Jump to content

bigggan

Medlemmer
 • Content Count

  1317
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

259 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14128 profile views
 1. Byttet fjærer på en Volvo noen uker siden, og den ene siden hadde dunking, så fort når jeg kikket under at det var et lite hulrom nederst hvor fjæra måtte roteres en cm eller to med klokken for å sitte korrekt i plassen sin, Volvo bruker mye Ford deler så kanskje mekanikeren var litt kjapp-hent når han satte inn fjæra. Ikke mitt bilde, men pass på at nederste del av fjæra ligger helt inntil streken i plassen sin, (du vil se det med en gang du tar av dekket).
 2. Hvis de har kompetanse på NSM så må dette være ekstremt skjult, hvis russerne får nyss om dette så vil det bli prioritet hos dem å ødlegge slike systemer, og russiske marinen befinner seg for det meste nær Mariupol hvor det blir vanskelig å få batterier og radar nær nok til å avfyre missilet.
 3. Veldig mange flyplasser med begrenset trafikk da er det enkleste å sette opp et GPS basert system, andre systemer kan være veldig dyrt og trenger jevnlig vedlikehold og flyplasser med trafikk en gang i uka kanskje så er dette det billigste. GPS har like gode muligheter til å lande om ikke bedre en alle de andre systemene du finner, du kan feks fly ned til 60 meter/200 fot kun basert på GPS med EGNOS, hvis luftfartsmyndighetene setter opp et slikt navigasjons løsning. (Jeg er pilot med instrumentrettigheter)
 4. Hvis startmotoren bare lager klikke lyder, så prøv å banke på den med en kost eller noe, mulig den starter da uten problem.
 5. Da har vulkanutbruddet startet! Live strøm: https://www.ruv.is/sjonvarp/beint/ruv2
 6. Ikke mye nytt enda, de tror magmaet befinner seg på ca 1 km dybde, men det er enda bevegelse på den, men det har roet seg litt siden begynnelsen. bevegelsene går i faser med rolige timer hvor det skjer lite og så aktive timer hvor den beveger seg mye, de fleste bevegelsene tyder på at nå holder magmaen på å fylle hulrom under bakken, men beveger seg ikke oppover.
 7. Bor i Reykjavik nå, det veldig lite sannsynlighet at det kommer aske med dette utbruddet. Dette er rent magma som kommer veldig dypt og ikke fra noe vulkansystem i området. tilsvarende utbruddet fra Hawaii for noen måneder siden.
 8. Bing har ihvertfall daglige bilder, som jeg bruker selv. etter litt googling så finnes det scripter som henter disse bildene for mac.
 9. Står jo i artikkelen at hytten skal tåle opp til orkan styrke... "Orkan (fra spansk huracán, egentlig en vestindisk stormgud) er en kraftig vind med middelstyrke over 32,6 m/s (63 knop, 118 km/t), målt 10 m over bakken, over en periode på minst 10 minutter."
×
×
 • Create New...