Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Har små menn med små fingre, liten penis?


heartlife

Anbefalte innlegg

Det er vanskelig når en dater, og ikke har gått til sengs med vedkommende.. jeg vil vente med det til jeg er sikker på at han er helt rett for meg å satse på. Altså til jeg kjenner han godt.

 

Fyren er ikke høy, og han har små fingre... Også leser jeg på nettet at menn med små fingre har liten penis...? Er dette tilfelle?

 

Såklart er ønsket mitt å ha en mann som tilfredstiller meg godt sexuellt.... så er veldig vanskelig slike ting, men samtidig så vil jeg egentlig ikke dumpe en mann fordi han kan ha liten penis... er jo synd det... hvis han har fine kvaliteter som jeg elsker ellers... men lett å savne noe hvis han har liten penis... Nei uff så vanskelig jeg er....

 

Noen menn med korte fingre her... som kan svare om dette samsvarer?

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er mulig å gjere eit grovt overslag, men dette er på ingen måte ein god metode for å fastsette størrelsen på.

Normalt sett så vil alle kroppsdelane være i symetri, så har du lange fingrer så er det ikkje utenkelig at du også har lang nese. Så er du ute etter stor penis så er det meir sannsynlig at du finner det på store menn, men store menn kan også ha liten penis.

 

Dette betyr enkelt å greit at personer som er store, ofte har store lemmer. Medan personer som er små ofte har proposjonalt mindre lemmer. (Hadde det ikkje vært slik så hadde lave personer hatt armer som når heilt ned til bakken).

 

Men dette er teorien, i tillegg så har vi noke som heiter standardavvik. Det vil kunne være store induviduelle forskjeller. Ein person med store hender kan heilt fint ha små bein.

 

Akkurat hender/fingre og føter/tær er nok av dei størrelsane som er vanskeligast å bruke som referansepunkt sidan størrelsen her er avhengig av arbeidsbelastning. Ein overvektig person har mykje større fotflater enn ein undervektig person sidan vekta må ha større flate å fordele seg på. Tilsvarande så vil hender og fingrer bli større av fysisk arbeid utan at penis blir større av den grunn.

 

 

Penisstørrelsen er nok også den kroppsdelen som er minst avhengig av kroppens øvrige proposjoner, så dette gjer det ekstra vanskelig å gjette seg fram.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Ikke glem forskjellen mellom å være en "shower" og en "grower". En "shower" har stor penis slapp, men den vokser ikke så mye. En "grower" har alt fra liten til normal penis og den vokser seg mye større.

 

Men obs, dette er ikke noe fasit at de med "stor" ikke vokse heller, alle gutter er forskjellige. Men husk at det ikke er alltid penis størrelse det kommer an på når det kommer til å tilfredstille en kvinne. Det er minst like viktig med fingre, sanse inntrykk og alt det som kan inkluderes innen sex. :)

 

PS, det er en myte at fingre/hender har noe med penisstørrelse å gjøre. Akkurat like lite som at en kvinnes lengde på hår har med størrelsen på hennes bryster å gjøre (for å sette det på spissen). ;)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg er redd at jeg dater en mann som gjerne har den lille penisen.... Jeg kan jo ikke vite, og jeg er ikke klar for noe sexuellt ennå for jeg vil ikke ha sex med det første, men samtidig så vil det føles veldig rart hvis jeg går til sengs med han også funker ikke det.... Også har jeg brukt mye tid på å date han.. Men for en slem tankegang jeg har..... Altså høres slemt ut å dumpe en person hvis en oppdager at den har liten penis.....

Lenke til kommentar

Om dette er samme personen som du snakker om i ein anna tråd så trur eg du fyrst må bestemme deg for om han skal få eit kyss eller ikkje. Venter du for lenge så kan det være at han dumper deg fordi det går for treigt.

 

Framgangsmåten din bærer også meir preg av at du er opptatt av korleis han er som person sidan du har brukt så mykje tid på å date. Hadde du vært mest opptatt av utstyret og ikkje så mykje av korleis han er som person så hadde du vell kommet deg litt nærmare innpå han alt?

 

Om dette er ein deal-breaker for deg så bør du få det overstått fyrst som sist. Men dersom du kan leve med at han ikkje har veldig stort utstyr dersom han er ein grei fyr så kan du godt fortsette med å date.

Kanskje han overrasker deg med å være halvt hingst nedentil, eller at han har heilt andre eigenskaper som tilfredsstiller?

Lenke til kommentar

Hadde dette vært en tråd på KG hvor en mann sa han var bekymret for at dama han dater skal ha store, stygge kjønnslepper siden hun har 39 i skostørrelse, så hadde denne mannen blitt bannlyst.

 

Dette er jo latterlig, fingre og penis har i utgangspunktet ikke noe å gjøre med hverandre når man snakker størrelse.

Endret av krangel
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Greit, men er bare sånn at vi er opptatt av å finne en mann som fungerer sexuellt og..... Men ikke meningen å mobbe noen eller være støtende... Menn som har liten penis er like mye verdt som andre....og hvis jeg blir glad i en mann og trives med han så kanskje jeg aksepterer at det er sånn... Men ønsket er at han skal ha et lem som er tilfredstillende... Men uff... mener ikke dette for å støte de som har små... sier jo at en mann med et godt hjerte er viktigere enn penisstørrelsen....

Lenke til kommentar

er ikke meningen å lage diskusjon om dette med størrelse... men det har med det å føle at jeg lever med en mann å gjøre og ikke en dame.... ohhh sorry.... er ikke meningen å kritisere de med små peniser heller...Jeg kan nok godta at en kjæreste har liten penis om han får meg til å føle meg vel sammen med han.

Lenke til kommentar

Haha nasty?? Jeg bare drømmer om å ha en mann som gir meg full tilfredstillelse hehe. Uffa men er ikke noe galt å ha liten penis' så lenge en føler seg vel med fyren på andre måter og. Feks hadde en skikkelig tiltrekkende pen mann hatt liten penis så hadde ikke det gjort noe egentlig. Men er herlig med en passe stor en men ikke for stor heller. Har vært med en mann før som hadde heller to Big haha

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...