Jump to content

havsula

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)
 1. Hvorfor er det slik at meninger ser ut til å komme grupper. En gruppe eg spesielt har lagt merke til er: - skeptisk til islam og innvandring - tror ikke på menneskeskapt global oppvarming - likar ikkje homofile - mener at Norge blir avkristna - er imot vindkraft - er imot EU - hater venstresida - elsker Donald Trump Jeg er for eksempel skeptisk til invandring/islam men tror fullt og heilt på menneskeskapt global oppvarming . Tilhøyrer venstresida men forstår faktisk høyresida. For FRP er individet viktigere og ein skal kunne velge meir selv osv.m, mindre skatt osv. Jeg har nok havna på andre konklusjoner men trur nok også at FRP ønsker det beste for samfunnet. Er det noen som er enig i noen av desse punktene men uenig andre
 2. Min er kabla og eg har aldri hatt problem. Nyttar ein Asus Nighthaw router.
 3. Eg var iallefall veldig fornøyd med min. Brukte den i3 år nesten kvar dag
 4. Har brukt Bose 15 med briller i mange år. Dei klemmer ikkjr
 5. Hei Har nettopp starta å bruke Vim. Det har igjen gått opp for meg kor klønete det er å programmere med norsk tastatur vs. US.Særleg [] {} er jo så mye lettere tilgjengelig. Så mitt spm er: Kva gjør folk. Bruker dykk US tastatur med spesial shortcuts for æøå? Er der nokon som har eit eksempel på ei vimrc sett opp for norsk tastatur?
 6. Eg forstår ikkje kvifor mobilstøtte i bærbare ikkje er vanlegare. Har det i min Thinkpad og finn det veldig nyttig når eg er på farten.
 7. Ja då må dei nesten få retta opp det før skipet går får havn!!
 8. Hei. Akkurat dette poenget kjem lite fram. Mange forstår ikkje at to ingeniører kan vere veldig forskjellige. Er t.d kompetansen din matematisk modellering av dynamiske systemer så har du lite å bidra med i ei kommune....
 9. Eg også. Såg ingen forskjell men den brukte omtrent ikkje batteri i natt. Ladar aldri om natta. Ser ut som at dvalemodusen fungerar. Ein heilt anna ting. Vil anta at batteriet på eit eller anna tidspunkt vert utslitt. Er det mulig å få det bytta av profosjonelle i Norge?
 10. Jeg venter fortsatt på oppdateringen Eg også. Forstår ikkje kvifor alle eg kjenner med Nexus 5 har fått den før Nexus 6. Er Nexus 6 ein telefon Google er flau over og helst vil gløyme?
 11. Eg også. Vasstett klapptelefon vil nok vekke stor åtgaum i mitt nærmiljø. Men eg synast det er bra at ein får litt ulike telefonar. Ikkje alle vil ha fjøler på 5-6 tommer.
 12. Hei Heilt enig. Har tenkt det same lenge. Reint Android er så bra no at det står godt åleine. Dei kan heller legge ved preinstallerte apper (som må fjernast og finnast i google play) for funksjonar dei meinar er for dårleg. Dei vil sannsynlegvis spare mykje pengar på det.
 13. Tja, hvis de kan vedlikeholde funksjoner som multitaskingen sin, S-Pen, med mer er det jo greit, men det går vel ikke med stock. Da må det i så fall bli en variant av stock, vel? Hei Ja du har nok rett idet. Har sjølv ein Nexus 5 og savnar eignentleg ingenting frå min S3. Multitasking savnar eg ikkje. Forstår nok at eg ikkje er gjennomsnittet. Har møtt folk som brukar alle Samsung appene og er veldig fornøgd.
×
×
 • Create New...