Jump to content

Lina Mathilde ♥

Medlemmer
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 :)

About Lina Mathilde ♥

 • Birthday 02/13/1998

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Kan noen hjelpe meg å finne ut hvorfor jeg ikke får til å flytte forside bildet på bloggen min til øverst høyre hjørne. Jeg har slitt med dette ganske lenge nå. Siden heter https://www.ctrlindel.com/ Hvis du åpner linken på mobil eller et lite browser vindu så ser du at forsidebildet er låst til midten øverst. Jeg la inn en "background-position: right top" der et eller annet sted, men ingenting skjedde.
 2. Grand Theft Auto 5. Kan godt hende det ja.
 3. En kompis av meg har en teori om at spaken er linket til WASD. Da gir det jo mening at man kun kan gå i de fire forskjellige retningene. Men hadde likevel vært fint om i hvert fall hver av tastene fikk hver utdelt 1/4 av spakens retninger.
 4. Hehe nei det er jo det som er problemet Kan kun bevege meg rett frem, høyre, venstre og bakover
 5. Hva skjer når du skriver inn tallkoden da?
 6. Hei, jeg har et lite problem med ps4 kontrollen min når jeg spiller på pc. Når jeg drar spaken rett opp (90 grader) så går karakteren fremover. Det liker jeg hehe. Når jeg drar den rett til venstre (180 grader) går karakteren til venstre. Det er også bra. Men når jeg drar spaken til eks 120 grader, så går karakteren fortsatt til venstre. Den skal jo egentlig gå diagonalt. Dette gjelder alle verdier 90-180 og 0-90. Så hvis jeg vil gå rett frem må jeg holde spaken nøyaktig rett frem. Forferdelig dårlig forklart siden jeg ikke kan noen fagord haha. Men noen som kan hjelpe? Her ser du screenshot av software man bruker.
 7. Jeg går 1 årig forkurs til ingeniør på universitetet nå. Det inkluderer Fysikk 1, R1 og R2. Vi hadde akkurat juletantamen i matte og 35% av klassen fikk F. Så jeg er litt usikker på om det er mulig å få til alt på et halvt år. Det kommer i hvert fall til å kreve hardt arbeid. Jeg sitter lenge med skolearbeid hver dag. Heldigvis har jeg ikke jobb. Du kan nok få det til, men du må være innstilt på å jobbe hardt.
 8. Man er nødt til å ha fornavn og etternavn på kontoen, men du trenger ikke laste opp noen bilder. Facebook er ikke laget for å være anonym. Du kan selvfølgelig lage en "falsk bruker" ved å skrive inn et tilfeldig navn, men dette går imot facebooks retningslinjer er jeg ganske sikker på. Jeg tror heller ikke at noen av vennene dine kommer til å godta venneforespørsel fra et tilfeldig navn, med mindre du har informert dem om dette først da. Men da er du jo ikke så veldig anonym lenger.
 9. Jeg har noen gamle spill liggende her fra ca 2008 på disk. greia er at min stasjonære pc ikke har CD-rom, men jeg har en laptop som har det. Finnes det en måte å kopiere filene fra diskene over på noe annet slik at jeg får installert dem på min stasjonære pc?
×
×
 • Create New...