Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

 

Da er vi 2, har dysleksi jeg oxo :)

 

 

Det er mange av oss :) Godt å ikke være alene! Kjedelig å bli "mobbet" for slikt. Men samtidig skjønner jeg det..for det ser jo faen meg ikke ut til tider :p Må bare gjøre det beste ut av det!

 

Men var ikke meningen å diskutere bloggen og mine ord vansker her slik. Og er kanskje litt sleip som lenker til bloggen isteden for å bare skrive her hva det gjelder. Men har jo litt lyst at folk tar turen innom da... (og igjen...takk Gud for staving støtten i nettleseren...) 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hæ? Det er ikke konsoll eksklusivt. Det er på PC på steam også. Og det støtter cross platform play, så det har ingenting å si hvor du spiller det fra.

 

Eneste forskjell er at på PC kan man kjøre opp grafikksettings mye mere. PS4-versjonen er som å kjøre PC-versjonen på Medium med litt custom. PC kan kjøre på høyere oppløsninger enn 1080p (opp til 4k) og high/ultra settings, siden det bruker Unreal 4 motoren. Også kan man bruke texture mods. Laura nude mod? ja takk ;)

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Er ikke solgt på den tittelen, orker neppe å kjøpe med det samme i hvertfall.

 

Må uansett pløye igjennom Uncharted pakken i friuken, men det kan bli hardt. Makan så elendig det spillet egentlig er altså. Har virkelig ikke tålt tidens tann når det kommer til gameplay.

 

Jeg føler ett mektig tomrom i sjelen etter Mass Effect gjensynet, så overgangen til ett blodfattig Uncharted var faen meg som ett slag i trynet.

Endret av Mala
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Du spiller tre svært forskjellige karakterer og det påvirker hva du gjør. En er en (i utgangspunktet) pensjonert bankraner som lever på pengene, en er en småkriminell fra et svart nabolag og den siste er en trailer trash-psykopat. Spesielt sistnevnte karakter plasserer deg i en del hårete situasjoner, men det er gjerne de som er de morsomste også. Mitt råd; ikke overtenk det, dette er et spill og for moro skyld.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...