Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han er ikke så kjedelig han her heller... http://snag.gy/BE2oy.jpg :)

 

Kjøpte han som 21-årig fra Man City, da var han på reservelaget og hadde ikke så gode stats - dog var han rata med høyt potensial. Klarte å innynde meg på han via media, som gjorde at han ble sur når de avslo mine første bud... De skulle ha 70 mill euro først, men jeg fikk han for 30 etter et par måneder :)

Lenke til kommentar

Er så frustrerende å miste saven sin!!!!! RAGE!!! Glad jeg hadde en save som jeg brukte for 2 timer siden av den saven som ble ødelagt. Huff >.<

 

Er jeg den eneste som synes mangelen av talenter i TL er utrolig? Jeg må kjøpe 16-17 åringer fra utlandet for å fylle opp min U19 tropp og for så å låne dem ut til de er klare for TL nivå.

Lenke til kommentar

2 av mine viktigste spillere har et dårlig forhold til en av talentene mine. De mener han har for dårlige holdninger til å få ut potensialet. Er det mulig å gi beskjed til en spiller at han må forandre holdningene sine?

 

Det er ikkje noe problem for meg å kvitte meg med han, siden eg har talenter i samme posisjon som er betre, men er på utlån, men vist dette probleme dukke opp senere, så er det kjekt å vite om det er mulig å fikse det.

Endret av Brann89
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sliter med det samme, har to spillere som ikke liker hverandre og det lager litt dårlig stemning. Nå driver jeg og tenker over hvem jeg skal selge til sommeren hvis det ikke løser seg (begge er 20 og full av potensiale, typisk?). Det andre har svart meg er å sende den ene på en lengre ferie, selge eller bare vente og håpe det går over og saken ikke blir noe større.

Endret av Saykin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...