Gå til innhold

Samsung Galaxy S4 - Diskuter!


  

433 stemmer

  1. 1. Hvilken farge vil du velge på din S4?

    • Svart
      273
    • Hvit
      130
    • Tar den jeg får først
      30


Anbefalte innlegg

For å finne SD-kortet.

"Programmer"->"Mine Filer"->"Alle filer"->"SD memory card"

 

Nå kjenner jeg ikke S2.

Men på min S4 kan jeg gå inn i "kontakter" velge "menyknappen" (nede til venstre ved siden av homeknappen".

Velg så Exporter kontakter og bruk enten SD-kort eller usb-minne.

Så gjentar du for å importere på annen telefon.

 

Evt.

For å overføre kontakter.

Opprett en hotmail eller gmail-konto.

Under kontoinnstillinger på telefonen, velg synkronisere kontakter til konto.

På din nye S4, sett opp mailkontoen, og velg synkronisere kontakter fra konto.

 

På S2 finner jeg Mine Filer > /storage/sdcard0 med mapper. Under Innstillinger > Lagring synes dette å være USB-minne på 11,50 GB. Enhetsminnet er her på 1,97GM.

Monterer jeg S2 via USB til Linux PC, kommer 12 GB volum opp.

 

Problemet er at mitt Kingston 32GB microSD kort heller ikke lenger finnes i S2 etter at jeg har hatt det i S4. Under lagring kan SD kortet monteres, men ingenting kommer opp etter det. Selv om det er tomt, skulle det vises som ledig plass.

 

På S4A finnes Mine Filer > /storage/emulated/0 med mapper. Under Innstillinger > Mer > Lagring vises enhetsminne Total plass 16 GB. Også her finnes valget SD-kort - Montere SD-kort (når det er i), men heller ikke her fikk jeg opp noe innhold.

 

Jeg har nå også prøvd å formattere SD-kortet på S2, og får etterpå beskjed om tomt SD-kort. Ved eksport av kontakter får jeg valg om å eksportere til USB-minne, men ikke til noe SD-kort. Den eksporterte kontaktfila lagres derfor bare på det interne USB-minnet, ikke på det flyttbare SD-kortet.

 

Men når jeg prøver å kople S2 til PC'en igjen via USB, kommer fortsatt bare volumet 12 GB opp, ikke Kingston volumet (SD-kortet) på 32Gb, som før kom opp i filhåndtereren i tillegg.

 

Jeg begynner faktisk å lure på om SD-kortet kan ha blitt slettet, formattert eller ødelagt da jeg tok det over fra S2 til S4? Jeg løste ut batteriet først på begge enheter, på S2 er dette også fysisk nødvendig da SD kortet sitter under batteriet.

 

Edit:

Jeg eksporterte derfor kontaktfila på S2 til det interne USB minnet og kopierte den over til Linux PC'en. Deretter monterte jeg S4A og kopierte kontaktfila fra PC'en til en ny mappe på internminnet på S4A. Deretter importerte jeg kontaktfila inn i kontakter og det fungerte :)

 

Forslag til hvordan man kan få over også SMS'ene, uten Kies tilgjengelig og uten aktivert SIM kort på S2 ?

Endret av terjejh
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

Har lyst til å installere Cyanogenmod på min telefon (GT-i9505). Har funne denne guiden:

http://androidtelegraph.com/how-to-install-cyanogenmod-10-1-cm10-1-on-samsung-galaxy-s4-gt-i9505-guide/

 

1.Korleis kan eg finne ut om denne peikar på dei siste versjonane av dei ulike programma. Spesielt ClockworkMod slit eg med å finne ein offisiell versjon. Må vel ha .tar fila for å bruke Odin

2.Vil det skade og fyrst rote telefonen med denne guiden fyrst http://techbeasts.com/2013/08/17/how-to-root-install-cwm-on-samsung-galaxy-s4-gt-i9500gt-i9505-guide/#

Lenke til kommentar

Flere som har problemer med en/flere av sensorene på S4? Under en samtale skal skjermen skru seg av, og det gjør den, men når jeg er ferdig med en samtale og skal legge på er skjermen fortsatt svart. Vanligvis skal skjermen bli svart når du hever mobilen til øret, og skru seg på igjen når du tar telefonen bort fra øret. Dette gjør ikke min, den holder seg svart..

 

Vet ikke om det er programvaren det er noe feil med, har sjekket innstillingene og alt ser bra ut der, eventuelt om det er noe feil med den ene sensoren?

Lenke til kommentar

Flere som har problemer med en/flere av sensorene på S4? Under en samtale skal skjermen skru seg av, og det gjør den, men når jeg er ferdig med en samtale og skal legge på er skjermen fortsatt svart. Vanligvis skal skjermen bli svart når du hever mobilen til øret, og skru seg på igjen når du tar telefonen bort fra øret. Dette gjør ikke min, den holder seg svart..

 

Vet ikke om det er programvaren det er noe feil med, har sjekket innstillingene og alt ser bra ut der, eventuelt om det er noe feil med den ene sensoren?

 

Har du invisibleshield eller lignende på skjermen? Det burde alltid klippes et hakk der proximity sensoren er.

Lenke til kommentar

Noen andre her som har fått batteriet sitt bulet uttover? Kontaktet Samsung via deres live chat og de fortalte at jeg måtte kontakte forhandler og at de ikke kunne sende nytt direkte i posten. Syntes dette var dårlig oppfølging, de kunne jo bare fått kortnummeret mitt hvis de ikke trodde jeg kom til å sende tilbake det gamle. Noen andre som har hørt om noe liknende?

Lenke til kommentar

Jeg flashet til nyeste firmware (MH8) med Kies nå, fulgte instruksjonene som beskrevet hos tomshardware for å roote på nytt med Odin/CF Auto Root, og det ser tilsynelatende ut til å fungere - men den blir ikke rootet.

 

Leste først etterpå denne posten om nye sikkerhetsforanstaltninger og diverse krøll.

 

Og denne setningen:

 

 

 

If you update with Odin to new firmwares you will loose root and your bootloader will update with knox. And if you root new firmware, your knox counter will show this. And Triangle Away can't reset yet flash counter....

 

Så oppfordringen til dere andre er klar: Vent!

 

Spørsmålet er om jeg da trygt kan flashe tilbake til forrige firmware med Odin, og hvor finner jeg ev. den riktige filen til det formålet, eller om jeg bare må vente på at entusiastene klarer å knekke koden(e) på nytt...

Endret av lysbryter
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som vet hvordan jeg kan disable power knappen når telefonen er i locked? Jeg har et problem, der min S4 Active skrur seg av, fordi jeg sitter i en stilling slik at det er press på knappen på siden. Etter noen sekunder med press, skrur telefonen seg av. Hvem i helvette fant ut at det var en bra funksjon? Det gir uannsett ikke mening at man skal kunne slå av telefonen før man har fått låst den opp. tenker da at dersom det er krise, kan man ta ut batteriet og sette det inn igjen.

 

Noen som har en løsning? (nåde dem som sier at jeg må slutte å ha den i lomma)

Lenke til kommentar

Oppdaterte min (Nordic/NEE) SGS4 til MH8 via KIES nå.

 

De siste oppgraderingene vil gjøre det vanskelig eller umulig å bytte til custom roms eller gå tilbake til eldre rom. http://androidforums.com/international-galaxy-s4-all-things-root/765477-locked-bootloader-knox-security-latest-firmwares.html

 

 

Last updated: 16 SEP:

#1.0. Samsung, in their infinite wisdom, have released the latest Galaxy S4 stock firmwares, including MGG,MH5, MH6, MH7 and MH8 and all future firmwares I am given to understand, with locked bootloaders and Knox security!

This is not confined to the Galaxy S4, GT-i9505, model but rather, it is being rolled out across the board to all S4 devices, branded and unbranded, with perhaps the exception of the GT-i9505G, Google Play Edition with stock Android firmware.

Their reasoning, I believe, behind this is to plug security exploits such as the Master Key ones as well as to prevent devices with sensitive data (corporate or government) from having their data compromised, hence theKnox security.

#1.1. This obviously has implications for rooting and flashing custom ROM's which require an unlocked bootloader and the ability to reset the flash counter.

Unfortunately, once the bootloader is locked, reverting to an earlier firmware or nandroid backup will not unlock it or reset the new, efuse, Knox security enhanced flash counter thus voiding your warranty.

Even as I type, dev's are working on unlocking the bootloader and trying to bypass the Knox security, notablychainfire, and hopefully it will not be too long before this happens.

Lenke til kommentar

Da var glasset på min S4 Active begynt å ta kvelden. Misfarging i venstre hjørne oppe etter ørten fall fra lommehøyde eller mer i gulv,betong og asfalt,

Det er altså ikke misfarging på skjermen ,men bak glasset helt uten ved rammen.. Regner med dette kan gå ut over vanntettheten??

Noen som vet om reparatører har fått pris på å fikse Active? Frykter det er dyrt. Må vel skifte hele skjermen...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...