spissene. De sprinter ikke, de jogger. Falcao og RVP fungerer ikke sammen. Man kan ikke ha to spisser som er stasjonære som et par / duo.

- Rooney ser ut som en defensiv midtbanespiller i posisjonen han spiller nå. Han hadde ingen touch i farlig område og burde bli satt mye lengre opp i banen.

- Mange snakker om at Man Utd trenger en leder bak i forsvar: Man Utd har spilt best defensivt (i henhold til statistikker) de siste kampene, selv om DDG gjør jobben sin, problemene er offensivt.

 

Fun fact:

- Rooney hadde ikke ett touch inne i WHs 16 meter

- RVP / Falcao hadde mindre touch på ballen enn DDG.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...