Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det "for sent" å begynne med Destiny nå? Jeg har ønsket meg PS4 Destiny edition (m/taken king) i julegave av familien, og får kanskje den. 

 

Men jeg er jo liksom 2 år senere ute enn alle de som driver og grinder lvl 40 gear for å få 310 light level (eller hva det nå er).

Ikke har jeg noe gruppe med kompiser som eier PS4 heller.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

Spillet har ikke vært ute i 2 år og som spillet er nå bare noen mnd. Så det tar deg noen dager å komme til 300. Så er du med resten av gjengen. Skal du opp til 320 tar det deg noen år...

Lenke til kommentar

Har noen her SW Battlefront? Er det, i klassisk EA stil, full av bugs på ps4? Snart ferdig med Witcher 3 (tror jeg) og vil ha et spill å spille i romjula. Vurderer også Rainbow Six.

 

Ikke opplevd noe bugs. Og serverene er stabile og fine. (13 timer spilt)

Endret av LarZen
Lenke til kommentar

Har noen her SW Battlefront? Er det, i klassisk EA stil, full av bugs på ps4? Snart ferdig med Witcher 3 (tror jeg) og vil ha et spill å spille i romjula. Vurderer også Rainbow Six.

Har ikke hatt serverelaterte problemer en enste gang. Ligger vel opp mot 30 timer spillt snart.

Og PS4 er den plattformen med mest aktive spillere. Spillet er litt tynt innholdsmessig, men fantastisk polert og kjører utrolig godt mtp. den høye visuelle kvaliteten. Kom nylig gratis DLC i form av Battle of Jakku, helt texas kart!

 

Ellers må du belage deg på

glorious season pass neste år for enda flere kart og modus.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Er det bare jeg som er uheldig, eller er det stort sett ingen servere til black ops III på PS4? Spiller jeg på failbox one så søker det hele tiden på sånn type 40 av 50 kamper og jeg kommer med folk fra rundt i hele europa. Søker jeg på PS4 så er det stort sett, uansett game mode, bare 1 av 2 kamper eller bare 1 av 1 - og det virker som det kun er spillere som er host, kun folk fra danmark/sverige/finland, og connection er ytterst tvilsom med rubberbanding og lag veldig ofte. Trodde liksom PS4 skulle være beste konsollen å spille BLOPS3 på dette året, men så langt så har BLOPS3 vært en bedre opplevelse på failbox'en (selv om, når man får en god host, så er PS4 versjonen overlegen...)

Lenke til kommentar

Steike den playstation supporten er laber. Bare frekke i kjeften og slenger deg ut hvis du ikke kan gi dem all info.

Har glemt email addressen til den amerikanske profilen min, men har informasjon om passord, ekte navn, profil navn, spilla osv.. Men de sier at de ikke kan gjøre noe uten email addressen min, som er problemet... De kan få ut informasjonen, "men det er ikke lov". For et vakkert system på de flotte moderne konsollene.

Endret av Rottenspacehead
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...