Gå til innhold

Sony Xperia Z1 - Sonys flaggskip høsten 2013


Simkin

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt den i snart 2 uker og jeg er helt enig. Skal jo sies at jeg kjøpte den for 3 uker siden og den første var DOA så den ble returnert, men telefonen er, i mangel på et bedre utsagn, helt rå:)

Så Apox er nok bare full / fikk en DOA eller lette etter feil på telefonen, som man da selvsagt vil finne :)

 

Ser man på telefonen med et åpent sinn så vil man se at telefonen er uten tvil en av de beste på markedet.

Jeg ville gjort det samme med en iPhone nå, fordi jeg generelt er skeptisk til iPhone, da leter jeg etter feil, og finner de. Men dette blir feil som er helt urelevante i 'normal bruk', og telefoner som ikke har denne 'feilen' vil garantert ha andre feil/mangler som er langt værre.

Lenke til kommentar

 

Men du aner jo ikke hva du snakker om. Det var som vi sa før at du sikkert fikk et dårlig/defekt eksemplar.

 

Dette er en kjempe telefon med knall bra kamera.

 

Jeg er møkk lei deg og den der "du tar feil jeg har rett" tankegangen din i hver eneste post. Heldigvis har man en ignore funksjon på forumet.

 

 

 

Så Apox er nok bare full / fikk en DOA eller lette etter feil på telefonen, som man da selvsagt vil finne :)

 

 

Nei, jeg stiller bare større krav til kameraet på en slik telefon enn mange andre. Det støynivået man finner på Z1 sitt kamera er uakseptabelt, og det har ingenting med at jeg er full eller at jeg fikk en dårlig versjon, da jeg ser det samme gjenntatt i de fleste tester der ute. Resten av telefonen er bra, så du kan bare slappe av.

Endret av Apox
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Da må jeg bare stille et spm. Hadde du fw 1. eller 2. ?

For fw 2. tok bort MYE av problemene med støy på bildene. Og det var med 'en' firmware upgrade.

Kommer til å bli langt bedre, og kan helt ærlig innrømme at kameraet ikke er så bra som det 'burde' vært, men det er VELDIG bra.

Lenke til kommentar

Jeg hadde den første firmwaren, og jeg ser store forbedringer for dere som har den andre, så det er jo bra. Jeg har ikke tålmodighet til å vente på slikt, da jeg mener at en telefon som bruker kameraet som ett av sine fremste salgspunkt skal være bra den dagen den kommer i butikken(med videre forbedringer underveis såklart).

 

Min Galaxy S2 tok jo mye bedre bilder enn det min Z1 gjorde med firmware rett ut av boksen, og det sier litt om hvor tåpelig Sony er når de rusher ut en uferdig telefon.

For meg blir dette det samme som om de skulle skryte på at den kom med batteri som varer 10 timer med surfing, men viser seg å vare bare 1 time, der de siste 9 timene kommer senere med en oppdatering.

Endret av Apox
Lenke til kommentar

Den er jeg også enig i.

Savner også flere valg, samt er en smule irritert over at manual mode bare har 4.3 på 20mp.

Så som sagt, om man vil finne feil så finner man de;)

 

Håper selvsagt det blir 'ENDA' bedre, samt jeg håper inderlig de adder en mode for 20mp auto og ikke bare 20mp raw skalert til 8mp.

 

Men kameraet 'ER' bra, det er det ikke noe tvil om :D

Lenke til kommentar

Hvorfor gjør du dette byttet?

For meg så er Iphone det ultimate, fra å ha hatet det fra dag en så fikk jeg meg en midt i trynet fra 3s og har aldri sett meg tilbake, jeg har kjøpt alle som er kommet ut siden.

Så hjelper det på at jeg og sitter med Apple tv i flere stuer, jeg har en skriver som fungerer med den, jeg har Airplay produkter som spiller lyd trådløst, Ipad (nye Air på vei) og sist men ikke minst har jeg Mac.

Jeg er heller ikke noe fan av å ha en google konto (mail etc) da jeg har mail adresse fra før og alt er rellatert til den.

Så Mac kontoen min, google konto og 100 forskjellige 3 parts programmer for å få synket kalenderhendelser etc til Android telefonen mine gjør alt til et helsikkes kaos :-(

Jeg burde ryddet opp, men med Iphonen min kan jeg utsette det for det finnes ikke problem relatert til den :-).

Alt fungerer bare, enkelt å greit, optimalisert til bilen min, enkelte apper fungerer bedre (kan ikke unngå nevne tv2 sporten, osv)

Nå er ikke dette noe Iphone forum, men jeg svarte på et spørsmål, jeg vil fremdeles prøve ut det meste at telefoner som kommer ut da jeg liker å gjøre det :-) ( har 2 sim kort så kan prøve flere om gangen)

Lenke til kommentar

Jeg har brukt iphone i 3 år og gmail siden den var i tidlig beta (en del år altså). Eier en 4 og 4S samt hadde en 5er i noen uker. Har også en 2010 MBP og iPad Mini. Jeg bruker gmail til alt som har med mail og kalender å gjøre og kalender på både iphone og MBPen forholder seg kun til den. Ingen problem altså :)

 

Jeg bruker min google/gmail som base for alt med unntak av følgende. Jeg bruker iCloud en god del til andre ting som settings, kontakter, notater, photostream, backup, findmyphone etc.

 

Å kombinere disse tingene på en enkel måte gjør ting bare bedre for meg og jeg føler meg ikke like låst. Jeg har ingen Airplay produkter siden alle mine Apple produkter er 3 år gamle og jeg ikke har en Apple TV eller Apple kompatible skriver eller airport express. Airplay har mange kjekke fordeler men også en del ulemper ift. ikke alltid toveis, en del enheter som ikke støttes fra Apple osv. Jeg har lenge vurdert å kjøpe meg en AppleTV men jeg har en god HTPC og jeg bruker selv den lite fordi jeg ikke ser mye TV ol. i stua. Har min "Mancave" og der er alt koblet til PC systemer.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...