Jump to content

Zahl

Medlemmer
 • Content Count

  565
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

59 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Selv angrer jeg litt på oppdateringen på min G5 Plus. Både nattmodus og skjult navigasjonslinje forsvant med 8.1. Jada, jeg kan bruke apper til de funksjonene, men jeg vil helst ha slikt "innebygd" og kan ikke forstå at de tok det bort.
 2. Ni No Kuni 2 på PS4. Ikke så sjarmerende som 1eren og et par elementer jeg mener var bedre i det første. Likevel et solid spill som gir meg glede.
 3. Høres ut som kortspill/selskapsspill/rollespill som heter Varulv på norsk. Heter vel Werewolf eller Ultimate Werewolf på engelsk. Finnes som andre har sagt mange varianter. Har også spilt en versjon der en driver med industriell spionasje i en scifi-setting.
 4. Zelda: A Link to the Past på Retropie. Good times.
 5. Dragons Dogma PS4. Tynn historie, men helt hekta på gameplay.
 6. Har du PSN Plus? I så fall kan en vel bare laste opp og ned fra sin egen konto.
 7. Med mindre enn er på Xbox, så er det en smal sak å få ekte drakter og navn på klubbene og stadioner. Ellers syns jeg Fifa og PES har hver sine styrker og svakheter. Valgte Fifa i år, hadde PES i fjor.
 8. Takk. Skal ha den inne i den offisielle boksen som kommer med start-kitet. Regner med kjøleribbene holder til det? Skal ikke overclocke.
 9. Tips til ok kjøling til Pi3? Bruker den til Retropie og SNES, men blir veldig varm på kort tid.
 10. Gode poeng. Jeg har også sondert Internett litt mer og ser jo at 12mm og 35mm som jeg allerede har er en god kombinasjon. Mulig jeg legger 23mm litt på is foreløpig og ser meg om etter 56mm eller 90mm. Jeg vet av erfaring at om jeg har for mye så klarer jeg ikke bestemme meg for hva jeg vil ta med meg. Luksusproblem og unødvendig på samme tid.
 11. Har Samyang 12mm og Fuji 35mm f/1.4. Elsker 35mm, litt mer usikker på 12mm. Tenker ofte at 35mm er litt trang og vurderer å supplere med en av 23mm til Fuji. Tenker også et portrettobjektiv. Men valget mellom 56mm og 90mm...
 12. Hei. Siste tiden har PDFer jeg har villet sett på mobil fått varslingen at de enten er korrupte eller skadet. Det er det samme hvilken app jeg bruker. Unntaket er om jeg laster ned vedlegget først, for deretter å åpne de. Dette syns jeg er for tungvint. Dessuten er dette et nylig problem. Jeg pleier å åpne de direkte fra Gmail og det har ikke vært et problem før de siste dagene. Kan ikke komme på noen spesifikke oppdateringer som kan ha rotet det til og mener jeg har bra nettvett. Noen ideer?
 13. Conquest Earth passer sånn halvveis, men det var ikke en oppfølger.
×
×
 • Create New...