Gå til innhold

Den lille Apple  iPhone 5 / 5S / 5C tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nope sprintball, kan like greit laste ned GM. Er akkurat samme versjon, hele poenget med GM en uke før lansering er sånn at devs skal få en uke til å oppdatere sine apps sånn at det funker bra på nye iOS.

 

Vi med GM har samme versjonen som dere som oppdaterer til iOS 7 OTA på deres iOS devices i dag.

Lenke til kommentar

6.1.4 er siste for iPhone 5, mens 6.1.3 er siste for iPhone 4 og 4S så har du siste versjon så skal det normalt holde å navigere via innstillinger - generelt og oppdateringer.

 

Kan bekrefte at denne versjonen har samme byggenummer som GM fra en uke tilbake, begge er 11A465 så det er ingen grunn for de som har lagt inn iOS 7.0 GM som kom for en uke siden å foreta seg noe som helst, vi har nøyaktig samme versjon.

 

De som er på tidligere versjoner av iOS 7.0 (altså BETA1-7) så må oppdatere via iTunes, ingen med tidligere BETA versjoner vil få muligheten til å oppdatere direkte via telefonen.

Lenke til kommentar

Jeg syns det er friskt. Er dritt lei det gamle traurige utseende ihvertfall. GM har oppført seg veldig bra for min del siste uken ihvertfall :) Verre å få oppdatert iPad`en i kveld da :p Serverene er vel helt sprengt! Bare å ha kontrollsenteret tilgjenger over alt er gull verdt, bare synd Apple ikke har vett nok til å legge inn mulighet til å slå av 2g/3g mobildata der sammen med wifi og BT..

Endret av Mala
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kødder du.. Fikk error 6 når den holdt på å oppdatere.

 

Nå er jeg NØDT til å gjennopprette den!?

Når jeg skrur på den skrur den seg bare av, kobler jeg den til pcen får jeg itunes melding og må gjennopprette den (kan ikke trykke oppdater). Er det INGEN måte å få den på og oppdatert uten å gjennopprette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...