Gå til innhold

Den lille Apple  iPhone 5 / 5S / 5C tråden


Anbefalte innlegg

Vi har SIII og Note her i huset, men går alltid tilbake til iPhone etter en kort stund. Android telefoner kommer fra nå av bare til å bli brukt som reservetelefon, akkurat som da jeg var på ferie for noen uker siden. Det var ikke helt det samme å bruke SIII og Note, og gikk fort tilbake til iPhone.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

iPhone er ganske spesiell. Har hatt alle iPhone modellene. Har prøvd WP7.5 og er meget imponert over WP. Hvis Microsoft kommer med en bra mobil de selv har laget, switcher jeg kanskje over. Akkurat nå sparer jeg til win8 tablet:) blir deilig å ha en tablet man kan ha brukerkontoer på, slik at jeg kan ha min egen Mail og Facebook for meg selv i motsetning til iPad. (PS! Har iPad 2 og 3 hjemme)

Lenke til kommentar

Vært utrolig gira på iPhone 5 og lest forum opp, ned og i mente de siste månedene. Satt oppe natt til fredag og bestilte telefonen 2-3 minutter på 2. De 6 090 kronene syntes jeg telefonen var verdt. I går derimot fikk jeg et øyeblikks klarhet og innså hvor lite iPhone har utviklet seg de siste fem årene. Jeg har hatt iPhone siden den første kom i USA og har vært fornøyd med brukervennligheten, men nå er jeg derimot lei.

 

Dette, i tillegg til Apples elendige salgsstrategi, fikk begeret til å renne over for min del. Kansellerte derfor bestillingen fra Apple Store. I dag dro jeg på Elkjøp og kjøpte meg en S III og ble fantastisk overrasket over hvilken oppgradering denne telefonen er. Man får jo så mye mer for pengene!

 

Til alle som forsvarer iPhone uten å ha prøvd noe annet (som jeg har gjort frem til nå): Jeg anbefaler dere på det sterkeste å ta en titt på S III. Med mindre Apple gjør noe dramatisk med sin neste telefon, vil jeg nok ikke gå tilbake (Har da fortsatt iPad og MacBook).

 

Kan du utdype den fantastiske overraskelsen ? Ikke at jeg er applefanboy el andriod, men har atm iPhone 4 og lurer på hvilken tlf jeg skal kjøpe i høst. Har seg nemlig slik at både mamma, søs og flere kompiser av meg har Android telefoner og når jeg trykker på de så vil jeg ikke si at jeg er spesielt begeistret. Men kan være så enkelt at jeg bare ikke er vandt med disse. + at både mamma, og minst en av kompisene mine har hatt flere bugs med telefonene... Skal dog sies at ingen av de er tekniske av seg så det kan godt skyldes brukerfeil.

Lenke til kommentar

Testet Galaxy Note og SIII selv, gikk tilbake til iPhone jeg også. Det er noe som mangler, et eller annet med kvalitetfølelsen som ikke er der og nå som jeg har et helt multimediabibliotek bygget opp rundt Apple TV, iPad og iPhone og alt mulig igjennom iCloud så er det jo helt idiotisk å plutselig hoppe over på Android.

 

For ikke å snakke om at Galaxy SIII har alt for dårlig DAC / effektforsterker til å drive mine Westone 4R og blir for stor til å jogge med og det trekker veldig ned. Har aldri hatt sansen for disse oversaturerte fargene på AMOLED skjermene heller, de drar det litt for langt når fargene er langt utenfor et realistisk fargespekter.

 

Og sist men ikke minst så blir 4.3"+ for stort for mine hender til at det er noen praktisk mobiltelefon, testet Nokia Lumia 800 og den har en grei størrelse men Windows Phone falt aldri helt i smak hos meg og utvalget av tredjeparts applikasjoner og kvaliteten på disse var alt for dårlig.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kan du utdype den fantastiske overraskelsen ? Ikke at jeg er applefanboy el andriod, men har atm iPhone 4 og lurer på hvilken tlf jeg skal kjøpe i høst. Har seg nemlig slik at både mamma, søs og flere kompiser av meg har Android telefoner og når jeg trykker på de så vil jeg ikke si at jeg er spesielt begeistret. Men kan være så enkelt at jeg bare ikke er vandt med disse. + at både mamma, og minst en av kompisene mine har hatt flere bugs med telefonene... Skal dog sies at ingen av de er tekniske av seg så det kan godt skyldes brukerfeil.

 

Føler det blir litt klisjé siden alt som har gitt positive inntrykk er tingene som Android-fanatikere stadig nevner. Nummer 1 er jo selvfølgelig friheten. Jeg heller har aldri likt Android når jeg har knotet rundt på andre sine mobiler, men etter å ha lekt noen timer med operativsystemet på egen telefon har jeg endret på grensesnittet og tilpasset det mine behov. Jeg føler nå at det er mitt eget. Dette er ting jeg bare kunne drømme om med iOS. Hele telefonen er etter min mening mye mer spennende å bruke.

 

Hovedgrunnen for at jeg til slutt valgte S III er nok skjermstørrelsen. Jeg synes rett og slett den er perfekt. Har lekt litt med iPhone 5 og følt at dypt inne i hjernen min ligger behovet for en større skjerm. 4,8" er veldig oversiktlig uten å bli for stort. Vurderte Note II, men etter å ha kikket på den falt det alternativet bort pga. størrelsen. Det eneste jeg har å klage på er at all hvitfarge har et gråskjær i seg. Lysstyrken på skjermen kunne vært bedre.

Endret av kekepops
Lenke til kommentar

Synes man godt kan droppe denne "jeg har alltid hatt iphone men nå har jeg blitt frelst av samsung" greia som enkelte fra S3 tråden driver med her. For meg blir det bare en ny vri på trollingen man er lei av. Og med setninger "for de som forsvarer iphone", dette høres ut som ren trolling.

 

Jeg drømmer ikke om en telefon jeg kan "customize" i det uendelige eller fikle med config filer på til sene nattetimer, jeg vil ha en telefon som fungerer godt og stabilt med alle oppgaver jeg bruker den til. Spenning søker jeg også utenfor mobilskjermen. Diskusjon ferdig og lag egne tråder for dette tullet.

Endret av Theo343
  • Liker 7
Lenke til kommentar

Det har ingenting med "hårsårhet" eller hvor lenge man har vært på forumet å gjøre (evt. andre usakligheter du måtte servere underveis) men at det er retningslinjer for tråden som moderatorene sliter med å opprettholde. At man skal reagere så voldsomt på det er vel heller merkverdig. Jeg sliter litt med å se at du tror vi ønsker råd om S3 i denne tråden.

 

Anbefaler deg å titte litt på denne tråden så blir du oppdatert på dette rimelig aldrende temaet som har gått deg hus forbi.

http://www.diskusjon...owtopic=1390902

 

Dette kommer aldri å ende om ikke jeg tar hatten min og går, så jeg gjør det. Rådene var ikke rettet mot deg, men mot de i denne tråden som sitter på den samme vippepinnen som jeg endte opp på. Jeg ba heller aldri noen om å kjøpe noe annet enn iPhone, men ganske enkelt ta en titt på S III. Fikk gode konstruktive tilbakemeldinger på posten min helt til du kom med klagingen din.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Det kan godt hende enkelte her har lyst til å diskutere S3 og kjøp av den men da er fortsatt ikke dette den rette tråden kekepops. Det er ikke verre enn å linke til S3 tråden om man ikke finner den på egenhånd. Jeg ønsker ingen gjentakende diskusjon på det temaet da retningslinjen for tråden er klar.

Endret av Theo343
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Tv2 hjelper deg hadde ikveld en kåring av de beste smartmobilene på markedet....iPhone 5 endte på fjerde plass bak tre android-telefoner. Samsung S3 ble utropt til kongen

 

5.plass faktisk, men det er bare 1 anmelders mening blandt veldig mange.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Hehe det er så merkverdig at man tror det finnes en "den beste telefonen". I mine øyne har mange misforstått en del viktige ting der. Velg telefon utfra egne behov, smak og interesse. Verre er det ikke, og jeg ventet bare på at innlegget i S3 tråden skulle havne her ;).

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå syns jeg at innlegg av typen kekepops kom med er relativt ok å ha i tråden jeg da, da han har hatt iPhone i alle år og syns det har fungert bra. Og når han da plutselig går over til android så synes ihvertfal jeg at det er interessant å høre hvorfor, da jeg fortsatt ikke er bestemt på hvilken tlf som blir min neste, selvom det er størst sannsynlighet for iPhone 5.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg har 2 iPhones og 2 Samsung telefoner her i huset og det er jeg som har mest med dem å gjøre, det betyr ikke at jeg bruker denne tråden til å snakke om Samsung telefonene.

Lurer man på noe om S3 er det rimelig naturlig å oppsøke S3 tråden og forhøre seg. iPhone tråder som dette har en tendens til å overflommes av irrelevante innlegg og etterhvert blir det for mye. Man har også mulighet til PM.

 

Men for all del, fortsett med det, jeg tviler på at det blir noe orden på disse sakene uansett da moderatorene har forsøkt å rydde opp i dette 1 års tid nå. :)

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...