Jump to content

tivers1

Medlemmer
 • Content Count

  501
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 :)

About tivers1

 • Birthday 04/10/1987
 1. Vurderingsevnen forsvant på tampen av første omgang..
 2. Noen som har noen tilbakemelding om telefonen blir varm under vanlig bruk? Leser en del om S20 brukere som klager på at telefonen varmes fort opp under vanlig bruk med exynos. Veit ikke om Samsung gjor noen endringer med thermals med Note 20
 3. Nå vell, det er vell ikke kun på benchmarks man føler at den ikke er på par med Snapdragon. Sakset ifra xda sin Note 20 Ultra Exynos review Jeg gamer nesten ikke i det heletatt, men med en sånn pris så skal ikke være noen kompromiss. Man skal ikke krisemaksimere ved å s at Exynos er helt ubrukelig, fordi ved generel bruk av telefonen så blir det ikke lagt merke til så mye, bortsett fra 20% mindre batteritid. På en annen side er dette ett flagskip, med flagskip pris, da burde man ikke gjøre kompromiss noen plasser. Dette skal være Samsungs råeste telefon i 2020, men den vi får her på berget har samme ytelsen som fjorårets snapdragon 855. Det er synd fordi jeg har så lyst på denne telefonen, jeg er ganske låst i apple sitt økosystem, å med denne hadde tenkt til å ta steget ut. Men valutaen for pengene virker så skeiv.
 4. Ferierer i disse dager i USA, å tenkte om jeg ikke skulle slå til å kjøpe en 11 Pro på en Applestore i ett kjøpesenter her i Beverly Hills. Du verden for en annen kunde opplevelse det er her, kontra din lokale Elkjøp eller lignende i norge. Først når man ankommer må man reservere ett klokkeslett man kan komme å kjøpe den, når man kommer til avtalt klokkeslett kommer en ansatt som personlig henter deg inn i butikken og gir deg en personlig opplevelse rundt det å kjøpe telefonen, med spesifikke problemløsninger til feks overføring ifra en gammeltelefon, tilbud om diverse tjenester (AppleCare osv), og visst man ville; en gjennomgang i å bruke telefonen, og tilbehør. Jeg fortalte jeg var ganske kyndig i mobilbruk, så det var ikke nødvendig, men hun insisterte på å i alle fall å gi en gjennomgang av kameraet, og ikke uten grunn, fordi det er helt vanvittig bra. Heldigvis skal jeg være her i California i noen uker til, så motiver til å teste kameraet på blir ikke mangelvare. Storfornøyd så langt.
 5. Her er Newcastles taktikk ganske grei, vinne ballen for å så pælme den framover mot våre nervøse midtstoppere. Lurt siden vingbakken er oppe i banen under angrep.
 6. Prøv du få knotter stemplet i vristen
 7. Vell, Mourinho sitter nok hvertfall til at CL neste år er utelukket, slik som Moyes. Dette blir å føles som laaang sesong.
 8. Every singleone of us will stand by david moyes, david moyes red and white army, og comon david moyes fra bortetribunen. Herlig
×
×
 • Create New...