Gå til innhold

Den store Nexus 5-tråden


Anbefalte innlegg

Har begynt å skru på mobildata (4G) ved behov, i stedet for å la den være på hele tiden. Som forventet ble batteritiden lengre: Tidl. ble det tappet ca. 30% batteri hver natt. Nå tappes "kun" 10%. Jeg har laget meg snarveier i varslingsfeltet for å raskt kunne skru på/av mobildata, wifi, "lommelykt", osv. Bruker SwitchPro Widget fordi jeg allerede hadde betalt for denne tidl.

post-4862-0-79886500-1389085220_thumb.png

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjøpte meg en Nexus 5 32 GB i desember England. Fikk ikke testet den før jeg kom him. 3G og 4G fungerer

men velger jeg 2G så får jeg null dekning. Da jeg bur helt ved kysten er det ikke alltid 3G dekning å da mister jeg all signal. Har vert i kontakt me LG. De sier jeg må reise tilbake til England å levere mobilen til rep der for å få den fikset. Jeg fikk nr til et service senter her i Norge som reparerte LG mobiler men De sa jeg måtte enten kontakte Google eller butikken jeg kjøpte den i. De ville ikke engang fikse den selv om jeg kunne betale. Noen som har et forslag???

Lenke til kommentar

Noen som har problemer med at kamera slutter å fungere? Dette påvirker alle apps som er avhengige av kamera, virker det som. Kun restart av telefonen som fungerer for å få det tilbake igjen.

Jepp, og mistenker at Snapchat er synderen. Hos meg skjer det desidert oftest hvis jeg slår av skjermen når Snapchat er oppe (dvs. kamera aktivt). Går jeg til hjemskjermen først skjer det mye sjeldnere.

Lenke til kommentar

Når jeg ser batteri bruken i løpet av natta så er wifi linjen konstant blå. Ergo wifi et på selv når telefonen er i dvale.?

Har vært på innstillinger og wifi og slått av valget "vær tilkoblet wifi under dvale" men ingen endring.

 

Jeg har samme innstillinger og samme blå linje i batterihistorikken. Det er denne innstillingen som gjør at wifi aldri blir skrudd helt av:

 

post-4862-0-72042400-1389266981_thumb.png

 

Den finner du under Wifi >> Menu >> Advanced.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...