Gå til innhold

David Moyes - Arbeidsledig


Latias

  

203 stemmer

  1. 1. Moyes rett mann for United?

    • Ja (United-supporter)
    • Nei (United-supporter)
    • Ja (ikke United-supporter)
    • Nei (ikke United-supporter)
    • Hvem er Moyes?


Anbefalte innlegg

But he did better than Fergies first xx games...

 

Moyes' første hele sesong i Everton etter 24 kamper = 39 poeng

Moyes' første hele sesong i United etter 24 kamper = 40 poeng.

 

Vi ligger vel rundt der Moyes pleier å gjøre? Gidder ikke sjekke alle årene bakover, men jeg tipper han har ligget rundt 40+-3 poeng hvert år.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Angående OGS, så er jeg helt enig i at han ikke har bevist nok til å bli United Manager, men jeg drømmer om at han blir det om ikke så lenge.

 

Jeg føler, og håper at OGS er et geni fotballmessig. Siden han har kommet til Cardiff, har OGS sine bytter endret kampbildet veldig ofte (Nå tar jeg ikke med United og City i bildet, selvfølgelig), og jeg klarer bare ikke å slutte å tenke på om hans egenskaper om å analysere motstander fra benken som spiller kommer til å gjøre han til en veldig god manager.

 

Det er litt drømmetenking, men det hadde vært helt fantastisk hvis Solskjær hadde klart å jobbe seg opp imot United sin manager stol. Jeg liker måten han vil at laget sitt spiller fotball på, og det knuser meg å se United spille slik som nå for tiden. Det er faktisk det verste siden Moyes har overtatt, hvis United hadde hatt en klar offensiv spillerstil, men fortsatt tapt, kunne jeg faktisk sagt "jeg ser tendenser", men nå ser jeg bare dritt, faen i helvetes dritt. Derimot ser jeg tendenser i OGS som manager, hvor han viser fotballforståelse med bytter, og kjøper spennende spillere til et rimelig kjedelig Cardiff lag.

 

Det Zaha viste mot Norwich, var mer enn United klarte å skape som lag mot dem i romjula. Det vi viste mot Stoke var en naiv måte å spille på, og faktisk den verste mulige taktikken mot et lag som stoke. Det er så grått og kjedelig, hvis vi fortsetter å spille slik (noe jeg desverre tror vi gjør) så klarer jeg ikke å se at Moyes får fortsette. For all del, jeg håper at jeg tar feil, men sannheten er at vi ikke har spillt underholdene fotball under Moyes selv om vi har hatt et nermere skadefritt lag.

 

Btw

 

Ja, jeg er klar over at vi ikke har stått for den mest underholdene fotballen de siste årene, men vi var miilevis foran der vi er idag, uansett hvor dårlig dag vi hadde. Jeg kan helt ærlig ikke huske en eneste kamp unde SAF der vi ikke klarte å spille oss til mer enn en stor sjangse, det har skjedd flere ganger i år.

 

Btw nr 2.

 

Sterling VS Januzaj er en helt håpløs diskusjon. Jeg har ikke sett nok av Sterling til å dømme heller, men jeg har sett nok av Januzaj til å vite at han som 18 åring har bært angrepsspillet til United i et halvt år nå snart, kamp etter kamp. Han er uten tvil et av verdens største talenter, og kommer til å bli en av verdens største fotballspiller innen 3 år hvis han fortsetter slik som nå. Nå vet ikke jeg hvordan Sterling var ifjor, når Liverpool var i nøyaktig samme situasjon som United, motgang, tap, faenskap, noen som har innspill om fjorårets Sterling kan måle seg med årets Januzaj?

Endret av Kjartan1234
Lenke til kommentar

SAF tok over et lag fullt av alkoholikere uten disiplin. Lå vi ikke på 21. plass da han tok over? På en halv sesong løftet han laget til 11. plass. I hans første hele sesong endte vi på 2.

 

Med Moyes er det null fremgang. Selv de kampene vi vinner har vært svært lite overbevisende. Veldig sikker på at man kan telle de på en hånd. Den jeg husker best er kampen mot Leverkusen. Kan ikke huske en kamp i PL som vi spilte godt og vant.

Lenke til kommentar

 

Tja, vinner vi CL ( :rofl: ), så blir vi ikke kvit Moyes med det første i alle fall.

Hvis Moyes skulle vinne Champions League ( :rofl: ) så betyr det egentlig at han er god nok :lol:

 

 

 

Får ikke håpe det. Det blir nesten en prestasjon bedre enn da Liverpool vant i 2005. Bare nesten, for å vinne CL med en spiller som Djimi Traore skulle egentlig ikke gå an.

Endret av oOF
Lenke til kommentar
At Manchester United, they tell a slightly different story. They insist he was simply never in contention; in that respect, Sir Bobby Charlton’s words, delivered in an interview published last December, are revealing. Rightly or wrongly, United simply did not regard Mourinho as their kind of manager. They do not see him as someone with the top-to-bottom approach embraced by Ferguson and Moyes and they were nervous about his capacity to pick a fight.

 

 

Charlton’s remark that “a United manager would not do that” was in response to being reminded of Mourinho’s astonishing behaviour in attempting to gouge the then Barcelona assistant coach Tito Vilanova in the 2011 Spanish Super Cup. Charlton, a club director at Old Trafford and still a strong influence, was not alone in being perturbed at Old Trafford.

 

 

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/10264076/Why-the-Special-One-Jose-Mourinho-was-snubbed-by-Manchester-United.html

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...