Gå til innhold

FarCry 3 tråden!


Anbefalte innlegg

Endelig starta på spillet. Tror nesten jeg trenger ny prosessor gitt, opplever eksakt samme framerate med og uten SLI her og knapt noe i Hitman: Absolution. Et gammelt spill som Modern Warfare 2 gir derimot 100% scaling og et så nytt som sleeping dogs ligger på 50-60%. Skjekka med nVidias monitor-greie nå, og GPU 2 ligger bare på 6-7% mens den andre er på 99.

Du har to alternativer:

 

Enten kjøre spillet i DX9

 

eller kjøre farcry3_d3d11.exe filen som egen profil i 3d management og velg under multi-gpu rendering mode til alternate frame rendering 2

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enig med det som sies om grafikken, den er rett og slett ikke så bra. Nå når spill som arma 3, watch dogs, og andre kommer neste år etc vil jo far cry 3 nærme seg å være utdatert m.tanke på grafikk.

Må si meg enig: Ikke imponert av grafikken (på PC). Tydeligvis tilpasset konsoll. Kjører DX11 og det meste på Ultra/High.

Dårlige texturer - spesielt på avstand, har "shimmering" rundt objekter og personer, dynamic lyssetting er ikke-eksisterende/meget dårlig, fps så-som-så, natta er altfor lys, virker som de opererer med max 256 farger, mm.

Ikke spilt mye, så skal gi det en sjanse. Men føler spillet tar vekk all lyst til utforsking når kister, planter o.l. lyser opp på minimap som neon-ikoner.

 

My early 0,2$

Lenke til kommentar

Litt mer "klaging".

 

  • Shops er undøvendig, de selger jo ikke noe annet enn hva du får tilgang til i safehouse?
  • Prikken på karte som markerer hvor jeg er, burde vært en annen farge, rød eller noen sterker farge enn hvit, alt er jo hvitt (nesten) fra før av.
  • Burde gå an å "holdster" våpen, eller går det an?
  • Selge flere items på en gang.

 

 

 

Lenke til kommentar

Kjøpte spillet i sta, via Steam. Har problemer med at spillet kræsjer mye, spesielt før jeg kommer inn til menyen.

 

Ser det står V1.01 på hovedmenyen. Er det ikke en nyere patch som fikset at den kræsjer så mye? Har jeg den patchen? Hvordan finner jeg det ut, og eventuelt hvordan oppdaterer jeg (for den skal jo gjøre det automatisk).

Lenke til kommentar

Haha, å brenne cannabis-plantasjer til Skrillex var en heller spesiell opplevelse :p

 

Er det ikke

sangen heter? :)

 

Men er det noen som vet hvordan en gjør HUD'n mindre, mer spesifikt minikartet? Jeg fikk det til ved en anledning, men tenkte egentlig aldri over hvordan jeg fikk det til, så forsvant det ved en restart av spillet og har prøvd alskens innstillinger, men ser ikke ut til å finne den rette..

 

Ser også at det er noen på Youtube som har det mindre minikartet, men ser ikke noen plass om hvordan de fikk det til.

Lenke til kommentar

Kjøpte spillet i sta, via Steam. Har problemer med at spillet kræsjer mye, spesielt før jeg kommer inn til menyen.

 

Ser det står V1.01 på hovedmenyen. Er det ikke en nyere patch som fikset at den kræsjer så mye? Har jeg den patchen? Hvordan finner jeg det ut, og eventuelt hvordan oppdaterer jeg (for den skal jo gjøre det automatisk).

 

Du har siste versjon.

Lenke til kommentar
Du har to alternativer: Enten kjøre spillet i DX9 eller kjøre farcry3_d3d11.exe filen som egen profil i 3d management og velg under multi-gpu rendering mode til alternate frame rendering 2

Var visst alternate frame rendering som mangla for at SLi skulle funke, men det bekrefter mistanken min om massiv flaskehals fra CPUens side. Fikk ikke så mye som en frame ekstra likevel (dvs. kanskje 2-3 med litt godvilje), og kortene jobber ganske lite. Spillet er tydeligvis det mest CPU-krevende spillet jeg har sett til nå.

Endret av Dellers
Lenke til kommentar

noen som sliter med å få spilt, får spilt, men ikke kobla meg til server når jeg presser esc. når den er ferdig med surre så er craftinga, samt skills og inventory tomt, ikke tomt som på 0, men at det ikke finnes noe trykke på der. når jeg går tilbake er spillet awall og jeg har havnet på bunn av jorda.

post-72841-0-22817800-1354372424_thumb.jpg

 

Jeg opplever noe lignende. Spillte spillet helt fint i går, men i dag tar det lenger tid å komme inn i menyen. Når jeg først har kommet inn i spillet kan jeg ikke trykke esc for å skifte på knapper eller noen ting. Spillet prøver å koble til, greier det ikke. Så sitter jeg i samme saksa som deg, på bunnen av jorda.

Lenke til kommentar

Noen som vet hvordan jeg spawner npc's i editoren?

Finner bare map tools, men kanskje det er det eneste som er i editoren siden det heter "map editor". En map editor må jo være ganske pointless hvis man ikke kan putte inn npc'er eller kjøretøy?

 

EDIT: Haha, jeg fant akkurat ut av det, for en idiot jeg er..

Endret av Zonked
Lenke til kommentar

Hmmm, ser ut som om det bare var online delen som gjorde at jeg 'falt igjennom verden' når jeg trykka på esc. Tok den der møkka saken uplay på offline, og spillet fungerer som en klokke nå. Rask lastetid ved oppstart, og ingen problemer med å trykke på esc, eller legge spillet ned og surfe litt på nett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...