Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er jo relativt gammelt nytt at de har lagd det meste på hylla for å "fikse" problemene, men eneste DLCen jeg skal kjøpe, om jeg kjøper den og om den kommer er second assault, caspian og firestorm here i come, men de mapsene er vel bare bajs å kjøre tank og fly på med tanke på hvor mye som allerede locker og piper 24/7, men skal da bli gøy å skyte ned heli og jets med tanken min en etter en på firestorm og caspian igjen.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt hva det er med de Youtuberne i dag. So what visst de får penger for å snakke positivt om et spill, Youtube er jo trossalt fulltids jobb for enkelte. Som Jack sier så har han blitt tilbudt penger for å skryte noen spill opp i skyene, men han har takket nei til tilbudene visst spillene har vist seg å være møkk.

 

Jeg har nå uansett aldri kjøpt et spill på grunnlag av om en Youtuber skryter spillet til værs. Er blitt så kresen på spill i det siste at jeg gjør skikkelig research før eventuelt kjøp.

 

Følte for å legge denne ut, selv om det ikke har noe med BF4 å gjøre.

Endret av 1982kims
Lenke til kommentar

Kan nesten ikke joine en eneste server i dag. Har kommet innpå en helt random, men får error hver gang jeg prøver å joine en av serverne jeg pleier å spille på, i tillegg til veldig mange andre random servere. For ikke å snakke om at det tar lang tid for hver gang man kan prøve å joine en server. Hvis man får error, så må man vente til spillet har lukket seg ned, før man kan prøve på nytt. Håpløst system :/

 

Har vært sånn helt siden jeg kjøpte spillet, men har visst forverret seg kraftig i løpet av de siste dagene. Har det vært en ny patch?

Lenke til kommentar

En del av balanseringen som er varslet er jo helt på plass. Little bird med 25mm cannon er latterlig OP på inf heavy maps som Flood Zone og Hainan Resort CQ. Herregud, jeg har hatt noen helt sinnssyke runder bak spakene i dette elskverdige lille helikopteret. I helgen hadde jeg en runde der jeg ved starten av en runde Paracel Storm 32p CQ spawnet i scout heli og dominerte _hele_ runden. Enkelt. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...