Gå til innhold

Telenor gir opp kampen mot Netflix


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"? Vi var ikke forberedt på at de skulle komme så kjapt. Vi var overbevist om at de ville lansere i de store, europeiske markedene før de fant veien til Norden, sa Melleby under Nordiske mediedager i mai."

 

Det viser bare at de ikke var innovative. De bare kopierte en foretningsmodell som ikke enda var her til lands, de var for sene, og med for lite innhold. Enden på visa sier seg egentlig selv...

  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

 

Du synes det var trist at Comoyo legger ned, fordi utvalget til Netflix ikke er verdt å betale for?

 

Comoyo var jo 20,- dyrere og med et langt svakere utvalg...

Tillater meg forresten aldri så lite skadefryd over at Telenor feilet med Comoyo. Kanskje de har lært at kundene ikke lenger kommer rekende på ei fjøl uansett hva de slenger etter dem.

 

Alle er tjent med konkurranse. Sliter med å se grunnen til at du skal fryde deg over dette ettersom det er til alles beste med større konkurranse og ikke minst med norske aktører på banen. Da kunne Norge fått en større del av kaka. Med mindre du har et slags hat mot Telenor som selskap, hvorav jeg da ikke tar deg seriøst.

 

Men hvis 40 stykk må gå... Vil det si at hele Comoyo er nedlagt? Eller var det kun Comoyo View-biten som ansatte hele 40 stykker?

Comoyo lever videre og vil fortsatt utvikle tjenester. De la bare ned én av satsningene som forøvrig var en ganske stor satsning.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Utvalget var det samme på Comoyo som på Netflix; samma filmer man ellers finner i hyllene på Rema 1000..

 

Comoyo har noen større trekkplastere som Game of Thrones og Newsroom. To serier som jeg syntes var verdt prisen i seg selv.

Begge disse samt et hav av andre kvalitetsserier får man alle tilgjengelige episoder av på HBO Nordic til 80 (forutsetter 12 mnd binding) eller 130 kr i måneden...

Lenke til kommentar

Telenor er vel politisk styrt og med krav til årlig inntjening på alle prosjektene. Dermed så gis det ikke rom for langsiktige satsninger.

 

Tipper det er hovedårsaken når det legges ned etter såpass kort tid.

 

Litt synd, for det er samme logikken som gjør at fiberutbygging i regi av Telenor går så tregt, så da danser konkurrentene på bordet... og får i prinsippet monopol på store kundegrupper (ref kabel-TV leverandørene).

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Begge disse samt et hav av andre kvalitetsserier får man alle tilgjengelige episoder av på HBO Nordic til 80 (forutsetter 12 mnd binding) eller 130 kr i måneden...

Og det er et fint argument for HBO sin verdi. Jeg bare kommenterte på utsagnet om at Netflix og Comoyo hadde det samme utvalget.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...