Jump to content
Sign in to follow this  
Arodem

Sniktitt: Beyond: Two Souls (PS3)

Recommended Posts

Gleder meg. Samme hvordan gameplayet blir med tanke på quick-time events osv, så er dette mer interessant enn mange andre titler som kommer ut i år. Bra at noen gjør litt andre typer spill enn bare RPG/FPS/RTS.

Share this post


Link to post

Fahrenheit imponerte stort, Heavy Rain sprengte barrieren hva et dyp interaktiv historie kan formidle.

 

Så forventningene mine til Beyond er ikke akkurat små, det ser jo helt ekstremt bra ut. Håper virkelig det ikke skuffer.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Skulle ønske at Cage begynte å forstå at en middelmådig historie ikke blir bra ved å presentere den som en QTE-infisert B-film. Spillerens EMOTIONS blir ikke påvirket om ting ikke henger på grep, og karakterene ikke er dypere enn en tallerken.

 

Allikevel, det hadde vært interessant om de faktisk implementerte ordentlige valg/konsekvens denne gangen, for illusjonene de presenterte i Heavy Rain var veldig bra gjort. Dessverre regner jeg vel heller med at pengene har blitt brukt på EMOTIONS i ansiktsuttrykk og skuespillerlønninger.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Er det virkelig nødvendig og leie inn Hollywood kjendiser i spill.

 

Eneste måten å påvirke dine EMOTIONS i følge David Cage, dessverre. Han har alltid vært på jordet når det gjelder dette, men han skal ha en del av æren for at eventyrspill ble satt på kartet igjen med denne såkalte "next gen"-grafikken og fjerning av gåter for å ikke miste utålmodige spillere.

 

Om dette var en god løsning for eventyrspillsjangeren kan vel diskuteres, men vi har jo heldigvis fått Kickstarter siden den gangen.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Har ikke sett denne Ellen Page før. Hun er vel en flink skuespiller da? Har de budsjett til å hyre inn flinke folk så er det dumt å la være. Ser ikke at dette skader spillet på noen måte.

Share this post


Link to post

Skulle ønske at Cage begynte å forstå at en middelmådig historie ikke blir bra ved å presentere den som en QTE-infisert B-film. Spillerens EMOTIONS blir ikke påvirket om ting ikke henger på grep, og karakterene ikke er dypere enn en tallerken. Allikevel, det hadde vært interessant om de faktisk implementerte ordentlige valg/konsekvens denne gangen, for illusjonene de presenterte i Heavy Rain var veldig bra gjort. Dessverre regner jeg vel heller med at pengene har blitt brukt på EMOTIONS i ansiktsuttrykk og skuespillerlønninger.

 

En del av valgene i Heavy Rain er faktisk med på å bestemme hva som skjer med andre enn "deg selv" i spillet. Dog har det fint lite å si hva gjelder selve plottet :)

Share this post


Link to post
Har ikke sett denne Ellen Page før. Hun er vel en flink skuespiller da?
Guds gave til skuespilleryrket skal man tro Cage.

 

De fleste filmene hennes er på B-listen, men hun spiller bra og i flere sjangre der hun gjør det bra og overbeviser i hvertfall meg i det meste hun gjør.

Share this post


Link to post
Er det virkelig nødvendig og leie inn Hollywood kjendiser i spill.
Eneste måten å påvirke dine EMOTIONS i følge David Cage, dessverre. Han har alltid vært på jordet når det gjelder dette, men han skal ha en del av æren for at eventyrspill ble satt på kartet igjen med denne såkalte "next gen"-grafikken og fjerning av gåter for å ikke miste utålmodige spillere.Om dette var en god løsning for eventyrspillsjangeren kan vel diskuteres, men vi har jo heldigvis fått Kickstarter siden den gangen.

 

Lurer på om Cage har spilt Final Fantasy 7 og 10 å ikke følt en dritt. Satt seg dypt inn i a Link to the Past eller Ocarina of Time og tenkt at alt bare er dødt. For ikke å snakke om mystikken og alle spørsmålene i Kingdom hearts. Og flere titler stiller seg i kø. Sammen formidler de alle historier som følelsesmessig har trollbundet publikum og flere av disse spillene henger igjen som klare favoritter langt over hva dagens spillutviklere klarer å nå.

 

Det kan jo se ut som flere av dagens spillutviklere aldri har lest en bok i det hele tatt. Der hovedhandlingen foregår i hodet til den som leser. Spill er blitt alt for grafiske. Kunsten er å formidle på en slik måte at spilleren ser mer enn bildet viser.

 

Det er på tide å tenke historieformidling igjen fremfor sinnsykt bra grafikk og realisme. Grafikken er mer enn bra nok og kommer til å bli enda bedre med neste generasjon. For min del har denne generasjonen gitt mest kraft men minst kvalitets-spill enn noe annet.

 

Jeg for min del forstår ikke hvorfor spill som COD og Battlefield selger i det hele tatt, og ingen kan forklare meg dette. Tanketom skyting, som i bunn og grunn er veldig simpelt til tross for at du sikkert kan kjøre bil og tanks og fly og what not. Ja og så er du sosial da, med kjefting og banning, hyling og skriking hver gang du blir skutt av en "noob". Og de "guller" mens "proffene" blir forbanna og skal drepe "noobs" med kniv og feiler det hele med stil. Nei, jeg fikk nok da verden spilte CS Beta!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...