Jump to content

clarke133

Medlemmer
 • Content Count

  628
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva tenker folk om Porsche? Og telenor? Telenor har jo hatt saftig nedgang.
 2. Ute etter TV i prisklassen 10-12-13 tusen 65 tommer, hva anbefales per dags dato? Er til sekundærbolig, kjøpte q80t på black friday ifjor og er meget fornøyd.. Lydplanke i prisklassen 4-5-6 tusen også, har null peiling på disse.
 3. Snittet har vel aldri gått ned noen år såvidt jeg vet? Tendensen er vell at det sakte men sikkert øker for hvert år. Du har uansett førstegangsvitnemål, og da vil snittet 100% øke. Dere har jo ikke skriftlig eksamen som trekker ned karaktersnittet for de aller fleste. Dere har vel kun en muntlig eksamen?
 4. Hvis du er veldig nært å komme inn i Norge, så absolutt verdt å bruk 1 år på å forbedre fag.
 5. Kjøpte en q80t 65 tommer på BF, og til min store overraskelse passer ikke denne med samsung sitt no gap veggfeset. Noen som har anbefalinger til veggfeste som gjør den så flush som mulig til veggen?
 6. Kan jo tjene veldig godt om du blir privatpraktiserende lege. Er også garantert 1 million i lønn omtrent som overlege, og alle blir overleger til slutt.
 7. Ikke sett så mye på den, har lest meg mest opp på samsungmodellene. Har du en kjapp tl;dr på den?
 8. Ser at q80t er på tilbud til 12 990 fra og med 23.11. 7000 kr rabatt, bra tilbud? Får ikke opp at den har vært billigere iflg prisjakt.
 9. Okei, takk! Da får jeg vente å se. Det er kun Samsung som har integret airplay/apple tv?
 10. Noe samsung tv å anbefale på salg nå i black week mer i premiumklassen? Tenker typ 65-75 tommer. Vurderer vente å se om q80t 65 tommer kommer på salg. Tanker?
 11. Er det stor forskjell i sx8200 og crucial p1? Crucial går for nesten 500kr mindre.. Edit: Ser it som ytelsen på sx8200 er rimelig heftig, endte opp med den. Takk for svar!
 12. Har en datamaskin med 2x256gb vanlig 2,5" ssd. Er på utkikk etter en nvme ssd på omtrent 1tb-2tb. Bruker den ikke til noe heftig filoverføringer, blir å bruke til å ha windows og noen spill, samt lagre masse filmer/serier. Hva anbefaler dere? Har i7-7700k og asus maximus code IX hovedkort.
 13. Ny når det kommer til sparing av fond. Har omtrent 60k bare fordelt på indeksfond sverige, norge og noe høyrisikofond hos nordnet. Har lest at de øker prisene på indeksfond kraftig etter 1. september. Hvordan "bytter" jeg fra nordnet til en annen fondsforvalter/bank uten å måtte skatte på gevinst osv? Noen anbefalinger til plasser/banker å ha indeksfond som er gunstig prismessig?
 14. Eksamene er 100% multiple choice og er egentlig veldig lette.. Det er ingen problem å bare ha en eksamen i året imo.
×
×
 • Create New...