Gå til innhold

- Slutt å stjele Game of Thrones!


Anbefalte innlegg

– Det å kjøpe en bok i en butikk koster mer og tar lengre tid enn å stjele den fra naboens hus, men alle vet at det er dette som er det riktige og det som gjør at forfatteren kan ha et levebrød og skrive flere bøker, la han til.

Å stjele en fysisk kopi av noe er å ta den fra den som hadde den oprinnelig.

Å "stjele" (tjuvkopiere) en fil er å ta en kopi av den, og eieren av orginalen taper ingen ting.

Det er en "false equivalency" (logical fallacy), og om han som sier det ikke er inkompetent vet han det selv. Uansett er resultatet at jeg ikke har respekt for det han sier på dette emnet.

 

Jeg er enig med Zepticon, +1.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi bør vel legge ned bibliotekene i samme slengen siden vi kan låne bøker, CDer og DVDer der i stedet for å kjøpe dem i butikken.

 

Amazon lar folk dele bøker mellom venner også nå.. Kanskje de burde betale HBO.

 

Jeg vil gjerne at de ikke legger ned alt, for jeg vil se alle bøkene og alt som skjer. Så vær så snill og kjøp det, og ikke vær en drittsekk og ødelegg for oss som betaler for oss.

 

Hadde de bare tilbudt en god løsning som fungerte, til greie vilkår så hadde jeg gledelig betalt. Men det vil de ikke. Så da får de bare ha det så godt!

Lenke til kommentar

Sorry Mr.Ambassadør. Ikke at du har noe med saken å gjøre, men jeg blir ikke subscriber av HBO Nordic før de behandler alle kundene sine likt. Altså ingen særavtaler med Samsung om bedre kvalitet på bilde og lyd.

 

Å påstå at GoT ikke hadde overlevd uten piratkopiering høres lite troverdig ut.

 

Ikke akkurat en sak om overlevelse, men:

 

http://herocomplex.latimes.com/tv/game-of-thrones-director-piracy-helps-hbo-series-thrive/#/0

http://winteriscoming.net/2013/04/hbo-exec-calls-piracy-of-game-of-thrones-a-compliment/

http://dottech.org/102945/hbo-says-online-privacy-does-not-hurt-sales-is-a-compliment-and-helps-grow-buzz/

Lenke til kommentar
Det å kjøpe en bok i en butikk koster mer og tar lengre tid

 

...men trolig er naboens brukte og slitte bok dårligere enn den du får i butikken, med piratkopiering er det motsatt. Bedre bildekvalitet, lyd, raskere, enklere, spiller av i alle mediaspillere, mobiler og nettbrett og på alle måter bedre. Jeg betaler for HBO Nordic, men laster fortsatt ned så det er vel mer som jeg har vært i butikken og kjøpt boka, men det er fortsatt enklere å låne naboen sin og han er mer enn villig til å dele. Når det er mer en ulempe enn en fordel å være kunde er det kanskje noe galt?

Lenke til kommentar

Men hva om man laaner boka fra naboen, dette er vel like krise for han.

Selv venter jeg somregel liksaagreit til det gaar paa tvn mandag klokka 20 00 men kan finne paa og laste ned om jeg ikke har kjanse til aa se paa tvn klokka aatte.

 

Naar det kommer til kvaliteten synes jeg 720p og 5.1 fra viasat series hd er bra nok for meg, har bare 46 tommers tv saa det er begrenset hvor mye bedre 1080p blir.

Endret av Primer4
Lenke til kommentar

Når det er mer en ulempe enn en fordel å være kunde er det kanskje noe galt?

 

Hva er det som gjør alle de som laster ned til en kunde?

De betaler ikke for HBO Nordic som deg. De gidder faktisk ikke å betale fordi gratis er fint. De er ikke kunder av HBO. De er snyltere som henger seg på lasset av folk som betaler for varene sine. Lag ett produkt du og se hvor mye penger du tjener om alle piratkopierer. Og se om du da ville kalt det stjeling eller ikke :)

 

 

 

Derimot er jeg enig i at HBO kunne fått bedre kvalitet, ingen bindingstid og satt ned prisen om de ikke klarer å forbedre seg.

 

Når man stjeler noe, tar man ting fra andre, og de har ikke tingen lengre. Kopierer man, lager man en kopi, og begge to har den samme tingen.

 

Kan jeg kopiere husnøkkelen din? Du har vel ikkeno imot det siden du er for kopiering :)

Endret av Argoniel
Lenke til kommentar

Care to elaborate?

 

http://hbonordic.com/nb/faq

 

Er det surroundlyd?

Foreløpig kun for Samsung SmartTV produkter.

 

Tilbyr dere 5.1-audio?

Foreløpig kun for Samsung SmartTV produkter.

 

HD-argumenter gjelder artiklene rundt dette her:

http://www.dagbladet.no/2012/12/17/kultur/tv_og_medier/hbo_nordic/24870693/

 

vet ikke om det fortsatt er slikt, men med alt tullet fra HBO nordic vil de ikke få meg som kunde med det første ihvertfall. Saker som den idiotiske bindingstiden, eksklusive avtaler,

brutte lovnader og direkte løgner er nok til å holde med langt borte. Jeg kan godt betale for ting som blir gjort på en skikkelig måte. Jeg betaler for Netflix, og har betalt siden nyttår. Betaler også for Spotify Premium. Jeg er ikke uvillig til å bla opp penger for et bra produkt, noe jeg føler HBO Nordic ikke er. Og det som er synd er at eneste mulighet for å få med seg Game of Thrones på lovlig vis nå er HBO Nordic om man vil ha episodene fra dag 1. Så jeg føler meg absolutt ikke dårlig for at jeg laster ned piratversjon fra piratbukta, når vi etter min mening ikke har et godt lovlig alternativ.

 

Jeg ønsker ikke å binde meg 12 måneder for å se på Game of Thrones i 3 av dem. Jeg ønsker heller ikke å bruke den overprisa en måned av gangen alternativet. Om jeg skulle betalt for 3 måneders tilgang for å få hver episode med en gang av GoT måtte jeg ha gått ut med 3x129=387 kroner for en streama sesong med GoT. Og jeg ville ikke engang fått surround lyd!!. Det er like mye som en sesong av GoT med fysiske disker i blu-ray format koster, som jeg uansett kommer til å kjøpe. Og da får du så mye mer, både av extras, lyd og bilde.

Endret av Kron
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg ser STOR forskjell på nedlastet Avatar på 11 GB, kontra Blu-ray Avatar på 39GB

Jeg ser også utrolig forskjell på nedlastet GoT 1080p 20GB kontra Blu-ray GoT på 142GB

 

Jeg ser dette på en 42" Samsung til 2700,- 8 mnd gammel.

 

du ser kansje bittelitt forskjell pga bitraten hvis du står heelt inn til skjermen/tven ja. men sitter du i sofaen og ikke tenker over det så er det så å si ingen forskjell på 11 gb med source fra BD og en BD i spilleren.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjøpte nylig Sesong 1 og 2 av Game of Thrones på Bluray å må si meg imponert over kvaliteten. Mange bluray der ute som ikke er spesielt gode for å si det sånn. Hadde ikke ville sett en slik serie på DVD rip e.l.

 

Ganske teit at man i dag har HD TVer men de fleste ser på programmer eller filmer med dårligere kvalitet enn hva man hadde på 70 tallet.

Lenke til kommentar

Kjøpte nylig Sesong 1 og 2 av Game of Thrones på Bluray å må si meg imponert over kvaliteten. Mange bluray der ute som ikke er spesielt gode for å si det sånn. Hadde ikke ville sett en slik serie på DVD rip e.l.

 

Ganske teit at man i dag har HD TVer men de fleste ser på programmer eller filmer med dårligere kvalitet enn hva man hadde på 70 tallet.

Massevis av HD-rip av forskjellige ting der ute. Ja, vaneligvis er de komprimert litt, men det er ikke så altfor merkbart at det gjør noe, og jo, det er mye bedre enn det de hadde på 70 tallet. :p Det finnes også rene blu-ray rip i full kvalitet.

Endret av MMDE
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...