Gå til innhold

[Løst] Spørsmål ang spotify


Anbefalte innlegg

Hei..

Det er sikkert mulig at jeg er i litt feil forum, men jeg er ny her og finner ikke et som passer.. :(

 

Men det jeg lurte på var om noen vet hva offline mode på spotify betyr, og hvordan man skrur det av og på. Jeg er på offline mode nå.. Så jeg kan jo ikke høre på noen sanger i det hele tatt.. Vet ikke hvordan man skrur det av o.O

Noen som vet?

 

Også kan jeg like gjerne stille enda et spørsmål med det samme.. Er det mulig å flytte dette emnet til et mer passende forum(om det finnes da)? Det kan jo være at jeg har plassert det riktig da.. o.O

Går det forresten ann å slette det etter jeg har fått svar?

 

Hehe, ble mange spørsmål nå.. Men visste ikke om en annen side hvor jeg kunne spørre folk.. jaja..

 

Håper noen har noen svar å komme med da..♥

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Offline mode betyr at en har mulighet, om en har Spotify Premium, til å lagre noen spillelister så en ikke trenger være koblet til nett for å spille dem av. Dog, slik du beskriver det over ser det mer ut som om du ikke får spilt av noen sanger fordi du ikke er koblet til nett, eller i alle fall at Spotify ikke tror den har tilgang. Sistnevnte har jeg fått ved enkelte anledninger når jeg er koblet til svært trege nett, og raskeste fiks er som regel å restarte programmet.

 

Når tråder er postet feil vil moderatorer flytte til riktig kategori. Som hovedregel blir heller ikke ting slettet, ved unntak vil mods ta seg av det også.

Lenke til kommentar

Tråden har blitt flyttet på siden det var først postet under lydkort, siden Spotify er programvare og en nett-tjeneste så hører den til her.

 

Når det gjelder hvordan man kan løse problemet du nå har så er rådet ovenfor om å starte programmet på nytt det beste, men du bør også prøve å slå av datamaskinen og starte den på nytt noe som innimellom kan være en god løsning også i tilfelle noen prosseser ikke avsluttes helt av Spotify.

 

Sletting av tråder er ikke noe som blir gjort her på diskusjon med mindre det er et stort behov for det som ved at innlegget / tråden inneholder noe som ikke bør være allment tilgjengelig med tanke på hensyn til TS eller andre.

Endret av Malvado
Lenke til kommentar

Prøv å logge ut av spotify og logge inn igjen, eller bare restarte hele spotify-programmet... virker ikke som om spotify får internett ;)

 

Huff.. Nå føler jeg meg dum.. Jeg logget inn og ut og plutselig fungerte det! :D

Takk takk takk!! :D

 

Spotify har pleid å logge meg inn automatisk, så jeg hadde ikke helt oversikt, men når jeg skulle logge inn så jeg at det sto en annen epostadresse der i innloggingen.. Noe som var litt rart siden jeg aldri har lånt bort pc'n min til noen..

Men uansett, nå kan jeg høre på sanger igjen :D

 

Men et siste spørsmål..

Når jeg skrur på pc'n åpner spotify seg automatisk.. er det mulig å hindre det? ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...