Gå til innhold

Muslimer: film, tegninger og sånt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-141789

Tipper det er ein del av den arabiske folkesjela.Dugnadsånden blir sagt å være symbolet på den norske folkesjela, og å springe rundt å brenne ambasadar og flagg er den arabiske.

Lenke til kommentar

Nå er det latterlig at folk skal lage slike filmer osv for å provosere dem, men at de skal være så jævlig hårsåre er enda mer latterlig, og beviser bare at de disse menneskene oppfører seg som noen jævla apekatter og har holdninger/hjernekapasitet som burde tilhøre steinalderen, og dette forsterker bare andre folks hat mot muslimer enda mer.

 

De må tåle kritikk av sin religion, spesielt når dette kommer fra normale mennesker og ikke en stat, går ikke ann å lage opprør og drepe uskyldige mennesker for det, på tide å vokse opp.

Endret av MrLG
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Å fy faen den filmen var så inni helvetes dårlig. Jeg fikk omtrent samme følelser som om de skulle lagd et spill istedenfor.

Filmskaperen begikk et grovt overtramp, og filmen er lagd for kun å provosere. Men de retter sinnet sitt mot folk som er helt uskyldige. Opptøyene hjelper ikke akuratt islams sak, og de som deltar ødelegger ryktet til resten av befolkningen.

Det er ikke noe overtramp å lage kunst! Hvor har du det fra?

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

Filmen er ikke kunst. Den er laget for å hetse islam og dens profet. Med det i tankene at dette vil sette sinner i kok.

 

Jeg synes, for eksempel, ikke at Mohammed-tegningene var noe overtramp, da de var ment som humor. Men denne filmen er utelukkende laget for å hetse islam, og styrke jødedommen.

Endret av Skurupu
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...