Gå til innhold

hva skal vi med innvandring?


Anbefalte innlegg

Personlig så finner jeg slikt ekstremt berikende til det punktet at jeg ønsker å synge barn av regnbuen til gitarklimpring av Gahr Støre rundt bålet.

 

Det positive med bildet over er at det blir økt sysselsetting i psykiatrien og dermed et bidrag til økonomien.

 

Edit: bildet ble fjernet grunnet at det var på hele to pixler og man kunne vagt skimte en utlending som satte kniven i trynet på en vilkårlig norsk kvinne. En fjott som er utsatt for tankekontroll bestemte seg for å rapportere og moderator handlet deretter.

Endret av Thunderfuck
Fjerna bilete. Det er ikkje behov for den slags her.
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Norske menn voldtar inne mens invandrere ute, derfor ingen norske blir tatt, trust me i am scientist.

 

Siden alle bruker voldtekt som største grunn til og kaste ut innvandrere

 

Ute på gaten er det ihvertfall åpenbart voldtekt, de "voldtektene" som foregår innendørs er nok både en blanding av ekte voldteker og kvinner som har fylleangst eller ikke gir klare nok signaler.

Nå er det vel sjeldent foresten at man blir ranet av en norsk etnisk mann på vei hjem fra byen også.

 

Problemene er vel egentlig hva innvandrerne tar med seg, kultur, holdninger og religion. F.eks jo flere muslimer som kommer til Norge, jo større andel vil islam få, og det er faktisk et problem slik jeg ser det, om ikke i dag, så ihvertfall på sikt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Dette er pure (hvordan din egen holdning er) visst du går ut og blir ranet av invandrere så vil du selfølgelig gå imot det, mens folk som blir ranet av norsker går en annen retning, pure forum piss snakk, det er ingen som vet hvordan det egentlig er på et lands basis, det er bare sån klisje norsker hater invandrere og invandrere som dreger driten med seg fra sitt land, sån tenker de fleste fra hver side og dette taes opp hvert forum avis, og ingen prøver og se på hva som egentlig skjer landsbasis,

 

Visst en del av norge sliter betyr ikke at det er alle sitt problem

Lenke til kommentar

Våre forfedre har spilt sitt blod for at vi skal bo her så det er selvsagt at vi har en større rett og det samme gjelder i de landene innvandrerne kommer fra.

 

Det er en grunn til at Babels tårn falt.

 

Ja, det er fordi det var et eventyr.

NÅ er det moderne tider, og det spiller ingen rolle for meg om din tipp-tipp-tipp-tipp-tipp-tipp oldefar var samurai eller viking.

Det eneste som teller er hvor dine foreldre ble født og hvor du ble født.

Lenke til kommentar

La oss anta - og korriger meg om jeg er på viddene uten sekk og niste - at vi VET at diverse individer kommer fra kulturer med hyppigere voldtektsfrekvens, og at det er nærmest direkte overførbart slik at ved import av disse så er det en forutsigbar risiko for at en andel av disse kommer til å begå voldtekt, og da hyppigere enn samme populasjonen nordmenn.

Du er - desverre - ikke ute på viddene. Enkeltgrupper - les kulturer fra enkelte opphavsland - er overrepresentert. Spesielt gjelder dette afrikanere fra krigsherjede land, hvor voldtekt er en del av hverdagen, og land hvor kvinnens verdi og posisjon i samfunnet er ødelagt, f. eks. Somalia, og østeuropeiske land av typen de baltiske land hvor seksuell kriminalitet er utbredt. Noen vil sikkert trekke inn muslimsk kvinnesyn i dette også.

 

Sagt mer forståelig, om vi importerer 100.000 folk fra land som voldtar fire ganger så mye som nordmenn, så vil disse 100.000 folka voldta tre ganger så mye som 100.000 etnisk norske, som la oss si betyr to ekstra overfalls-voldtatte etniske norske kvinner.

Ja, det betyr det.

 

Det er da kostnaden som vårt samfunn betaler, fordi vi vil overholde internasjonale avtaler og være snille og ta inn folk fra andre plasser som lider nød.

Fortsatt med deg, uten forbehold.

 

Og så kommer den harde hverdagen og de vanskelige beslutningene, og spørsmålet om denne kostnaden faktisk er verd å ta inn 100.000 (eller 10.000) asylsøkere og andre.

Ja, det er den beslutningen vi står over for i så mange sammenhenger. Vi vet at i den norske befolkningen blir 5 av hundre tusen årlig drept i trafikken. Noen av dem dør fordi bilisten var full eller ruset eller kjørte i 120 i 50-sonen for tøffe seg. Skal vi forby bilisme, eller skal vi sette fartsgrenser og forby fyllekjøring og straffe gjerningsmannen for hans overtredelse.

 

Jeg vet hva jeg mener om det; og du trenger ikke å si hva du mener om det, men jeg synes ikke at vi skal bagatellisere de negative konsekvensene av innvandring.

Jeg bagatelliserer det ikke. Men jeg er opptatt av å straffe den som straffes bør, og ikke bruke kollektiv avstraffelse fordi det er enklest. For hver eneste gjerningsmann i en overfallsvoldtekt er det tusenvis av samme nasjonalitet som ikke begår voldtekter. De skal i mitt verdensbilde ikke ta straffen for en kjent gjerningsmann.

 

Det finnes ingen enkel løsning her. Men som jeg har gitt uttrykk for før, vi bør ha strengere straffer for gjengangere. Jeg har det for meg (ikke tid til å grave i statistikkene nå) at det er et betydelig antall gjengangere i overfallsvoldtekts-bildet. Og så vet vi hvem som er i faresonen for å bli overgripere, de får vi jobbe spesifikt med, selv om noen vil synes at det er stigmatiserende.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

kanskje vi skal tilbake til førmoderne tider, tilbake til 1 milliard mennesker og tradisjonelt landbruk. da vil det bety noe at du kan stole på folka i nærmiljøet.

I stammesamfunnene var sosial ostrakisme åpenbart et effektivt middel. Men da må du nok antagelig lenger tilbake enn til 17-1800-tallets 1 milliard. Spørsmålet er: Hvordan har du tenkt deg å komme deg dit?

 

Vi kan jo satse på at alle mennesker i verden følger japanernes eksempel og slutter å få barn. Da går det av seg selv, i hvert fall en stund...

 

Geir :)

Lenke til kommentar

<p>

Vi vet at i den norske befolkningen blir 5 av hundre tusen årlig drept i trafikken. Noen av dem dør fordi bilisten var full eller ruset eller kjørte i 120 i 50-sonen for tøffe seg. Skal vi forby bilisme, eller skal vi sette fartsgrenser og forby fyllekjøring og straffe gjerningsmannen for hans overtredelse.

 

Det er en særdeles dårlig sammenligning.

Bilisme er et tvingende nødvendig samfunnsgode som det bare kan sies positive ting om, men som alt annet, det kan skje ulykker med og som teite drittsekker kan misbruke.

Innvandring er ikke et tvingende nødvendig samfunnsgode, men som i beste fall går i null mtp. positivt og negativt. Dette med at voldtekter importeres som en konsekvens av at enkelte folkegrupper får innvandre hit, er knapt en faktor som kan veies opp mot noe annet positivt - FOR OSS ETNISKE NORSKE.

 

For å si hva jeg mener da, så synes jeg egentlig at det norske folk selv skulle få lov til å stemme over hvilke land vi tillater innvandring eller asylsøking ifra.

I praksis kunne det håndheves ved at vi har våre kvoter for antallet asylsøkere som vi forplikter oss å ta imot, og så bare oppretter vi asylsøker-mottak i "bra" land og fyller de kvotene til maks hvert år og har fulle ventelister for flere år frem overover, og bare avviser alle andre.

Jeg bagatelliserer det ikke. Men jeg er opptatt av å straffe den som straffes bør, og ikke bruke kollektiv avstraffelse fordi det er enklest. For hver eneste gjerningsmann i en overfallsvoldtekt er det tusenvis av samme nasjonalitet som ikke begår voldtekter. De skal i mitt verdensbilde ikke ta straffen for en kjent gjerningsmann.

:)

 

Jeg er heller ikke ute etter kollektiv AVSTRAFFELSE av det etniske norske folk, og skulle gjerne sett for meg at det bare var POLITIKERE som ble voldtatt, men slik er det bare ikke (dessverre).

For å ta din itsa-car-analogia!, så har det vært oppe til drøfting om man skal gjøre noe med det faktum at det er flest unge mannlige sjåfører som havner opp i bilulykker. Ferdslogg har blitt nevnt, prøve-førerkort har blitt nevnt, fartssperre har blitt nevnt...

Det viktige, tror jeg, er at vi opptrer ansvarlig og ikke bare forsøker å utvanne et problem, men ser på hvilke praktiske løsninger vi kan komme med til et praktisk problem.

Eksempelvis tiggere fra øst-europa kan vi bli kvitt ved å gjeninnføre løsgjengerloven, og om vi skal være ærlige så er det enkelte grupper av innvandrere som i mye større grad enn andre skiller seg negativt ut.

Jeg tror at mye av grunnen til at folk stemmer på partier som Høyre og FrP, er at disse er ihvertfall ikke uvillige til å sette fingeren på problemer (skjønt de bommer hele tiden) og presentere løsninger (for det meste helt idiotiske løsninger, men de feier ihvertfall ikke ting under teppet).

Endret av DetFinnesAllerede
Lenke til kommentar

Mange blir vel urolige over den store innvandringen. Noen prøver

å legge lokk over diskusjoner om dette mens andre finner på masse

negativt om ikke-vestlig innvandring.

 

Et poeng er vel å få diskusjonen over til en diskusjon om farten/omfanget

på innandringen slik at ting får tid til å gå seg til. Store og fundamentale

forandringer på kort tid fører typisk med seg friksjon som gir seg utslag

som for eksempel terrorisme - der terroristene kan kan ha så mange slags

begrunnelser (som det helst ikke er noe poeng å henge seg opp i).

 

En ny "ikke-vestlig" befolkning opp til 10 prosent merkes ikke mye i et større urbant

område der folk uansett helst ikke snakker med naboen. Stiger dette nye innslaget

opp til 20 prosent så begynner dette å merkes. Øker denne prosenten til 40-60 prosent

så blir innslaget vesentlig og endrer karakteren til et område så mye at "vestlige"

nordmenn begynner å flytte ut. Furuset ved Oslo er et slikt område.

Noen "etniske nordmenn" liker seg der, men mange flytter dog ut.

 

En bærekraftig innvandring er en innvandring mindre enn det som samfunnet

kan assimilere og tingene kan få gå seg til. En kan kanskje gjøre lite for

å få integreringen til å gå så mye raskere enn nå. Mange ikke-vestlige

blir ikke "integrert" før etter 1-3 generasjoner - mens en vestlig innvandrer

er mer eller mindre integrert etter noen få år og spørsmålet om "integrering"

er da ikke relevant. Ingen etniske nordmenn flytter fordi det kommer noen

svensker til nabolaget - men de flytter altså fra Furuset og Tøyen fordi her

han det skjedd en "revolusjon". Så det vesentlige spørsmålet er farten

på innvandringen.

Endret av runeki
Lenke til kommentar

Kven skal utføre dritjobbane i norge dersom vi ikkje har innvandring? Nordmenn vil i alle fall ikkje ha desse jobbane.

Jeg har fortsatt til gode å se en innvandrer fra midt-østen eller afrika stå bakpå en søppelbil. Du serverer her rasistiske myter om at nordmenn føler seg for bra til å gjøre såkalt negerarbeid.

Lenke til kommentar

Kven skal utføre dritjobbane i norge dersom vi ikkje har innvandring? Nordmenn vil i alle fall ikkje ha desse jobbane.

Jeg har fortsatt til gode å se en innvandrer fra midt-østen eller afrika stå bakpå en søppelbil. Du serverer her rasistiske myter om at nordmenn føler seg for bra til å gjøre såkalt negerarbeid.

 

Eg ville ikkje kallt det rasistiske utsagn, men dei fleste nordmenn passer på å unngå slike jobber som er fysisk krevande og dårlig betalt. Sjå berre på restaurantnæringa, utan svenske ungdommer så hadde vi knappast hatt servitørar her i landet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...