Jump to content

Saykin

Medlemmer
 • Content Count

  1098
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

151 :)

About Saykin

 • Birthday 04/17/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7514 profile views
 1. Jada, den er identisk, men han spurte om en med kjøler. Den er uten
 2. Denne https://www.komplett.no/product/1191922/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/wd-black-sn850-2tb-nvme-ssd har heatsink og funker med PS5. Du kan kjøpe den uten og bestille egen kjøler. Blir en del billigere, kan få tak i kjøleribbe for en 150-300kr
 3. Usikker, men jeg avbestilte min Disk bestilling i hvert fall siden jeg fikk tak i en fra NetOnNet. Så hvis de har tatt i mot flere bestillinger enn hva de får så har folk litt bedre sjanse å få tak i en nå.
 4. Der kom den til slutt! Huff, var klar til å prate med chatten. Trodde kanskje jeg hadde skrevet feil e-post Krysse fingrene for at jeg endelig får tak i en disk versjon.
 5. Noen som har fått ordrebekreftelse etter å ha bestilt fra NetOnNet? Gått 15min nå, pengene har blitt trukket, men ikke fått e-post om ordrebekreftelse.
 6. For de av dere som ville ha oppdatering, måtte etterspørre hvorfor jeg ikke hadde fått svar, men noe hadde skjedd hvor de hadde sendt eposten og jeg ikke hadde fått den. Så fikk mail på det i dag etter jeg spurte om det på chatten, dette er svaret Elkjøp ga meg: Blir ikke akkurat frista til å bestille dyre varer fra Elkjøp lenger for å si det sånn.
 7. Jeg har en digital jeg åpnet i går, hadde mest lyst på disc da. Hvor i landet holder du til hvis du vil bytte?
 8. Noen andre som nylig har fått sin PS5 og ikke får startet Astro's Playground? Jeg ser Sony Interactive Entertainment logoen også kræsjer den. Har prøvd å reinstallere spillet, slette savefilen, reinstallere PS5, resette og får samme feilmelding. God of War og Bloodborne launcher og kjører, men ikke Astro's Playground.. Skal kjøpe og laste ned Demon's Souls for å teste en PS5 spill også.
 9. Forholder meg skeptisk til at de har sendt ut sms og/eller mail om vinnere når det kommer fra to stk med en forumpost 😛 Hvis ikke så gratulerer!
 10. Var sånn jeg forstod det, men meldingen de la ut etterpå var at det var fristen og vi skulle få svar innen klokken fire i dag.
 11. Elkjøp sa ihvertfall at for de som meldte seg på loddtrekning for Disk versjonen ikke trengte å melde seg opp på nytt for den digitale, noe som stemte da jeg ikke gjorde noe og ble trekt ut til å kjøpe den uka etter. Usikker på hvordan Power skal gjøre det fremover, men alle andre butikker har fortsatt førstemann til mølla.
 12. Alt var fabrikkpakket, pent og pyntelig på innsiden av esken ihvertfall. Ikke vært bootet så vidt jeg kan se, var ihvertfall resatt til fabrikkinstillinger hvis den hadde vært det. Konsollen og alt annet ser helt nye og ubrukt ut, men var ganske forbanna når jeg så esken i så dårlig stand til å starte med. Skal prate med Elkjøp i morgen, syns ikke det er akseptabelt å sende en så dyr gjenstand uten ekstra beskyttelse. Er for dårlig, overrasket over at Komplett sendte den med svart plastfilm rundt. Har jobbet der for mange år siden og er ikke vanlig prosedyre. Svart plastfilm ble brukt når vi skulle sikre paller med store mengder løsrøre på paller, ikke enkeltsendiger. Var ganske sur når jeg fikk den utlevert sånn på butikken, heldigvis så virker det som konsollen ikke har vært tatt ut av esken. Kan hende at ting har åpnet seg når esken har blitt slengt rundt på post-terminalene og at posten har teipet igjen for at ting ikke skal dette ut. Skal ihvertfall ta en prat med Elkjøp i morgen, har tatt en del bilder til som jeg skal sende til de.
×
×
 • Create New...