Gå til innhold

Hva drikker dere på byen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Stort sett forskjellige spennende ølsorter. De er rimelige med tanke på hvor lenge de holder tempen og varer, i tillegg til å være gode/spennende. Forholdsvis lite ren alkohol per time gjør også at den passelige formen holder seg mye lengre enn med sterkere drikker og at dagen etter blir lettere.

 

Kommer jeg sent på byen uten å ha drukket på forhånd kan det hende jeg starter med en gin tonic eller to for nivelering av formen. De går ganske fort unna.

 

Brunt brennevin drikker jeg sjelden på byen av eget initiativ, men det hender noen spanderer. Brunt brennevin synes jeg passer bedre til kos i små mengder, med venner hjemme eller til en film.

Lenke til kommentar

Vært en del mer økonomisk å kunne drukket øl ja, men etter en halvliter så er jeg så full i magen og lei av øl at jeg klarer ikke mer, så da må jeg over til overprisede drinker, og de går så fort ned at hundringsene ruller ut. 110 kroner for en shot alkohol og en skvett blandevann er landeveisrøveri :[

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mye klasse over folk her.

 

Det går jo an å oppsøke skikkelige cocktailbarer som ikke baserer seg på en billigste sort alkohol og sourmix. I Oslo har du Bushwick og i Bergen Lysverket, No stress og Bastant. Du betaler stort sett ikke mer, selv om kvaliteten er en del hakk over.

 

On topic: et par gode IPA og en porter/stout jeg ikke har prøvd før, så har jeg det helt fint.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...