Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser ut til at jeg må kjøpe ny kontroller. Bare hatt den i et par måneder eller noe, men har ikke kvitteringen. Noe galt med venstrespaken, så kontrolleren er ikke så presis lenger. Verdt å prøve å selge den på Finn eller noe? Jeg spiller med den, så den er ikke helt ødelagt, men jeg spiller et spill, en game mode og en rolle hvor det går greit å mangle litt presisjon. Tviler på at de jeg spiller med merker at jeg spiller med en kontroller som er litt halvveis.

 

Ingen synlige skader, og den ser relativt ny ut fortsatt. Har sånne "beskyttelseshatter" på spakene, så de ser helt fine ut.

 

Pris hvis det er verdt å prøve å selge? Hvis dette ikke ble altfor diffust.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Koselig at du vil videreselge en ødelagt kontroller. :)

Men for å gjøre det enklere har jeg byttet tilbake 2 kontrollere fra komplett og CDON uten problemer så har Sony en policy på 1 år på sine produkter så det er så enkelt som å ringe Sony norske support så tar det maks 2 uker før du får en ny. Leverte akkurat inn vr PG tok akkurat 7 dager fra sending til jeg fikk en splitter ny på døra.

Snakk med butikken som sikkert gir deg en ny hvis ikke vil Sony ordne opp så slipper du å lire andre til å kjøpe den og sparer deg selv noen kroner.

Lenke til kommentar

Men hvorfor ikke bare levere den inn på garanti/reklamasjon?

Antar du kjøpte den med bankkort, så du kan mest sannsynlig vise til beløp og dato for transaksjonen. Butikk godtar denslags bevis for kjøp.

Så vipps så har du en ny kontroller, uten å plage kjøpere på finn.no med en defekt en

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Greia er at jeg leverte inn en kontroller fordi den ikke ville lade lenger. Trodde jeg, men det var to defekte jallakabler som var problemet, og de sjekket ikke dette godt nok i butikken, så jeg fikk ny. Husker ikke om jeg fikk kvittering, hvis det er normalt.

 

Denne kontrolleren må man evt teste litt for å kjenne at det er noe galt med venstrespaken. Hovedproblemet er å styre nedover, men merker ikke det uten å spille.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...