Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

 

Blir å slå av aktivitet og trophies til Facebook jeg også, det er ikke info 95% av dem jeg har der bryr seg så mye om. Men ang det å dele ekte bilde og navn med andre en ikke kjenner osv er noe jeg tror jeg vil gjøre.

 

Så kan en jo håpe at mange vil gjøre det også, jeg liker tanken på å kunne se hvordan dem jeg spiller med/mot ser ut og med deres navn. Tror det kan åpne opp for et hyggeligere online samfunn på PS4. Da jeg tviler dem som går ut med navn og bilde er typen som sitter å snakker piss og troller ved hver anledning.

 

Vi får se hvordan det blir, en ting som er sikkert er at det skal bli gøy med en ny konsoll om ikke så mange dager :)

Du sier noe der.. Jeg skal tenke på det. Hvis det blir sånn at mange benytter seg av navn og bilde generelt, vil jeg også gjøre det. Som du påpeker, det er viktig for PS-samfunnet og det er klart det sosiale aspektet blir mye mer sentralt når navnet er et navn og ikke "Killerboy". Må tenke litt på det der, men utelukker det ikke :)

 

Ny konsoll blir utrolig artig! Har bekreftet at konsollen har planlagt sendingsdato 28 fra komplett, så da får jeg den nok til launch. Desverre har jeg eksamen 10 des, så jeg må være meget forsiktig. Har bestemt meg for å leke med systemet, da ! Hehe.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

http://www.metacritic.com/feature/ps4-console-hardware-reviews

 

Vet ikke om denne har blitt postet før, men så den dukke opp på IGN. Litt sammendrag av hva folk sier om PS4 så langt. IGN bestemte nettopp å vente med anmeldelse av PS4 en uke, istedet for i dag. Lurt syns nå jeg. Som de selv sier er det vanskelig å anmelde boksen nå, nettopp fordi det sosiale ved PS4 er et kjerneelement som ikke får vist seg frem ordentlig da den ikke offisielt er lansert enda.

Uansett; mange er sålangt imponert over teknologien i PS4. Kritikken går mer mot at det er "mye energi uten å få brukt det", dvs at det er lite å gjøre og svakt utvalg av spill enda. Forsåvidt greit da det er noe som naturligvis kommer etterhvert. For meg er det bare viktig at systemet og teknologien er god nok, noe den tydeligvis er :)

Endret av donJonazo
Lenke til kommentar

Ble oppriktig skuffet over Knack's anmeldelser. Hadde virkelig håpet på en ny plattform-klassiker av Sony. Er lenge siden Spyro the Dragon og Crash Bandicoot var populære.

 

Historien tilsier at vi har lov å håpe på en annonsering fra Naughty Dog før året er omme da. Gleder meg enormt!

Det er launchsaker på lørdag, tror jeg. Ryktene sier at Naughty Dog skal komme med noe artige saker.

Lenke til kommentar

 

Er faktisk fast bestemt på å kjøpe Knack også, tross dårlige kritikker. Jeg elsker den type spill, så satser på at jeg kommer til å kose meg med det uansett.

Jeg også har en forkjærlighet for slike spill.. Husker ikke hva anmeldelsene til Kameo -Elements of Power var til 360-launchen, men den likte jeg ordentlig godt.. :) Satser på at det blir et koselig spill..!

Enig med dere. Slike spill er fantastiske, og best av alt, morro å spille. Så skal ha Knack uansett, jeg også. Det frister fremdeles mer enn 100 shooters. ;)

 

Ble oppriktig skuffet over Knack's anmeldelser. Hadde virkelig håpet på en ny plattform-klassiker av Sony. Er lenge siden Spyro the Dragon og Crash Bandicoot var populære.

 

Historien tilsier at vi har lov å håpe på en annonsering fra Naughty Dog før året er omme da. Gleder meg enormt!

Ratchet & Clank? Men ja, skulle gjerne sett et nytt bra Spyro, f.eks. :)

 

Kanskje Naughty Dog kommer med et nytt Crash Bandicoot? :p Uansett spennende å se hva de kommer med til PS4. :dribble:

Lenke til kommentar

Har du noe mot Knack av en eller annen grunn, siden du virker å se det som så rart at noen vil kjøpe Knack? :huh:

 

Lego skal jeg ikke uttale meg så mye om, har bare prøvd et av de spillene for lenge siden. Var ikke i nærheten så morsomt som Ratchet & Clank f.eks. Skylanders blir jeg bare trist av å se. Det minner meg på hvor ødelagt Spyro, som var SÅ bra på PS1, nå har blitt. :(

Lenke til kommentar

Smak og behag kanskje? Jeg går så og si aldri etter kritikk/anmeldelser, jeg kjøper de spillene jeg har lyst på, det være seg om det viser seg å være bra eller dårlig. Enkelte dårlige spillopplevelser er en viktig del av spillerlivet det også. Har man bare gode spillopplevelser, vil man etter hvert bli for kresen og ikke nyte opplevelsene like godt.

 

Kan uansett ikke tro at Skylanders har fått bedre kritikk, det er bare rart. Lego-spillene kan jeg som sagt ikke uttale meg så mye om, men en ting jeg ikke likte med dem er at de er basert på film/serier. Synes det ofte funker dårlig.

Lenke til kommentar

Jeg vurderer å kansellere min bestilling på Knack etter å ha lest om spillet dessverre. Får nesten litt vondt inni meg når jeg tenker på å gjøre det. Hadde tro på at dette skulle bli et underholdende og spennende spill, men nå har jeg mine tvil. Kampsystemet bruker bare en knapp og banene er ekstremt lineære. Kanskje jeg kjøper Skylanders Swap Force istedenfor. Er dette et helt bekreftet launch-spill (på elkjøp/lefdal står det at "utgivelsesdato kommer")?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...