Jump to content

kalleklovn12

Medlemmer
 • Content Count

  2970
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kalleklovn12 last won the day on July 4 2014

kalleklovn12 had the most liked content!

Community Reputation

390 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Bare å beklage, men vesentlig info er at dette er en laptop Hadde det vært så enkelt som en stasjonær hadde jeg kunne teste litt forskjellig men det er ikke tilfelle.
 2. Litt off topic her, men dersom GpuZ viser 0 på alle verdiene på skjermkortet, betyr det da at det er dødt? Det virker dødt ihvertfall.
 3. Hei! Etter å ha hatt pcen på service to ganger nå er jeg litt lei. Nå i dag reagerer ikke gpu i det hele tatt og er som død i GPU-Z. (Se bilde) Har oppdatert, deaktivert, aktivert skjermkort osv osv. Får opp "kode 43" i enhetsbehandling. Er det noen løsning her eller må den på service IGJEN? Jeg sendte en sinnamail til Komplett om at jeg nå er dritt lei å levere den på service. Sist ble det byttet både hovedkort og skjermkort. Den ble kjøpt ny for 17,5k i juni 2017, så dette blir for dumt. På forhånd, takk for svar
 4. Ville hatt volt på manuelt og økt gradvis. Både overklokk og volten. Er ikke noe poeng å ha cpu varmere enn 75 ved stresstest.
 5. Det er helt trygt å overklokke så lenge du har en kurant CPU kjøler. Kraken x62 er godt nok. You kan du også overklokke men gir ikke veldig mye mer fps. Som du selv skriver så begynner denne å dra på åra. Nå har ikke jeg sett filmen men all overklokking av CPU bør foregå i Bios. Øk litt og litt. Øk frekvensen på CPU først, deretter volteb til du har nok. Husk å teste at CPU ikke går for varm. Dette kan gjøres ved stress programmer som Realbench men også ved å spille CPU krevende spill.
 6. Hei. Gjør det via "Min side" på komplett.no. Veldig enkelt. De bruker noe som heter "Workshop" på bla. MSI produkter. Da får du det du trenger på mail, så er det bare å sende inn. Veldig greit å holde seg oppdatert på nettsiden deres også.
 7. De frister de, men syns prisen per nå er galskap. Ser ikke verdien i å gp fra 1080 til 2080ti for 13-15 lapper.
 8. Etter noe undring kom jeg frem til at jeg ønsker nytt kabinett. Har over tid hatt Phanteks Enthoo Primo som er veldig bra, men utrolig stort og tungt. Gikk derfor til innkjøp av Fractal Designe Define S2. Stilrent kabinett. Får ikke plass til all vannkjølingen, men en 360 og 280 rad burde holde.
 9. RTX TItan benchmark: https://www.guru3d.com/news-story/nvidia-titan-rtx-benchmarks.html Ikke VELDIG mye å skryte av dette
 10. Da skal jeg prøve å få tid til det Takk
 11. Jeg fikk RDR 2 med en gang men ble fort lei. Burde jeg prøve igjen? Har bare spilt det 4 timer eller noe. Syns oppgradering av ting osv bare var mas.
 12. Jeg vil ha Battlefield 4 2.0 jeg 💚 I mine øyne har det bare gått nedover etter BF 4.
 13. Er på tide at Nvidia får seg er skikkelig støkk. Idiotpriser. For hvermannsen er det urealistisk å kjøpe et skjermkort som tilsvarer prisen til en hvermannsen pc.
×
×
 • Create New...