Jump to content

clarke133

Medlemmer
 • Content Count

  622
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke sett så mye på den, har lest meg mest opp på samsungmodellene. Har du en kjapp tl;dr på den?
 2. Ser at q80t er på tilbud til 12 990 fra og med 23.11. 7000 kr rabatt, bra tilbud? Får ikke opp at den har vært billigere iflg prisjakt.
 3. Okei, takk! Da får jeg vente å se. Det er kun Samsung som har integret airplay/apple tv?
 4. Noe samsung tv å anbefale på salg nå i black week mer i premiumklassen? Tenker typ 65-75 tommer. Vurderer vente å se om q80t 65 tommer kommer på salg. Tanker?
 5. Er det stor forskjell i sx8200 og crucial p1? Crucial går for nesten 500kr mindre.. Edit: Ser it som ytelsen på sx8200 er rimelig heftig, endte opp med den. Takk for svar!
 6. Har en datamaskin med 2x256gb vanlig 2,5" ssd. Er på utkikk etter en nvme ssd på omtrent 1tb-2tb. Bruker den ikke til noe heftig filoverføringer, blir å bruke til å ha windows og noen spill, samt lagre masse filmer/serier. Hva anbefaler dere? Har i7-7700k og asus maximus code IX hovedkort.
 7. Ny når det kommer til sparing av fond. Har omtrent 60k bare fordelt på indeksfond sverige, norge og noe høyrisikofond hos nordnet. Har lest at de øker prisene på indeksfond kraftig etter 1. september. Hvordan "bytter" jeg fra nordnet til en annen fondsforvalter/bank uten å måtte skatte på gevinst osv? Noen anbefalinger til plasser/banker å ha indeksfond som er gunstig prismessig?
 8. Eksamene er 100% multiple choice og er egentlig veldig lette.. Det er ingen problem å bare ha en eksamen i året imo.
 9. Helt umulig å si. Ikke vits å spekulere heller ?
 10. Fleste powerpoints inneholder bilder og info fra caser ang pasienter, så de er unntatt offentligheten.
 11. Du må ta det opp. Edit: beklager, tok feil!
 12. Helt enig. Skulle nesten laget en gruppe som vi her på forumet kunne brukt/moderert for å få solgt/kjøpt hardware til reelle priser.
×
×
 • Create New...