Gå til innhold

FM13 - Football Manager 2013


Anbefalte innlegg

På tide med en fm13-tråd!

 

ANNOUNCEMENTS - 27th September: 2012(http://www.sigames.c...Order+Incentive)

I’m really excited to be able to announce that the release date for Football Manager 2013 on PC & Mac will be Friday November 2nd at 00.01 GMT – that’ll be the time we’ll turn on the Steam servers to allow people to start playing the game.

 

 

 

"Pressekonferansen" som ble utgitt for 20 dager siden, hvor nye features blir forklart:

http://www.youtube.com/watch?v=Y9nL8aUv6xg&feature=player_embedded#!

 

 

Hovednyhetene:

An improved 3D match engine

New staff roles (including director of football)

Enhanced media interaction

New online functionality and global management leaderboards

National tax policy (for transfers)

Deeper training options

Renovated user interface

 

 

Gleder meg til online-funksjonen!

Endret av Brotato
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Egentlig helt utrolig at de ikke har kommet med en brukbar online multiplayerfunksjon før nå. Ellers er det også /facepalm at det enda ikke finnes en måte å gi ordre til assistent om hvilke spillere en vil skal prioriteres på b-laget. Endringene til 2013 virker atter en gang kosmetiske, først og fremst, og det vil ikke forundre meg om nedturen fra 2011-versjonen fortsetter. 2010 og 2011 var bra, 2012 likte jeg ikke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Gleder meg utrolig mye til dette, skal bli bra! Noe jeg hadde ønsket meg hadde vært at de kunne lagt inn slike Globale Prestasjoner som man klarer i Steam, slike ville jeg heller lagt inn på spillet på en måte, men kan jo hende de gjør noe med det senere en gang på FM. Håper de holder det de lover med at online funksjonen skal bli mye lettere, for det er noe jeg absolutt har savnet, har ikke skjønt meg på noe av det online greiene før. Vil ha det slik at det er lettere å spille med venner. Jeg har troen på at det blir bra ihvertfall, og så får vi se da :) Er absolutt mange ting som de nok ikke har gjort noe med, som de kan gjøre fremgang på enda, men de må jo nesten ta det rolig med fremgangen også slik at de kan tjene gode penger :) men som sagt tror dette blir bra!

Lenke til kommentar

Gleder meg til å prøve laget jeg selv har vært researcher for, som endelig er spillbart fordi de rykka nylig opp til andredivisjon. :)

 

Du vet at du bare kan legge til en editor pack i FM12 så kan du få helt ned til 6 divisjon spillbart? :) Spiller selv med en klubb i 3 divisjon nu, der reservelaget er i 5 divisjon, god stemning.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Egersund, aka Eik. De hadde ikke blitt oppdatert på flere år, så jeg ba om å få lov til å oppdatere spillerstallen, noe som gikk greit.

 

Vurderte å legge meg selv til som stjernespiller, men fant ut det ble litt for dumt. ;) I tillegg har hver divisjon sin egen retningslinje for hvor mye ability/potential de maks bør ha, og hvis man går over disse, legges det merke til og man må forklare seg. Ganske kult opplegg egentlig.

Endret av OKMarius
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...